Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jek pisze:Amika6 pisze:Sama sobie strzeliłaś w kolano ... podobno jesteś prawnikiem a czytać ze zrozumieniem nie potrafisz albo czytasz co drugie zdanie i dlatego nie rozumiesz co inni piszą.
Skąd Jamagda wzięła adres zapytaj ją, a nie mnie. Albo zaapeluj o odwagę cywilną do osoby, która maczała w tym paluszki.
Czym strzeliłam i w które?![]()
Pytać to pytałam kilka razy, ale nikt nie odpowiedział. Nie wiem kto maczał w tym jeszcze paluszki, swoich domysłow nie popartych dowodaminie publikuję. Jak mam/będę mieć to czemu nie? Tu lub w bardziej stosownych miejscach....
Te znaleźć umiem, problemy miewam tylko z kompem i netem. Starość nie radość, no cóż
.
MariaD pisze:Amika6 pisze:Czy w cytatach powyżej widziałaś coś o przeprosinach?
Uważam, że treść jest kłamliwa i powinnaś to poprawić (sprostować).
A sprostujesz wszystkie swoje kłamliwe treści?Czy magaaa sprostuje? mirka_t? Legnica?
To nie było świadome kłamstwo, ale błędne rozumowanie. I komu/czemu ma to służyć?
MariaD pisze:Amika6 pisze:Czy w cytatach powyżej widziałaś coś o przeprosinach?
A sprostujesz wszystkie swoje kłamliwe treści?Czy magaaa sprostuje? mirka_t? Legnica?
To nie było świadome kłamstwo, ale błędne rozumowanie. I komu/czemu ma to służyć?
Amika6 pisze:MariaD pisze:Amika6 pisze:Czy w cytatach powyżej widziałaś coś o przeprosinach?
Poproszę o przykłady moich kłamliwych treści
mirka_t pisze:Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów.![]()
Ciekawe czy dostanę bana za ujawnienie tej informacji.
Znam, ale przy takiej treści posta uznałam, że to przez pomyłkę (bo obie są blisko siebie)MariaD pisze:A tą ikonkę znasz?![]()
Zapomniałam, że tutaj poczucie humoru jest nieznane.
edit: i jeszcze raz pytam: komu/czemu miałoby służyć?
mirka_t pisze:Otrzymałam maila od magaaaa. Otrzymała drugiego bana, tym razem na IP za "trolling". Nie może nawet czytać postów.![]()
Amika6 pisze:MariaD pisze:Amika6 pisze:Czy w cytatach powyżej widziałaś coś o przeprosinach?
Poproszę o przykłady moich kłamliwych treści
Legnica pisze:MariaD czekam na wskazanie moich kłamliwych tresci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 299 gości