PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 23:35 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Bolkowa pisze:Babajago witaj!

Co do chorób przesuwających co nieco, to u mnie "zapalnie"pęcherza moczowego taką siłę sprawczą miało, że na 9 miesięcy miałam spokój. Na szczęście poza ziołami i żurawina ni innego nie udało mi się zaaplikować bo szefowa kazała mi trochę poczekać, aż objawy same rozwiną się i dupkę jeno w cieple trzymać.

Pomponmamo, ja zawsze z "radością" do szefa dzwonię i każę mu wybierać - czy woli mój druk czy mnie z dziecięciem zobaczyć, największą radość wykazuję zwłaszcza, gdy jakieś zaraźliwe coś pałęta się, pan nie przechorował w dzieciństwie tego co należało, a w ogóle co do swojego zdrowia to bardzo uważający jest.

Murzyn przebadany (mocz i usg) - w podsumowaniu usłyszałam, że jednak jest to kot na psychiatryk - faliway w kontakcie, urosan koci i jakiś z gatunku PZP lek od jutra. Wizyty + pranie 2 kołder i 1 poduszki * w pralni)opróżniło mój portfel. Koc wyprany, prześcieradła również i mała poduszka (weszły do mojej pralki), jeszcze 2 kołdry domowym, ręcznym sposobem wyprane (bo z pierzem) się suszą. Na tapczan nie miałam czasu, może jutro mi się uda coś z nim zrobić.

Nic nie mów o zostawianiu kasy u weta :evil: . Pal licho leczenie Zuluska ale żeby sama szczepionka kosztowała już 75zł :?:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon mar 07, 2011 23:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Zapowiedziałam futrom, że przez co najmniej 6 miesięcy muszą być zdrowe na ciele i na umyśle.

Bolkowa

Od: Pon gru 03, 2007 20:29

Post » Pon mar 07, 2011 23:45 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Bolkowa pisze:Zapowiedziałam futrom, że przez co najmniej 6 miesięcy muszą być zdrowe na ciele i na umyśle.

Żeby to tak dało radę... :?

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pon mar 07, 2011 23:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Mogę tylko przytulić wszystkie Czarownice i ich footerka w potrzebie :ok: :1luvu: :ok: Wszelkim choróbskom mówimy stanowcze:PRECZ!!!
Jasdorku-Ciebie najmocniej.I tak masz stalowe nerwy,a kotów i psinki strasznie żal. :1luvu: :kotek: :1luvu:

BUSIO

Od: Śro cze 30, 2010 22:53

Post » Wto mar 08, 2011 7:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:Zabijesz mnie Pompon ale gdybym miała zabrać swe dziecię do pracy ludzkie czy kocie poinformowałabym o tym swojego przełożonego- zwłaszcza prywaciarza. Miałby wybór albo ja i dziecko albo L4. Praca to praca i czy nam się to podoba czy nie przełożeni i właściciele niestety mają swoje prawa .
Bądź sprawiedliwa- czy jak np pracowałabyś na taśmie w fabryce i odbijała kartę przy wejściu zrobiłabyś to samo?? No nie .
Tak że wyluzuj- oczywiście tylko mi chodzi o tą sytuację- ale pomyśl sobie gdybyś to Ty była właścicielką?? Też byś zwróciła uwagę, tyle że pewnie w inny sposób i na innym poziomie.
Po mojemu miał prawo zwrócić uwagę jeno jak to zrobił ??? W tym rzecz. Staram sie być obiektywna...
A teraz spitalam bo Pompon mietłom mie przywali :twisted:

E tam - czy ja wyglądam na samobójcę, co by Ciebie zabijać? 8O A kto mi rzyć będzie ratował jakby co?
Mnie się wydaje, że on akurat nie miał prawa zwracać mi uwagi bo :
1. Nie jest właścicielem, tylko managerem - jak by był właścicielem to bym nic nie powiedziała
2. Sam z dzieckiem często do pracy chodzi i to młodszym, bardziej absorbującym, którego potem cały zespół musi pilnować, bo wszędzie go pełno :evil:
3. Forma po tym jak na niego naskoczyłam, kiedy mnie w pierwszej chwili ochrzanił zmieniła się na bardziej akceptowalną, ale zaraz sobie znalazł inny powód, żeby na mnie nakrzyczeć - mianowicie zostałam ochrzaniona, że zrobiłam to, co mi miesiąc wcześniej kazał zrobić 8O Tak, że nie kijem go to pałką - jak by się nie obrócić - zawsze dupa z tyłu :evil: Przydziałowy ochrzan musi być, a za co? - to już bez znaczenia.

Mniejsza o mojego szefa - burak kotów w dodatku nie lubi 8O nie będę z nim gadała inaczej, jak służbowo :evil:
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

Post » Wto mar 08, 2011 7:29 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Czarowne, czy która obchodzi czy nie to jednakowoż życzę wszystkim naljpeszego z okazji naszego dnia - a co!
Obrazek

jozefina1970

Od: Nie maja 09, 2010 12:46

Post » Wto mar 08, 2011 7:33 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana.
Niech każdy dzień Twój będzie radosny, trzymaj się Babo, aby do wiosny:)))
Filuś ['] - moje Serce..
Obrazek

dolabra

Od: Pt wrz 04, 2009 20:13

Post » Wto mar 08, 2011 8:09 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

pomponmama pisze: :
Mniejsza o mojego szefa - burak kotów w dodatku nie lubi 8O nie będę z nim gadała inaczej, jak służbowo :evil:

Nie burak, tylko jednostka głęboko zakompleksiona, bez poczucia własnej wartości.
Jak na kogoś nawrzeszczy, to mu się wydaje, że stał się ważny.

Litować się nad nim trzeba, a nie złościć.
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Wto mar 08, 2011 8:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

dolabra pisze:Przyjmij życzenia Babo kochana od drugiej baby z samego rana.
Niech każdy dzień Twój będzie radosny, trzymaj się Babo, aby do wiosny:)))

Jeny Olu jakie wierszyki cudne :mrgreen:
Obrazek[b]

becia_73

Od: Sob lis 28, 2009 8:31

Post » Wto mar 08, 2011 9:28 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

"dzieci to skarb (choć nie do końca, bo zakopywać ich nie wypada)"

mamaja4

Od: Sob sie 23, 2008 7:59

Post » Wto mar 08, 2011 9:55 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

To ja tez podsyłam piosenkę na dzień kobiet z życzeniami najlepszości dla Czarownych Sióstr http://www.youtube.com/watch?v=prkUcaw7k6M :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Błogosławiony ten, co nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa. J. Tuwim

babajaga

Od: Wto mar 18, 2008 15:30

Post » Wto mar 08, 2011 9:58 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A to ja też mam dla Was piosenkę:
http://www.youtube.com/watch?v=DLIkM4wvcC8

jozefina1970

Post » Wto mar 08, 2011 10:07 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A ja mam blokadę :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Wto mar 08, 2011 10:08 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

AYO pisze:A ja mam blokadę :evil:

:evil:
Na dzień kobiet mogli Wam odblokować :mrgreen:
Ja nie mam głośników i czasami wyskakuje coś takiego: "Witaj, to nie jest przerwa na reklamę. Używasz starej przeglądarki, której serwis YouTube już nie obsługuje. Niektóre funkcje w YouTube mogą nie działać.

Wykonaj uaktualnienie do nowszej przeglądarki. Oto kilka opcji:"
I nie mogę udostępniać, skopiowałam skrót z ulubionych :mrgreen:
Ostatnio edytowano Wto mar 08, 2011 10:10 przez jozefina1970, łącznie edytowano 2 razy

jozefina1970

Post » Wto mar 08, 2011 10:10 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

A ja mam rozwolnienie :evil: Ale i tak wszystkim jędzom 100 lat z okazji dnia kobiet Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

pomponmama

Od: Śro paź 15, 2008 15:16

[poprzednia][następna]