Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
skaskaNH pisze:Sihaja, ale Ci zazdroszczę...
A jak się czuje Dorota w roli młodej mamy?![]()
P.s. Widać, że mała z tych ruchliwych i mających dużo do powiedzenia, tym ciekawiej się zapowiada
Haker1 pisze:A oczka nadal zamknięte.
Moje otworzyło się najpierw jedno, po dniu drugie.
I zobaczyłem ogromną .... mordę Dużej![]()
Haker
Dorota pisze:skaskaNH pisze:Sihaja, ale Ci zazdroszczę...
P.s. Widać, że mała z tych ruchliwych i mających dużo do powiedzenia, tym ciekawiej się zapowiada
Kiedy bedziesz w Olsztynie?
Sihaja pisze:Byłam w odwiedzinach u maleństwa. Jejku, jaka ona śliczna! Malutenieczka piękna koteczka. Nie rozumiem, jak można krzywdę wyrządzić takiej kruszynce. Nakarmiłam nawet malutką, bardzo ładnie ssała smoka. No i potem brzuszek, wysiusiała się grzecznie. Tylko ja myślałam, że maleństwo jak się naje to śpi, a ona ruchliwa jest bardzo i głośna. Piszczy malutka i nie wiadomo dlaczego.... Ale też widziałam jak ugniata i mruczy. Nie wiedziałam, że takie maleństwo potrafi już mruczeć
Mam nadzieję, że ładnie wyrośnie, będzie cudna
Sihaja pisze: Tylko ja myślałam, że maleństwo jak się naje to śpi, a ona ruchliwa jest bardzo i głośna. Piszczy malutka i nie wiadomo dlaczego....
skaskaNH pisze:Sihaja, ale Ci zazdroszczę...
majencja pisze:A czy w pudełku ma jakiś termoforek? Poza tym jak piszczy to mogło sie uleżeć w brzuszku i jeszcze jest głodna. Qpal był ??
Marcelibu pisze:majencja pisze:A czy w pudełku ma jakiś termoforek? Poza tym jak piszczy to mogło sie uleżeć w brzuszku i jeszcze jest głodna. Qpal był ??
Odpowiem za Dorotę, która możliwe, że karmi![]()
. Mała termofor i butelkę. Kupa podobno była. Czyli masowanie idzie dobrze
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot] i 102 gości