Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 14:37 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Dorcia , no nie żartuj, że nie ma dla niej chętnych domków :mrgreen:
Od początku śledzę losy mikrokotków i od początku w nich jestem permanentnie zakochana :1luvu: Zresztą sądzę, że nie ja jedna :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 04, 2011 14:49 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

ametyst55 pisze:Dorcia , no nie żartuj, że nie ma dla niej chętnych domków :mrgreen:
Od początku śledzę losy mikrokotków i od początku w nich jestem permanentnie zakochana :1luvu: Zresztą sądzę, że nie ja jedna :1luvu:

:ok: Oj tak, nie tylko TY :mrgreen:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 04, 2011 14:52 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Potwierdzam! :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pt mar 04, 2011 15:03 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Też potwierdzam, tylko nawet minikotka już nie wcisnę u siebie :(
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 04, 2011 15:05 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Czasem te zakochane siedzą cicho i tylko podczytują :1luvu: :kotek: :1luvu:

Bianka 4 pisze:Też potwierdzam, tylko nawet minikotka już nie wcisnę u siebie :(

O to! To! Mam dokładnie to samo :(

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Pt mar 04, 2011 15:08 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Ja bym wcisnęła z przyjemnością, ale mam niestety inne powody (życiowe oczywiście) :twisted:

jasdor

Post » Pt mar 04, 2011 16:33 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

ja też ją pokochałam zresztą jej nie sposób nie kochać :wink:

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt mar 04, 2011 20:12 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Ona jest taka trochę inna, taka wyjątkowa - prawda dorciu? ja cale zycie mam koty, ale takiej całusnej jeszcze nie. Ona tak obejmuje łapkami i całuje i taka podlizunka jest. Jak narozrabia, to zaraz pokocha, pocałuje i jak tu na nia sie gniewać? a przy tym nie jest taka zajadła, taka bezczelna, jak potrafią byc niektóre. Taka cytrusia, ale z wdziekiem :1luvu:

Haaaalloooo, czy jest tu ktoś niezakocony?????
Ona musi zostać w społeczności tego forum, albo być w domku, który nam będzie dostarczał wiadomości o jej życiu. Mam rację? Oj, tylko tak sobie marzę, że fajnie by było. Bo tu nie ma ludzi co skrzywdzą, tu byłoby jej najlepiej. Na pewno jest ktoś, kto pokocha i da jej domek na resztę życia. Prosiem baaaaardzo. To skarb jest przecież :wink: :1luvu:

A co u Tinusi, Never, czy cos sie stało?
moj nr tel: 789 084 913
gg: 7163414

Obrazek
jankowska.irena@wp.pl

pinokio_

Od: Wto mar 09, 2010 20:49

Post » Pt mar 04, 2011 20:23 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Jak znajdziecie mi sponsora na domek (taki ze 100m2) to biorę je obie od razu :wink: Bardzo bym chciała
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Pt mar 04, 2011 20:39 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Mnie brakuje tylko samochodu, żebym mogła swobodnie dojeżdżać do dobrego weta i od razu je biorę :1luvu:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt mar 04, 2011 21:23 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Przepiękne fotki :1luvu: Ona sie chyba lubi z ratlerciem . A jak wypiękniała, urosła :roll: już taka prawdziwa panna z niej

jasdor

Post » Pt mar 04, 2011 21:59 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

cudna Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Sob mar 05, 2011 0:17 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Przepraszam, mam powazne problemy z robotą, rzadko zaglądam na forum. Tinka brała atybiotyk, bo kichala strasznie i miala wielkiego gluta. Zielonego :? Ale juz jest ok. Caly czas bierze środki na wzmocnie, za chwile drugie odrobaczenia (odwlekło się przez kichanie). Z tego co słyszałam to nadal rozrabia, cały czas wchodzi na stól i pakuje się do talerza, spi raczej na fotelu, w łózku juz nie,rozrabia za 10-ciu. Kiedy chorowała była przez 1 dzie zamknięta w łazience zeby nie zaraziła rezydentów, i bardzo zle to zniosła, tęskniła. Ona kocha inne koty. Moze ją jutro zobaczę, bo nie widziałam jej jeszcze w tym tygodniu, i nawet nie mialam kiedy zapytac co u niej.

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Sob mar 05, 2011 9:11 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Jakbyś miała jakieś fotki, wstaw chociaż jedną :oops:

Kochane maluchy :1luvu:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Sob mar 05, 2011 12:01 Re: Dwa kocie KARZEŁKI znalazły najlepsze na świecie DT :)

Tolka Demolka :wink: chciała dziś w nocy pobawić się moim okiem :twisted: położyła mi się na twarzy ,po chwilach miłosnych uniesień :1luvu: zaczęła bawić się swoim długaśnym ogonkiem i cap mnie za ślip :| chwała jej za to że go nie wydłubała :mrgreen:
mam tylko czerwone ,bez wylewu .

pinokio_ pisze:Ona jest taka trochę inna, taka wyjątkowa - prawda dorciu? ja cale zycie mam koty, ale takiej całusnej jeszcze nie. Ona tak obejmuje łapkami i całuje i taka podlizunka jest. Jak narozrabia, to zaraz pokocha, pocałuje i jak tu na nia sie gniewać? a przy tym nie jest taka zajadła, taka bezczelna, jak potrafią byc niektóre. Taka cytrusia, ale z wdziekiem :1luvu:

Haaaalloooo, czy jest tu ktoś niezakocony?????
Ona musi zostać w społeczności tego forum, albo być w domku, który nam będzie dostarczał wiadomości o jej życiu. Mam rację? Oj, tylko tak sobie marzę, że fajnie by było. Bo tu nie ma ludzi co skrzywdzą, tu byłoby jej najlepiej. Na pewno jest ktoś, kto pokocha i da jej domek na resztę życia. Prosiem baaaaardzo. To skarb jest przecież :wink: :1luvu:

A co u Tinusi, Never, czy cos sie stało?

To ,prawda to kot jeden jedyny w swoim rodzaju ,chodząca miłość i wdzięk ,a tak potrafi mną zakręcić że nawet i 4 saszetki różnego rodzaju jej otworzę po to tylko żeby wylizała sosik lub zjadła galaretkę :spin2:
jakie ona robi piruety ,jak spogląda z pod oka ,jak przechyla tą główkę przebierając przy tym łapkami ,to trzeba zobaczyć bo opisać trudno . :1luvu:
Ulubione danie ?.........pierś z kuraka ,surowa ,to musi być codziennie ,nie wołowina tej nie lubi ,albo nie trafiłam na taką która by księżniczka chciała zjeść :wink:
problem z jedzeniem suchego bo...wyjada psi Royal 8O
nie ważne że mam koci dla dorosłych i dzieci ..ona pójdzie do psiej michy.
Bielucha też lubi ,trzeba przed nią chować nasze jedzenie bo też nie pogardzi ,a ja jestem szkoły że wędlin nie daje ,a np. serek topiony to jest pychota,masełko też.
Myślę że powinnam ją zaszczepić w tym tyg.ale tą decyzję zostawię swojej wetce.

TOLCIA MOŻE IŚĆ TYLKO DO DOMKU GDZIE NIE MA MAŁYCH DZIECI A SĄ INNE KOTY LUB PSY ALE KOTOLUBLNE

A GDYBY MOJA SYTUACJA BYŁA INNA TOLKA ZOSTAŁA BY Z NAMI NA ZAWSZE :cry:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

[poprzednia][następna]