Niezwykłe Zosia i Klara:) - specj. od chorób ukł.pokarmowego

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 22:18 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Widok szczęśliwych kotów mnie rozczula :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Mam nadzieję, że naszym też sie poszczęści :(

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pon lut 28, 2011 14:31 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Najlepsze co mogło je spotkać :1luvu: :1luvu: :1luvu: to domek który je adoptował razem :1luvu: :1luvu:
Magda dobra robota :ok: tak powinno wyglądać ich zakończenie :1luvu:

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Wto mar 01, 2011 22:57 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

piękne kituńki :1luvu: , super domek!

Tusinka

Od: Pon cze 04, 2007 15:43

Post » Czw mar 03, 2011 13:07 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

z nieśmiałością, ale walę gdzie się da

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=124916&p=7169367#p7169367

Moje osobiste koty potrzebują pomocy :oops:
najszczesliwsza

Post » Czw mar 03, 2011 13:10 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

super że dziewczynka ma ujemne testy :D :piwa:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon mar 07, 2011 21:56 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Domek napisał, że z Zosieńką już się unormowało, nie wymiotuje, częściej i bez oporów wychodzi z szafy, w której uwielbia spać. Ale jest jeden problem - leje na łóżko......
magdajedral

Post » Pon mar 07, 2011 22:02 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

magdajedral pisze:Domek napisał, że z Zosieńką już się unormowało, nie wymiotuje, częściej i bez oporów wychodzi z szafy, w której uwielbia spać. Ale jest jeden problem - leje na łóżko......

Co te koty mają z tym sikaniem?
Ale wiem, że zapalenie pęcherza pojawia się ze stresu.
A u nas Buba prawie miała Dom, ale okazało się że to tylko dom
najszczesliwsza

Post » Pon mar 07, 2011 22:05 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Też chcę takie domki dla naszych kotów :placz:
Po dzisiejszej wizycie jestem tak zdołowana, że wyć mi sie chce . Widzę ciemność :(
Madziu - tak na marginesie - list doszedł :1luvu:

jasdor

Post » Pon mar 07, 2011 22:06 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

jasdor pisze:Też chcę takie domki dla naszych kotów :placz:
Po dzisiejszej wizycie jestem tak zdołowana, że wyć mi sie chce . Widzę ciemność :(

Dorota co się stało?
najszczesliwsza

Post » Pon mar 07, 2011 22:08 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Z dotarcia listu - cieszę się.
Z powodu dołowania już nie bardzo. Dorotko musi być dobrze. Tak już w życiu bywa - raz lepiej raz gorzej, a zobacz ile już dla tych futerek zrobiłyście. Kiedyś się ułozy, na pewno. Jeśli Zosi i Klarze sie udało to i tym Waszym bidom się uda.
magdajedral

Post » Pon mar 07, 2011 22:44 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

najszczesliwsza pisze:
jasdor pisze:Też chcę takie domki dla naszych kotów :placz:

Dorota co się stało?

Nie dam rady opisać, jak chcesz to skocz na Krosno w podpisie. BETON ku...a, gadanie ze ścianą, a koty cierpią zimno, ból i głód u kobity, ktorej pomagamy.

jasdor

Post » Wto mar 08, 2011 1:42 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

Lanie na łóżko może być też spowodowane problemami ze wzrokiem. To się wydaje może i durne, ale Gilda z P. tak miała.

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Wto mar 08, 2011 9:24 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

A czy cały czas powiększone źrenice też są tego objawem u kotów? Bo Zosia jak była u mnie to miała je cały czas takie duże, czarne.... Zresztą widać na zdjęciach.
magdajedral

Post » Wto mar 08, 2011 10:54 Re: Niezwykłe Zosia i Klara:) U Zosi test na białaczkę ujemny!!!

magdajedral pisze:A czy cały czas powiększone źrenice też są tego objawem u kotów? Bo Zosia jak była u mnie to miała je cały czas takie duże, czarne.... Zresztą widać na zdjęciach.

Magda nie wiem, to może być wszystko i nic te źrenice.
Myślę, że to ze stresu, przejdzie...
Albo i nie, moim nie przechodzi...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]