Szczytno - Pinki w DS, Alicja w DS. Bądźcie szczęśliwe :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 06, 2011 12:37 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Mam nadzieję, że będzie duży odzew na ogłoszenia i dziewczyny znajdą swoich Dużych :)
po_prostu_kaska

Post » Nie mar 06, 2011 16:02 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Dzisiaj był jeden sensowny telefon z Olsztyna o Brysia lecz pani myślała ,ze jest młodszy bo ma 8 miesięczną koteczkę ,zaproponowałam koteczki ,mają się zastanowić.Cieszę się ,ze chociaż odzew jest. :lol:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie mar 06, 2011 16:09 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

alicja cały czas uśmiechnieta :D trzymam kciuki za domki :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Nie mar 06, 2011 20:29 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Alicja bardzo fajna ,a ja zakochałam się w Pinki jest taka delikatna,miła a mnie się zawsze koty z charakterem trafiają i zostają ,bo kto takich złośników zechce.Pinki co cudowna subtelna dziewczynka i śliczna.

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 20:41 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Zaznaczę sobie ten wątek. Żeby koteczki znalazły dobre domy, zasługuja na nie!

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie mar 06, 2011 20:44 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

heh... u mnie odwrotnie. wszyscy znajomi maja koty z charakterem, moj byl nie lepszy, ale mi to nie szkodzi nic :lol: za to przymilasow typowych nie spotkalam. zawsze kota z charakterem:)
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Nie mar 06, 2011 20:45 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

wat pisze:Zaznaczę sobie ten wątek. Żeby koteczki znalazły dobre domy, zasługuja na nie!

Wat zaglądaj do dziewczynek i do nas.Może Ty będziesz coś wiedziała czy ktoś :lol: nie wybiera się do Gdańska ,mamy tam dt dla Zosi lub innej koteńki.

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 20:47 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Już napisałam na wątku Zosi, moze poszukać osoby, która studiuje w Gdańsku?

wat

Od: Śro lut 23, 2011 10:28

Post » Nie mar 06, 2011 21:01 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

alma_uk pisze:heh... u mnie odwrotnie. wszyscy znajomi maja koty z charakterem, moj byl nie lepszy, ale mi to nie szkodzi nic :lol: za to przymilasow typowych nie spotkalam. zawsze kota z charakterem:)

Kocham je wszystkie,a posiadam dwa charakterne rudego Bazyla i Śnieżynkę inaczej przeze mnie nazywaną Zołzą oraz jej dziecko największego z moich kotów Niuńka który jest stateczny ,spokojny nigdy nie zadrapie ,nie ugryzie.Śnieżynkę zabrałam z podwórka i była nie lada wyzwaniem i jest do dziś,ja ją uwielbiam ale wszyscy którzy do mnie przychodzą mówią,że tylko ja jestem w stanie wytrzymać z takim kotem.Dzisiaj rzuciła się na mnie i podrapała bo próbowałam podać Zosi tabletkę na robaki i ta się broniła i darła.Śnieżynka przybiegła z pokoju i rzuciła się na moja nogę ,mam niezłe rany.Kiedyś niechcący nadepnęłam kotu na ogon, rzuciła się na psa, a później na syna który był w pobliżu. Dobrze ,że syn duży chłopak ,ale przy dzieciach byłaby niebezpieczna.Poza tym jest cudowna i kocha mnie bardzo ,jest zawsze blisko ,śpi w łóżku. :lol: :lol: :lol:

horacy 7

Post » Nie mar 06, 2011 21:06 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

[quote="wat"]Już napisałam na wątku Zosi, moze poszukać osoby, która studiuje w Gdańsku?[/quot
Oby tylko ktoś chciał przewieść kota,ostatnio prosiłam koleżankę czy jej córka przewiezie kota do Warszawy niestety nie zgodzili się .Jechali samochodem ,ale mieli psa i nie chcieli zabrać kota w transporterze.Musi to być odpowiedzialna osoba i lubiąca zwierzęta bo różne problemy mogą jej się po drodze przytrafić np.siku.

horacy 7

Post » Pon mar 07, 2011 11:07 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

:ok: :ok: :ok:

horacy 7

Post » Pon mar 07, 2011 20:37 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Słodkie dziewczynki gdzie te domki? :ok:

horacy 7

Post » Pon mar 07, 2011 20:59 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

Dziewczyny, napisałam do Magdy z Olsztyna ktora adoptowala moja Oliwke - w sprawie transportu, jej TZ jedzie z Olsztyna do Gda w ten czwartek (pociagiem) i chetnie zabierze kicie ;) tylko trza by ja bylo od niego z dworca przejac, no ale to juz mysle najmniejszy problem, bo Seja ma do pociagu kilka kroków ;)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Pon mar 07, 2011 21:15 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

O której będzie jechał z Olsztyna do Gdańska?W dzień pracujemy i wtedy trzeba by pomyśleć jak kicię dowieść.

horacy 7

Post » Wto mar 08, 2011 8:01 Re: Szczytno - Alicja i Pinki czyli tri i pingwinka szukają DS

8.22 z rana pociag z Olsztyna, Magda napisala ze w razie co ktos moglby jej dowiezc kicie sroda wieczor.
No, reszta zalezy do Was, poprostu pisze o mozliwosci transportu ;) moge dac nr do Magdy na Pw
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

[poprzednia][następna]