Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 16:58 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

Tatanka nie ma spustu. Pani mnie pytała, czy ona zawsze tak michy wylizywała, że były lśniące jak lusterko :lol:
Zawsze! :twisted: (jeszcze potrafiła sprawdzić, czy przypadkiem u rezydentów nie zostało trochę sosiku)

I udaje, że nie rozumie, że w kwiatkach grzebać nie można. Niezła ściemniaczka, bo u nas załapała. Słodka ściemniaczka :1luvu:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Od: Pon gru 03, 2007 8:41

Post » Pt mar 04, 2011 17:37 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

joshua_ada pisze:Tatanka nie ma spustu. Pani mnie pytała, czy ona zawsze tak michy wylizywała, że były lśniące jak lusterko :lol:
Zawsze! :twisted: (jeszcze potrafiła sprawdzić, czy przypadkiem u rezydentów nie zostało trochę sosiku)

Rrrrany, jak fajnie :1luvu: Szczerze zazdroszczę.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob mar 05, 2011 10:49 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

A moje koty właśnie zaczęły wybrzydzać, od kiedy nie mają nad sobą konkurencji w postaci Tatanki :roll:

Mamy już zaproszenie na wizytę poadopcyjną :ok:
Obrazek Obrazek
W moim domu koty bawią się strzykawkami. A jednak patologia czai się gdzie indziej...

joshua_ada

Post » Sob mar 05, 2011 14:11 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

joshua_ada pisze:A moje koty właśnie zaczęły wybrzydzać, od kiedy nie mają nad sobą konkurencji w postaci Tatanki :roll:

Mamy już zaproszenie na wizytę poadopcyjną :ok:

Fotki będą?

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pon mar 07, 2011 12:49 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

Się zobaczy.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Śro mar 16, 2011 23:27 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

Najnowsze wieści z domu Tatanki. Jeśli u nas była trochę rozpieszczona to w nowym domku jest prze-nad-super-hiper-ekstra-mega-rozpieszczana 8O
Nadal ma mnóstwo energii w sobie :twisted: czyli całe ZOO w jednym kocie. Wieczorami jednak lubi mizianki i przebywanie na kolankach.
Zabawki wybiera sobie sama (np. jej "mamusia" naszykowała jakieś rzeczy do wyrzucenia, ale Tatanka zobaczyła, postanowiła się nimi bawić i rzeczy nie zostały wyrzucone :lol: )
Niedługo będzie miała towarzysza zabaw. W domku pojawi się szczeniaczek
(znajomy pani Tatanki znalazł wyrzuconą z domu sukę w ciąży - pewnie dlatego wyrzucona :evil: , urodziła 14 lutego i jednego szczeniaczka przygarnie pani Tatanki)
Jak już będą dwie kluski razem, to pojedziemy i zrobimy zdjęcia, pewnie będą przezabawne.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw maja 19, 2011 21:17 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

Tatanka w żywiole. W domu pojawiła się druga kluska - 3 miesięczna sunia (pisałam post powyżej).
I pani mówi, że po powrocie z pracy nie poznaje domu :twisted: Dziewczyny szaleją, dom roznoszą. :lol: Tatanka zaczepia małą do zabawy, np. jak mała śpi, Tatanka podchodzi, daje pac w łebek, a potem z podniesionym ogonem radośnie ucieka i każe się gonić. Nadal lubi wodę. Ponoć nadal nie można się bez jej asysty umyć. Woda wszędzie rozchlapana. :wink:
Ze względu na pieska została doszczepiona na wściekliznę (oraz także na kocią białaczkę, wg zaleceń weta).

Zdjęć na razie nie mam, bo ze względów czasowych i osobistych obu stron musimy spotkanie przesunąć w czasie.
Obrazek Obrazek

joshua_ada

Post » Czw maja 26, 2011 19:14 Re: Tatanka: kot i nie tylko! Lemur&kangur, szaleje w DS :)

to DS sie nie nudzi przy TAtance :D
Obrazek Ziva znalazla dom :)

Obrazek

Jeep wywalony na dzialki prosi o pomoc!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... #p10630944

fenek_k

Od: Pt kwi 09, 2010 8:29

[poprzednia]