Testy ujemne

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moorland pisze:A wiadomo co z 1% podatku? Czy jak oddam na KP to oni maja możliwość jakoś to przekierowac na nas? Bo nie mam możliwości zaznaczenie tego na picie przecież. Może oni bedą mieli jakiś wykaz pózniej nazwisk, i da radę przekierowac to na nas?
alveaenerle pisze:Czyli teraz pieniądze na fundusz kotów dworcowych i za bazarki wpłacać na konto fundacji, tak?
Jarka pisze:Grafik 07.03-13.03
pn. -
wt. -
śr. -
czw. -
pt. - Jarka
sob. - merka_85 (stały dyżur)
ndz. -
kasia_5000 pisze:Na facebook'u dodałam link do tego wątku, żeby zainteresowane osoby mogły doczytac o szczegółach akcji.
Byłam dzisiaj na dworcu nakarmić towarzystwo.
Magis przyniosła kurczaka i suchą karmę Power of Nature, było tego sporo, więc Futra najedzone. Dzięki
Dzisiaj byłam we wszystkich miejscach, o których wiemy, oprócz wolnych torów - tam nadal ziemia dziewicza:
1) graciarnia
2) łączka
3) za halą główną
4) Składowa - tam, gdzie są budki - budki zostały zasiedlone, 3 koty sobie w nich siedziały
5) Składowa - koło bramy, gdzie złapałyśmy naszego Grzybka - tam ze śmietników uciekło też 3 koty
6) Składowa - koło takiego wysypiska za bramą - chyba widziałam tam 2 lub 3 czarne koty
7) Składowa - koło hotelu - w budce siedziała kotka, którą już wypuściłyśmy po sterylkce - tzn. na 100% nie jestem pewna, że to ta sama, bo czmychnęła, jak tylko podeszłam, ale z daleka wyglądała jak tamta.
Te koty na Składowej wyglądają niefajnie, chyba część z nich jest zagrzybiona, mają nieładne futerka, jedzenia szukają w śmietnikach, źle to wygląda.
Jedyny plus, że zaakceptowały budki. Chyba trzeba tam więcej ich poustawiać...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 284 gości