Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 19:03 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

i Kevinek mógłby się z Hyziakiem bawić sznureczkiem :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Od: Pon maja 11, 2009 19:24

Post » Pon mar 07, 2011 19:55 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Hyzio chce do Kevinka i bardzo prosi. :1luvu:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

edii

Od: Pon paź 04, 2010 18:05

Post » Pon mar 07, 2011 19:58 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Pon mar 07, 2011 21:47 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

edii pisze:Hyzio chce do Kevinka i bardzo prosi. :1luvu:

:ryk: :ryk: :ok: :ok: :ok: :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 07, 2011 22:37 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

No to Anetko chyba nie masz wyjścia :wink: Hyzio prosi....ale to już naprawdę będzie .....przedostatni kot :wink: :ryk:
Anna Kubica

Post » Śro mar 09, 2011 10:18 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Śro mar 09, 2011 11:15 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

czy decyzja w sprawie Kevinkowego przyjaciela juz zapadla?

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro mar 09, 2011 11:42 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:ok: kciuki za Hyzia :ok:
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Śro mar 09, 2011 20:14 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Meldujemy się z Kevinkiem! Kurcze, nie zaznaczyłam sobie, zeby powiadomienia o odpowiedzi z wątku przychodziły i tak czekałam, czekałam... No i dobrze że zajrzałam :D
Po kolei: kociastych mam obecnie sztuk 8 na powierzchni ok. 200 m2 + ok hektarowy teren wokół do spacerków (dla chętnych - tzn. głównie tych kiciastych, które przyszły z dzikości i zew wolności, zwłaszcza w letnie dni wyciąga je na trawkowe harce). Domek nie jest w pełni wykończony, ale kotom to chyba nie przeszkadza :kotek: tylko Tź twierdzi że pewnie uda nam się go wykończyć jak już będziemy na emeryturze, bo wciąż na pierwszym miejscu sprawy futer i tak ciągle coś odkłada się na potem. Ilość kociastych na magicznej cyfrze 9 raczej musi się zakończyć ze względu na zdrowy rozsądek (i niestety finanse). O Hyziu pomyślałam, bo sądzę,że faktycznie tęsknią z Kevinkiem za sobą i trochę bez sensu że je rozdzieliłam, kiedy w schronie zawsze razem się trzymały. Co do tego, ze dwa schrony u mnie by się zmieściły, to powierzchniowo wątpliwe :ryk: choć gdybym mogła, to zmieściłabym nie tylko dwa, ale i trzy i cztery itd.Tak sobie myślę, że w zasadzie to na moim domu możnaby już zawiesić tabliczkę z nazwą "schronisko", tylu mieszkańców już się przewinęło i tyle rezyduje + przychodzi na dokarmianie :D (pewnie sprawdzi się niedługo przepowiednia męza Ani ., który stwierdził, kiedy przywozili Leosia i Milkę, że zamiast jeździć do schronu, lepiej od razu zgłosić, że schron zmienił siedzibę 8) )Tak więc Hyzio może przyjeżdżać, nie wiem Aniu, czy możemy jak zawsze uzgadniać z Tobą pomoc przy transporcie?
Wieści Kevinkowe: Kevin wychodzi z ukrycia! Nawet dał się fotnąć! I dzisiaj bawił się ze mną sznureczkiem! A wiecie od kiedy ta zmiana? Kiedy powiedziałam mu, że napisałam na forum, żeby przywieziono do nas Hyzia. Naprawdę!
Z dobrych wieści: małej suni, której ogłoszenie było też na miau udało znaleźć się domek!
Z wieści niewesołych: już wiem, że są kolejne dwa wyrzutki pozostawione na pastwę na ulicy do ogłaszania (kolejna mała-4kg sunia i strasznie wychudzona, mieszkająca na ulicy i tylko dokarmiana kicia szylkretka). Jak tylko dojdą do mnie dokładniejsze informacje i zdjęcia, wrzucę na forum, więc zaglądajcie. Kontaktowałam się już z Catangel w sprawie ogłoszeń.

anahit

Od: Pt lis 12, 2010 17:15

Post » Śro mar 09, 2011 20:19 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

no to trzymam kciuki za Hyzia- Dyzia!
By jak najszybciej dotarl do swojego kociego towarzysza.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Śro mar 09, 2011 21:40 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Oj to koniecznie Anetko wieści o tej szylkretce! Domowa?
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Śro mar 09, 2011 23:11 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Anetko cieszę się ze Hyzio jedzie do Twojego Kurortu :mrgreen: co do transportu to mój mąż dopiero będzie w Polsce ok 16 kwietnia :( ,jeśli nic by się nie zorganizowało do tego czasu to jak najbardziej wieziemy Hyzia do Ciebie Anetko (chociaż ja marzę :oops: żeby jak najszybciej znalazł się u Ciebie w Kurorcie :mrgreen: i przy Kevinku) Jeśli byłby organizowany transport wcześniej to dołożę się finansowo ,wiem że z Łodzi podróż samochodem jest kosztowna ale myślę że cioteczki ,które kochają Kevinka i Hyzia dorzucą grosik na szczęście dla chłopaków :wink:
Chociaż teraz tak sobie pomyślałam....gdybym to ja przywiozła Hyzia....postawiła otwarty transporterek :mrgreen: .....nie musiałabym czekać do wakacji :ryk: :!:
Ale Hyziulka i Kevinka szkoda :(
Anetko co do tej szylkreci i suni z ulicy :cry: to jak najszybciej zdjęcia...ogłoszenia i fb widzę że naprawdę na fb się dzieją cuda :D
A może chociaż jakiś TDT mógłby je zabrać do momentu znalezienia chociaż DT dla suni i koteczki :cry:
Żeby tylko zdążyć.......... :(
Anna Kubica

Post » Czw mar 10, 2011 10:21 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

:ok: :!: :ok: :ok: to teraz kciuki za transport :1luvu: :1luvu: :1luvu: miziaki dla Kevinka!!! ależ sie chłopak ucieszy jak Hyzio wyjdzie z transporterka :D
ObrazekObrazekObrazek

isollde

Post » Czw mar 10, 2011 11:25 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Niestety jeżeli Hyzio jechałby z nami to ja nie podołam finansowo :( Jestem teraz bez pracy buuuu. Na razie samochód stoi w warsztacie bo padł układ hamulcowy i 100 innych rzczy ;/
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw mar 10, 2011 11:46 Re: Kevin ma juz nową cudowną rodzinę! Uczy sie ufać...

Catnaperka pisze:Niestety jeżeli Hyzio jechałby z nami to ja nie podołam finansowo :( Jestem teraz bez pracy buuuu. Na razie samochód stoi w warsztacie bo padł układ hamulcowy i 100 innych rzczy ;/

Jeśli Hyzio jechałby samochodem to koszt w jedną stronę ok 200 zł ,więc może na transportowym wątku szukać pomocy??
Anna Kubica

[poprzednia][następna]