Slonko_Łódź pisze:Mamy wyniki Yenny. Są zaje..ste![]()
O tak, piękne liczby

Jak ja Wam zazdroszczę, jak ja Wam ogromnie zazdroszczę..., i cieszę się, że tak to u Yenny dobrze idzie.
To daje nadzieję.
Gratulacje

Moderator: Moderatorzy
...
jaguarius pisze:Myślisz, że to zasługa antybiotyku?
PcimOlki pisze:Slonko_Łódź pisze:Mamy wyniki Yenny. Są zaje..ste![]()
...
O!. Umkło mi. A mówili, że to nieuleczalne.![]()
adelka99 pisze:Mam pytanie, bo mnie to męczy. Czy Lespewet podaje się kotu, który nie dostaje kroplowek? Czy to nie grozi odwodnieniem ?
Slonko_Łódź pisze:jaguarius pisze:Myślisz, że to zasługa antybiotyku?
...PcimOlki pisze:Slonko_Łódź pisze:Mamy wyniki Yenny. Są zaje..ste![]()
...
O!. Umkło mi. A mówili, że to nieuleczalne.![]()
Pierwsza moja myśl po odebraniu wyników z tego miesiąca to było obliczenie ile jeszcze miesięcy potrzebujemy do powrotu parametrów nerkowych do normy gdyby utrzymało się obecne tempo...
PcimOlki pisze:Podoba mi się takie myślenie.
Super! My z Bazylem idziemy za tydzień.Slonko_Łódź pisze:Mamy wyniki Yenny. Są zaje..ste![]()
...
sibia pisze: U nas są kłopoty z podawaniem leków - karmy z lekami nie je, a głównym problemem teraz jest utuczenie i zwalczenie anemii, więc boję się o następne wyniki.
Calcifos z aktywnym jego składnikiem, octanem wapnia, należny do preparatów uzupełniających dietę w wapń i wiążących fosfor nieorganiczny w przewodzie pokarmowym, tym samym obniżając jego stężenie we krwi.
mokkunia pisze:Jesteśmy po usg. Na początek jeszcze raz zmierzyliśmy Patty ciśnienie, tym razem skurczowe 180W sercu widać już zmiany spowodowane nadciśnieniem na szczęście nie są one bardzo zaawansowane.
Teraz musimy zająć się ciśnieniem, dostaliśmy Benakor F i za 7-14 dni idziemy skontrolować ciśnienie. Doczytałam, że tę samą substancję czynną ma ludzki Lotensin i Lisonid a cenowo korzystniejsze, muszę wypytać weta co myśli o podawaniu jednego z nich.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości