Od początku śledzę losy mikrokotków i od początku w nich jestem permanentnie zakochana

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ametyst55 pisze:Dorcia , no nie żartuj, że nie ma dla niej chętnych domków![]()
Od początku śledzę losy mikrokotków i od początku w nich jestem permanentnie zakochanaZresztą sądzę, że nie ja jedna
Bianka 4 pisze:Też potwierdzam, tylko nawet minikotka już nie wcisnę u siebie
pinokio_ pisze:Ona jest taka trochę inna, taka wyjątkowa - prawda dorciu? ja cale zycie mam koty, ale takiej całusnej jeszcze nie. Ona tak obejmuje łapkami i całuje i taka podlizunka jest. Jak narozrabia, to zaraz pokocha, pocałuje i jak tu na nia sie gniewać? a przy tym nie jest taka zajadła, taka bezczelna, jak potrafią byc niektóre. Taka cytrusia, ale z wdziekiem![]()
Haaaalloooo, czy jest tu ktoś niezakocony?????
Ona musi zostać w społeczności tego forum, albo być w domku, który nam będzie dostarczał wiadomości o jej życiu. Mam rację? Oj, tylko tak sobie marzę, że fajnie by było. Bo tu nie ma ludzi co skrzywdzą, tu byłoby jej najlepiej. Na pewno jest ktoś, kto pokocha i da jej domek na resztę życia. Prosiem baaaaardzo. To skarb jest przecież![]()
![]()
A co u Tinusi, Never, czy cos sie stało?
Użytkownicy przeglądający ten dział: alessandra, Google [Bot], kasiek1510, MaJa83 i 194 gości