Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ellza1 pisze:Skąd jesteś? Łatwiej znaleźć dom , jak wiadomo w jakich okolicach szukać
kotx2 pisze:no i koniecznie zdjęcia ,rudaski mają wzięcie
Chciałbym, by był u mnie, ale jak już pisałem, mam bardzo trudną sytuację. Szukałem dla niego domu, ale też i proponowałem już, by ktoś się nim zaopiekował na jakiś czas, dał mu opiekę, DT. Po uporaniu się z problemami mógłbym go odebrać. Tylko tyle.
J.D. pisze:Chciałbym, by był u mnie, ale jak już pisałem, mam bardzo trudną sytuację. Szukałem dla niego domu, ale też i proponowałem już, by ktoś się nim zaopiekował na jakiś czas, dał mu opiekę, DT. Po uporaniu się z problemami mógłbym go odebrać. Tylko tyle.
to wreszcie szukasz DS czy nie? bo ja już nic nie rozumiemJeśli nie chcesz podejrzeń to napisz otwarcie o co ci chodzi -szukasz domu stałego,domu tymczasowego który wyleczy kota i wyadoptuje go czy szukasz kogos kto przetrzyma kota a potem ty go zabierzesz?Jeśli chcesz go zostawić sobie a masz przejściowe trudności to napisz o tym wprost,że potrzebujesz pomocy...
Haldeman7 pisze:Chodzi o to,że jak widzicie taką kocią sierotę, to serce krwawi... i jak leczycie, karmicie, i jak już ta sierota was rozpoznaje, to można się w takim rudzielcu zakochać... choć masz dwa inne na stanie, i psa.
Liberian zamilkła....
golla pisze:Wiem coś o tym, ale czemu liberian się nie odzywa, nie chce już kociaka, czy co?
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 10 gości