Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
seja pisze:Mam sąsiadkę...
Sąsiadka ma kotkę w rui i koniecznie chce ją dopuścić...
Mnie wiecie co trafia. Od kiedy tam mieszkam , ciągle namawiam ją na sterylizację i ciągle słyszę, że kocha koty, że nie ma pieniędzy itd....
Prawdopodobnie ją dziś zawiezie do kocura... rączki, witki, fimbrie ,włosy wszystko mi opada...
Bezpośrednio z kimś ze spółdzielni.sabina skaza pisze:a szymon z kim rozmawiałeś? z tym panem karmicelem czy bezpośrednio z kimś ze spółdzielni? jak znajdą sę fundusze to wszytko da sę zrobić, tylko ja sądze że w tę akurat akcję powinny się zaangażować dziewczyny z gdańska
sabina skaza pisze:a szymon z kim rozmawiałeś? z tym panem karmicelem czy bezpośrednio z kimś ze spółdzielni? jak znajdą sę fundusze to wszytko da sę zrobić, tylko ja sądze że w tę akurat akcję powinny się zaangażować dziewczyny z gdańska. nie widze agnieszki czy weronki do tej akcji- dziewczyny dwoją się troją w rumii, udało im się sprostać akcji na meksyku na piątkę, zaś marlena ma zasów od świtu do nocy przy swoich zwierzakach, w stoczni, u karmicieli. nie będa wszak dojeżdżać z rumi. a menial to juz zupełnie przegina, od rana do zmroku jeździ w kocich sprawach zaniedbując swoje prywatne życie i zawodowe.
nie wdze tego inaczej. gdańsk musiałby pomóc temu panu. w sumie póki nie ma chętnych- dam panu tylko link o sterylkach.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości