Asia_Siunia pisze:melduję, że za styczeń nie ma mnie na liście a 26 stycznia wpłacałam![]()
yyy... jak to za styczeń?

Składki za styczeń są na stronie 86 wątku XXI i tam jesteś

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Asia_Siunia pisze:melduję, że za styczeń nie ma mnie na liście a 26 stycznia wpłacałam![]()
jasdor pisze:Mię nie ma, am płaciła regularnie, małe conieco ale było. Sprawdzę na koncie i podam kiedy.
Dół mam totalnyU nas sytuacja kocia pod psem
TOTALNY BETON , jak gadanie ze ścianą
![]()
Wyżalić się przyszłam do Was, bo gdzie ?
Asia_Siunia pisze:Trinity -zerknęłam na konto 26 stycznia wyszedł przelew bez napisu za jaki miesiąc...Potem 7 lutego - też bez wpisu za jaki miesiąc (jestem na liście) i teraz 2 marca z wpisem "za marzec"....
Trinity36 pisze:jasdor pisze:Mię nie ma, am płaciła regularnie, małe conieco ale było. Sprawdzę na koncie i podam kiedy.
Dół mam totalnyU nas sytuacja kocia pod psem
TOTALNY BETON , jak gadanie ze ścianą
![]()
Wyżalić się przyszłam do Was, bo gdzie ?
Mam wpłaty następujące:
2010-12-24 Tytuł: składka za grudzień - jasdor
2011-01-20 Tytuł: składka za styczeń 2011 - jasdor
2011-03-04 Tytuł: składka za marzec 2011 - jasdor
Trinity36 pisze:Asia_Siunia pisze:Trinity -zerknęłam na konto 26 stycznia wyszedł przelew bez napisu za jaki miesiąc...Potem 7 lutego - też bez wpisu za jaki miesiąc (jestem na liście) i teraz 2 marca z wpisem "za marzec"....
Asia_Siunia, przecież jesteś i na styczniowej i na lutowejA marcowa to będzie za miesiąc..
jasdor pisze:A i przy okazji powitam naszą siostrę po przerwieA tego doła to pewnie do mnie wysłałaś priorytetem - już doszedł
Asia_Siunia pisze:yyy bo na tej liście mnie nie ma ...to krzyczę......
Trinity36 pisze:Asia_Siunia pisze:yyy bo na tej liście mnie nie ma ...to krzyczę......
Ale na której Cie nie ma? Bo ja Cię widzę na obu
Trinity36 pisze::D listy są comiesięczne, do 10-go dnia miesiąca za miesiąc poprzedni
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Silverblue i 90 gości