Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon mar 07, 2011 19:37 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

nudne już wszystkie jesteście jak licho! gdzie koty???
Obrazek

monika Mojsak

Od: Śro paź 08, 2008 12:52

Post » Pon mar 07, 2011 19:38 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Monika o kotach będzie na blogu. Dzisiaj mam lenia, ale może jutro coś wstawię.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon mar 07, 2011 19:40 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek pisze:
Amika6 pisze:Sama sobie strzeliłaś w kolano ... podobno jesteś prawnikiem a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz albo czytasz co drugie zdanie i dlatego nie rozumiesz co inni piszą.

Skąd Jamagda wzięła adres zapytaj ją, a nie mnie. Albo zaapeluj o odwagę cywilną do osoby, która maczała w tym paluszki.

Czym strzeliłam i w które? :wink:

Pytać to pytałam kilka razy, ale nikt nie odpowiedział. Nie wiem kto maczał w tym jeszcze paluszki, swoich domysłow nie popartych dowodami :twisted: nie publikuję. Jak mam/będę mieć to czemu nie? Tu lub w bardziej stosownych miejscach.... :wink: Te znaleźć umiem, problemy miewam tylko z kompem i netem. Starość nie radość, no cóż :lol: .

Mam dzień dobroci i Ci pomogę uporządkować informacje:
1. Nie wykorzystała tych informacji z PW dotyczących bazarków, bo nie licytawała w bazarkach mających związek z dalia więc nie mogła ich dostać na PW
2. Ktoś jej podrzucił do wykorzystania, jako argument przeciwko zarzutom dalia
3. Znalazła je na forum (chociaż równie dobrze ktoś mógł jej podrzucić linka do takiej informacji), bo ktoś tam chcąc pomóc dalia, w dobrej wierze je umieścił. Jak wybuchła afera to je usunął i teraz szukaj wiatru w polu przy takiej ilości postów.
4. Pod płaszczykiem pomocy Szagiemu mogla zdobyć bezpośrednio od dalia i teraz po prawie roku to wykorzystać.

Zaznaczam, że to moje przemyślenia. Być może ktoś ma jeszcze inne albo lepsze.

Ja niezmiennie obstawiam wersję posprzątania na forum.
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon mar 07, 2011 19:44 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:
Amika6 pisze:Czy w cytatach powyżej widziałaś coś o przeprosinach?
Uważam, że treść jest kłamliwa i powinnaś to poprawić (sprostować).

A sprostujesz wszystkie swoje kłamliwe treści? 8) Czy magaaa sprostuje? mirka_t? Legnica?

To nie było świadome kłamstwo, ale błędne rozumowanie. I komu/czemu ma to służyć?

Poproszę o przykłady moich kłamliwych treści
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 19:47 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów. 8O

Ciekawe czy dostanę bana za ujawnienie tej informacji.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon mar 07, 2011 19:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:

A sprostujesz wszystkie swoje kłamliwe treści? 8) Czy magaaa sprostuje? mirka_t? Legnica?

To nie było świadome kłamstwo, ale błędne rozumowanie. I komu/czemu ma to służyć?

Skoro nie było świadome kłamstwo, tylko błędne rozumowanie to tym bardzie wypadałoby to sprostować.

Bardzo mi przykro, ale czy magaaa albo mirka_t będą coś prostować nie potrafię Ci odpowiedzieć. Musisz je o to zapytać.
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 19:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A tą ikonkę znasz? 8)

Zapomniałam, że tutaj poczucie humoru jest nieznane. :roll:

edit: i jeszcze raz pytam: komu/czemu miałoby służyć?
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2011 19:50 przez MariaD, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2011 19:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
MariaD pisze:

Ja również!
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 19:51 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów. 8O

O!

ossett

Od: Pon lis 20, 2006 14:08

Post » Pon mar 07, 2011 19:53 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

MariaD pisze:A tą ikonkę znasz? 8)

Zapomniałam, że tutaj poczucie humoru jest nieznane. :roll:

edit: i jeszcze raz pytam: komu/czemu miałoby służyć?
Znam, ale przy takiej treści posta uznałam, że to przez pomyłkę (bo obie są blisko siebie)
edit: komu/czemu to ma służyć?
Prawdzie. Przynajmniej w tej części, której ta informacja dotyczy.
Obrazek

Amika6

Post » Pon mar 07, 2011 19:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

mirka_t pisze:Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów. 8O

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=jak ... 7+bana+na+
http://prx.centrump2p.com/

Senioor

Od: Nie sie 16, 2009 9:39

Post » Pon mar 07, 2011 19:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 pisze:
MariaD pisze:

MariaD czekam na wskazanie moich kłamliwych tresci.
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 19:58 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Legnica pisze:MariaD czekam na wskazanie moich kłamliwych tresci.

Np. tu:
viewtopic.php?f=1&t=115653&p=7107570#p7107570
Dużo tego, trochę potrwa aż wszystkie znajdę.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon mar 07, 2011 20:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

A oprócz linka do całej strony,mozesz wskazać która dokładnie moja wypowiedź jest kłamstwem?
Legnica

Post » Pon mar 07, 2011 20:02 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

To ja tak na wszelki wypadek napiszę :D
Jakby ktoś chciał, albo miał potrzebę skontaktować się ze mną, to jestem w bazie telefonicznej miau, sporo osób ma na mnie dokładniejsze namiary (wystarczy założyć wątek z prośbą o udostępnienie kontaktów), a na Krakvecie jestem jako Amika (bez cyferki) :twisted:

A teraz muszę się rozłączyć, bo komputer potrzebuje doktora
Obrazek

Amika6

[poprzednia][następna]