Moja gromadka - Kituś['],Nutka[']; Pawełek i Antoś z felv...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 11:40 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Bakeneko pisze:od soboty jest u nas Nutka, największe nieszczęście jakie spotkałem.... ma białaczkę, padaczkę i jedno żółte oczko którym spogląda na świat, zostanie u nas na stałe, wymieniłem dla niej żarówki na normalne by nie migotały (bo niestety energooszczędne w przypadku padaczki są niedobre), miała w sobotę w nocy jeden atak, ale owinąłem ją kocykiem i mocno poprzytulałem przeszło i na razie się nie pojawiło.... dzięki alince6 miała pełna diagnostykę we Wrocławiu i padaczka jest typu idiopatycznego, miała rezonans który nie wykazał żadnych zmian, no i na razie tyle, jest kochana, przytulaśna i strasznie niezwykła.... trzymajcie kciuki by białaczka się uśpiła....

mocno, mocno :ok: :ok: :ok:
nie ma ikonki, która by określiła to, co robicie dla tej bidusi, więc mogę tylko tradycyjnie :1luvu: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pon mar 07, 2011 11:48 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

mar9 pisze:mocno, mocno :ok: :ok: :ok:
nie ma ikonki, która by określiła to, co robicie dla tej bidusi, więc mogę tylko tradycyjnie :1luvu: :ok: :1luvu:

popieram :1luvu: :ok: :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon mar 07, 2011 14:09 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

wymyśliłem, że zrobię całodobowy monitoring Nutki, jak się uda to też będziecie mogły do niej zaglądać i nad nią czuwać jak by co.... ale co z tego wyjdzie to zobaczymy.... mam nadzieję że mi się uda....

Bakeneko

Od: Wto cze 10, 2008 11:19

Post » Pon mar 07, 2011 14:40 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Nutka pod nadzorem Wielkiego Brata :lol:
Powodzenia, niech się uda :ok:

Bazyliszkowa

Od: Wto sty 31, 2006 15:47

Post » Wto mar 08, 2011 7:56 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

zrobiłem ten monitoring, ja mogę oglądać, teraz muszę się zastanowić jak wam to udostępnić :), nutka odpoczywa, odpoczywa i jeszcze raz odpoczywa... ataku nie miała, rozmawiałem z naszym vetem i umówiłem się na konsultacje, jak naprawią auto, Anita jest chora na coś grypopochodnego i leży plackiem, koty ją ogrzewają.....

Bakeneko

Post » Wto mar 08, 2011 7:57 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

To tym razem potrzymam za zdrowie Anity :ok: :ok: :ok:

Bazyliszkowa

Post » Wto mar 08, 2011 8:19 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Za zdrowie Anity :ok:

I ciekawy pomysł z tym monitoringiem - super :)

mahob

Od: Czw lut 15, 2007 12:44

Post » Wto mar 08, 2011 8:21 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Bazyliszkowa pisze:To tym razem potrzymam za zdrowie Anity :ok: :ok: :ok:

dokładam swoje :ok: :ok: :ok:
ps. koty jako termoforki, dobry pomysł :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Wto mar 08, 2011 8:29 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Anita, zdrowiej!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto mar 08, 2011 15:08 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

muszę się podzielić z wami wielka radością, sprzęgło wiskotyczne na wale jest dobre i nie sklejone, wybiły się gumy i poząbkowały opony ale to pikuś ważne że wiskoza jest dobra bo była by to katastrofa finansowa :) jak się cieszę ehheheheheheheheheehhe o tak się cieszę!!!
a z wiadomości kosmicznych to na słońcu dużo się dzieje http://www.solarcycle24.com/ w tym 24 cyklu słonecznym, na obiad dziś naleśniki z pieczarkami i pietruszką o! to taki off top koci :) Anita trochę zdrowsza jest!

Bakeneko

Post » Wto mar 08, 2011 15:18 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Bakeneko pisze:muszę się podzielić z wami wielka radością, sprzęgło wiskotyczne na wale jest dobre i nie sklejone, wybiły się gumy i poząbkowały opony ale to pikuś ważne że wiskoza jest dobra

Nie mam pojęcia co to jest, ale jeśli to powód do radosci, to i ja się cieszę :D :ok:
Wiem za to, co to są naleśniki z pieczarkami i bardzo je lubię. Szkoda, że tak do was daleko :mrgreen:
Za Anitę cały czas :ok:

Bazyliszkowa

Post » Wto mar 08, 2011 20:38 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Bakeneko pisze:muszę się podzielić z wami wielka radością, sprzęgło wiskotyczne na wale jest dobre i nie sklejone, wybiły się gumy i poząbkowały opony ale to pikuś ważne że wiskoza jest dobra bo była by to katastrofa finansowa :) jak się cieszę ehheheheheheheheheehhe o tak się cieszę!!!
a z wiadomości kosmicznych to na słońcu dużo się dzieje http://www.solarcycle24.com/ w tym 24 cyklu słonecznym, na obiad dziś naleśniki z pieczarkami i pietruszką o! to taki off top koci :) Anita trochę zdrowsza jest!

Kapuje tylko drugą cześć :oops: ,ale że się cieszysz to oczywiście ja też :mrgreen: :lol:

Za Anitkę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto mar 08, 2011 20:45 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Te naleśniki to chyba kojarzę? :wink:
Słońce to pikuś, ale co to jest:

muszę się podzielić z wami wielka radością, sprzęgło wiskotyczne na wale jest dobre i nie sklejone, wybiły się gumy i poząbkowały opony ale to pikuś ważne że wiskoza jest dobra bo była by to katastrofa finansowa :) jak się cieszę ehheheheheheheheheehhe o tak się cieszę!!!
:strach:

Kciuki za chorowitków ;)

EwKo

Od: Śro paź 19, 2005 21:52

Post » Śro mar 09, 2011 8:05 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

he he he
ja też nic nie rozumiem :ryk:
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Śro mar 09, 2011 8:28 Re: Moja gromadka - Kituś ['], Kuleczka i Elunia w DS :)

Bazyliszkowa pisze:
Bakeneko pisze:muszę się podzielić z wami wielka radością, sprzęgło wiskotyczne na wale jest dobre i nie sklejone, wybiły się gumy i poząbkowały opony ale to pikuś ważne że wiskoza jest dobra

Nie mam pojęcia co to jest, ale jeśli to powód do radosci, to i ja się cieszę :D :ok:
Wiem za to, co to są naleśniki z pieczarkami i bardzo je lubię. Szkoda, że tak do was daleko :mrgreen:
Za Anitę cały czas :ok:

naleśniki z pieczarkami? hmmm, a dobre to jest?
o pozostałą część nawet nie pytam bo nic z tego nie rozumiem 8O :oops: :wink:
ObrazekObrazek

mar9

[poprzednia][następna]