K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2011 20:48 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Etiopia pisze:
lutra pisze:dobra, wprawdzie dziś mówiłam Grześkowi, że za tydzień, ale zadzwonię i powiem, że zmiana planów. Jutro zabiorę ją.

Dla BHP zrób międzylądowanie u weta ...

Ja chce spać buuuuuuuuuuuuuuu

Madame była wczoraj u weta. Ma stan zapalny pęcherza nadal, ale wyniki nie jakies tragiczne.
Lutra, weź dla niej ten cystaid ze stołu. Pomoże wygładzić śluzówkę pęcherza. I antybiotyk też weź, marbocyl.
Ostatnio edytowano Sob mar 05, 2011 21:04 przez miszelina, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob mar 05, 2011 20:59 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

"tragiczne?" R mówił, że jest stan zapalny, ale nie mówił o żadnej tragedii...
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Sob mar 05, 2011 21:03 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

lutra pisze:"tragiczne?" R mówił, że jest stan zapalny, ale nie mówił o żadnej tragedii...

No piszę przecież, że nie tragiczne :)
Obrazek

miszelina

Post » Sob mar 05, 2011 22:02 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

dziś w radio była Pani Małgorzata z harbutowic - jeszcze raz dziękowała za to, że jej tak wspaniale pomagaliście jesienią. Pozdrawia Toszę i resztę ekipy rąbiącej!

Tweety,
P. Hejda wspominała mi o wtorkowym nagraniu. Pytała czy będę? 8O
tak pomyślałam, że mogłabym wpaść wtedy na kociarnię wziąć sobie klucz wreszcie i badziory.
Gdyby oczywiście Robert Tobie te klucze przekazał i powiedział ile kosztuje ta przyjemność :)
Obrazek

kosma_shiva

Od: Czw lip 03, 2008 16:56

Post » Sob mar 05, 2011 22:07 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

kosma_shiva pisze:dziś w radio była Pani Małgorzata z harbutowic - jeszcze raz dziękowała za to, że jej tak wspaniale pomagaliście jesienią. Pozdrawia Toszę i resztę ekipy rąbiącej!

Tweety,
tak pomyślałam, że mogłabym wpaść wtedy na kociarnię wziąć sobie klucz wreszcie i badziory.
Gdyby oczywiście Robert Tobie te klucze przekazał i powiedział ile kosztuje ta przyjemność :)

Ja będę we wtorek na nagraniu, ale wpadnij też. :)
Obrazek

miszelina

Post » Sob mar 05, 2011 22:16 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

superancko :)
Ty mozesz Beatko wiedzieć czy wiślacki bywa na kociarni? Tak, żeby jutro/w poniedziałek/wtorek zostawić tam ten nieszczęsny kluczyk dla mnie?
Obrazek

kosma_shiva

Post » Sob mar 05, 2011 22:18 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

ja bym zaczypowała karmelotka.
melduję, że wróciłam ;)

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob mar 05, 2011 22:22 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

miszelina pisze:
kosma_shiva pisze:dziś w radio była Pani Małgorzata z harbutowic - jeszcze raz dziękowała za to, że jej tak wspaniale pomagaliście jesienią. Pozdrawia Toszę i resztę ekipy rąbiącej!

Tweety,

Ja będę we wtorek na nagraniu, ale wpadnij też. :)

co to są badziory? :ryk:
miszlę dziękuję za info o Dudzi :ok:

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob mar 05, 2011 22:50 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

a no przepraszam - badziory to taki słowotwór-nowo-twór, który wszedł w użycie u mnie w domu
to połączenie badziewia, pierdoły i gratu :mrgreen:
Obrazek

kosma_shiva

Post » Sob mar 05, 2011 23:09 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

kosma_shiva pisze:a no przepraszam - badziory to taki słowotwór-nowo-twór, który wszedł w użycie u mnie w domu

fajne :ok:
mnie się spodobał - ja bym prostacko powiedziała: klamoty
czy ktoś miałby ochotę/siłę/determinację - zrobić bazarek z książek, które jeszcze mi zostały? mogłabym je na Kocimską za tydzień przywlec

Cammi

Od: Sob lip 21, 2007 23:34

Post » Sob mar 05, 2011 23:23 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Cammi pisze:
kosma_shiva pisze:a no przepraszam - badziory to taki słowotwór-nowo-twór, który wszedł w użycie u mnie w domu

czy ktoś miałby ochotę/siłę/determinację - zrobić bazarek z książek, które jeszcze mi zostały? mogłabym je na Kocimską za tydzień przywlec

ja mogę. będę odświeżać bazarki ametystowe anyway.

Kocuria

Post » Sob mar 05, 2011 23:38 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Cammi pisze:

tylko nie na Kocimską!!! błagam! to nie starozakonny sklepik pt szwarc, mydło i powidło tylko kociarnia a tam to na wstępie można sobie wybić zęby o fanty bazarkowe. Bardzo, bardzo proszę aby jutro i w poniedziałek wynieść stamtąd jak najwięcej tego co w kociarni zbyteczne. We wtorek będzie Magda z ekipą i przecież nie można pokazać takiego złomowiska ...
Edit_f, zajrzysz jutro do swoich podopiecznych? Może wzięłabyś jakieś bazarkowe rzeczy dla mjs, bo pisała wcześniej, że może powystawiać tylko nie ma co

Lutro, oni zajmą się odpowiednio chorym kotem (cóż ta Madame znowu wymyśliła :roll: w piątek było ok poza stanem zapalnym pęcherza, od którego nie umiera się na następny dzień)?

Kocurio, bo chyba nie zdążyłam podziękować jeszcze za kulki (już w strzępkach ale zabawa była przednia :) )

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob mar 05, 2011 23:48 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Tweety pisze:Kocurio, bo chyba nie zdążyłam podziękować jeszcze za kulki (już w strzępkach ale zabawa była przednia :) )

druga partia kulek dla ciebie jutro zalegnie w koszyczku na kociarni...
chociaż czekaj, jak robert na kociarni nie będzie bywać, to jak ci to przekazać?
w strzępkach? 8O tak sawsjem? wow... masz terminatory, nie koty :ryk:

Kocuria

Post » Sob mar 05, 2011 23:49 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

na kociarnię zajrzy przednówkowy Mikołaj :) czy nasze ogony były grzeczne i zasłużyły na takie pałace? :wink:
http://img20.imageshack.us/i/img0872x.jpg/

za modelkę robi Hanka-chuliganka :)

Tweety

Post » Sob mar 05, 2011 23:50 Re: K-ów, nasi podopieczni doczekali się :)) Dziękujemy za głosy

Kocuria pisze:
Tweety pisze:Kocurio, bo chyba nie zdążyłam podziękować jeszcze za kulki (już w strzępkach ale zabawa była przednia :) )

druga partia kulek dla ciebie jutro zalegnie w koszyczku na kociarni...
chociaż czekaj, jak robert na kociarni nie będzie bywać, to jak ci to przekazać?
w strzępkach? 8O tak sawsjem? wow... masz terminatory, nie koty :ryk:

nie tak, żeby w ogóle tylko ma rehabilitację rano i popołudniu więc będzie mocno nieregularnie

Tweety

[poprzednia][następna]