Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Tweety pisze:ewan pisze:Mam prośbę o krótkie info w sprawie kotki z Białego Kościoła
to Lutra wie.
Na kociarni młode, bure, z silnym kk (krtań, gardło, oczy w kiepskim stanie). Zosia pojechała do Hyraxa, bo coś wymiotuje i biegunkuje.
Od Karalucha smutne wieści, chyba trzeba się będzie pożegnać z Cypiskiem.
Ale niedziela
miszelina pisze:Renata informowała rano, ze Zosia ma pusta miseczke i zadnego pawika.Apetyt dopisuje. Lek rano podala.
Etiopia pisze:Hej Wszystkim
Pilnie potrzebuję nr tel do Toszy
edit_f pisze:Tweety pisze:ewan pisze:Mam prośbę o krótkie info w sprawie kotki z Białego Kościoła
to Lutra wie.
Na kociarni młode, bure, z silnym kk (krtań, gardło, oczy w kiepskim stanie). Zosia pojechała do Hyraxa, bo coś wymiotuje i biegunkuje.
Od Karalucha smutne wieści, chyba trzeba się będzie pożegnać z Cypiskiem.
Ale niedziela
Zosia prawdopodobnie struła się nowym jedzonkiem.. taką mamy nadzieję, że to to.. od dziś można jej dawać małe porcje jedzonka, coś, co jadła wcześniej, zanim się struła.. i codziennie po 2 ml ig-pr.. przez trzy dni.. wczoraj jej podałam - nie była zadowolona (ostrożnie).. jest w lodówce (opisałam, że to jej).. wczoraj dostała jakieś trzy zastrzyki.. jeśli będzie dalej wymiotować, należy jej się wizyta u weta.. wczoraj nie miała gorączki..
młode bure z prokocimia to kocurek, niewykastrowany.. spojówki obie krwiste.. krtań strasznie zajęta i boląca.. bardzo proszę pilnować, czy je i pije.. z jedzonka coś takiego mokrego i drobnego, płynnego.. jeśli nie je, trzeba będzie go dokarmiać (rekonwalescent?).. na dziś jest dla niego zastrzyk na tablicy korkowej (uwaga: szczypiący i kot ma prawo się zdenerwować).. trzeba też dwa razy dziennie dawać mu kropelki do uczu, po jednej kropelce do każdego, dwa razy dziennie (są na tablicy korkowej).. wczoraj miał 39,9 i dostał zastrzyk.. straszna biduala, ale przyjazna..
nazwałam go Lolek..
kasumi pisze:Ja mogę zabrać trochę rzeczy na bazarek. Wystawię w przyszłym tygodniu lub pod koniec tego.
Czy kocimiaki mają zdjęcia do ogłoszeń? Mogę porobić przy okazji jak któryś nie ma.
lutra pisze:chyba grzebykowski nie ma i gipsowaska i stalinka i dusia ma mało...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 223 gości