KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 04, 2011 14:48 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

ASK@ pisze:Agneska ma miec chyba dziś łapke. Ale ona nie wiem jak stoi z czasem.
Ale idź ,oblukaj i podsyp jakąs puchę. Jak miłe to w garść i w kieszeń :mrgreen: Bo to krążenie maluchó między ludźmi to raczej świadczy o ludzio lubnym charakterze.

No tak zrobię. Tylko ja naprawdę nie mam miejsca na kociaki :(
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Pt mar 04, 2011 15:01 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Zosia zobacz co i jak.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pt mar 04, 2011 15:03 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Zofia&Sasza pisze:
ASK@ pisze:Agneska ma miec chyba dziś łapke. Ale ona nie wiem jak stoi z czasem.
Ale idź ,oblukaj i podsyp jakąs puchę. Jak miłe to w garść i w kieszeń :mrgreen: Bo to krążenie maluchó między ludźmi to raczej świadczy o ludzio lubnym charakterze.

Zosiu, zobacz i daj mi znać.
Ja zostawiam Twoją przesyłkę ok. 17 na Żoliborzu, potem jadę na Mokotów odebrać łapkę od Iwonami. Więc ok. 17.30-18.00 mogłabym dojechać do centrum.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Pt mar 04, 2011 15:05 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

:ok: :ok:
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Pt mar 04, 2011 15:05 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Agneska pisze:
Zofia&Sasza pisze:

Zosiu, zobacz i daj mi znać.
Ja zostawiam Twoją przesyłkę ok. 17 na Żoliborzu, potem jadę na Mokotów odebrać łapkę od Iwonami. Więc ok. 17.30-18.00 mogłabym dojechać do centrum.

No to ja tam będę ok. 17.15 bo w robocie gniję. Może się tam umówimy?
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 15:09 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

to nie jadę na Ż.
Z Mokotowa mogę wyjechać najwcześniej ok. 17.20, więc proszę daj mi sygnał tel jak dotrzesz o 17.15 i zobaczysz miejsce. Będę do Ciebie jechać, tylko ja nie wiem gdzie tam można zaparkować. Bo przy moim stanie fizycznym dzisiaj klatki-łapki sama nie ruszę z samochodu. :(
Obrazek

Agneska

Post » Pt mar 04, 2011 15:12 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Agneska pisze:to nie jadę na Ż.
Z Mokotowa mogę wyjechać najwcześniej ok. 17.20, więc proszę daj mi sygnał tel jak dotrzesz o 17.15 i zobaczysz miejsce. Będę do Ciebie jechać, tylko ja nie wiem gdzie tam można zaparkować. Bo przy moim stanie fizycznym dzisiaj klatki-łapki sama nie ruszę z samochodu. :(

Zaparkować można na bank przy Jerozolimskich za przystankiem autobusowym (podczas wyjazdów do Boguszyc dziewczyny tam parkowały, nie wiem, czy Ty też?). Jest parking aż do Dworca Śródmieście. Puszczę Ci sygnał, bo konto świecie pustkami...
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 15:18 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Zofia&Sasza pisze:
Agneska pisze:to nie jadę na Ż.

Zaparkować można na bank przy Jerozolimskich za przystankiem autobusowym (podczas wyjazdów do Boguszyc dziewczyny tam parkowały, nie wiem, czy Ty też?). Jest parking aż do Dworca Śródmieście. Puszczę Ci sygnał, bo konto świecie pustkami...

Dobra, jesteśmy umówione. :ok:

A teraz pytanie - co mam zrobić jeśli złapiemy mamę i/lub maluchy?
Mam w domu 5 tymczasów i 1 tymczasowego tymczasa.
Ktoś mniej "obłożony"?
Obrazek

Agneska

Post » Pt mar 04, 2011 15:29 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Dwie rzeczy:
1. Mogę pomóc w łapance, ale nie mogę wziąć nic :/
2. Tiga dojechała, w domu wyszła z transportera, z podniesionym ogonem zwiedziła cały dom, weszła do toalety i wlazła do klozetu :mrgreen: więc od razu nalałyśmy wodę, wypiła całą miseczkę. W transporterze trzy razy się załatwiała podczas podróży, w domu skorzystała z kuwety 5 razy, bo ona posikuje - i nie wiem, czy to ze stresu, czy tak ma? Czy to tylko dziś, czy już tak było?
Jest przekochana, dzielnie zniosła rozanielone gruchanie trzech studentek, wyturlała się, przysnęła przytulona, zwiedziła wszystkie kochana, mruczała, łapała łapkami, dała szurać po brzuchu... Wymyła się też i zwymiotowała kłaczkami (pewnie też za dużo wody naraz wzięła) - więc będzie dostawać jakąś karmę na nietworzenie się kul włosowych.
Zasugerować dziewczynom też jakąś pastę pewnie?
I co z tym posikiwaniem?

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Pt mar 04, 2011 15:36 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

czy ktoś może tam podejść TERAZ i sprawdzić czy te koty tam są???
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 04, 2011 15:40 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

jopop pisze:czy ktoś może tam podejść TERAZ i sprawdzić czy te koty tam są???

Ja mogę wyjść za 40 minut i być tam w ciągu kwadransa.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Pt mar 04, 2011 16:32 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

jest:
- TDT dla wszystkiego od dziś
- DT od za tydzień dla kociąt (O ILE TO FAKTYCZNIE KOCIĘTA)
- samochód
- 2 transportery, w tym 1 duży
- łapka
- pomoc w łapaniu.

Jeszcze usiłuję się do lecznicy dodzwonić by ich uprzedzić że dostaną kocięta na przegląd i szczepienie, ale może mi się nie udać - trwa akcja sterylizacji i mają tam sajgon.

BABY - jeśli lecznica nic nie będzie wiedzieć to mówicie, żeście z JOKOTA i żeby przejrzeć i zaszczepić kocięta. Jeśli kotka miła - ją też. I że chcecie 1-2 klatki z kociarni zabrać (zależnie ile kotów jedzie do TDT, max 3 kociaki w 1 klatce).

A wszystkich kibiców tej akcji proszę o natychmiastową zbiórkę pieniędzy na sfinansowanie szczepień, sterylizacji kotki i ewentualnych innych potrzebnych zabiegów (być może np. testów).

wszystkich kibiców tej akcji proszę o natychmiastową zbiórkę pieniędzy na sfinansowanie szczepień, sterylizacji kotki i ewentualnych innych potrzebnych zabiegów (być może np. testów).

Konto:
Fundacja JOKOT
ul. Klaudyny 38 m 75, 01-684 Warszawa
60 1020 1026 0000 1402 0182 0927
z dopiskiem: na koty z METRA CENTRUM
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pt mar 04, 2011 17:02 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

Szalony Kot pisze:Dwie rzeczy:
2. Tiga dojechała, w domu wyszła z transportera, z podniesionym ogonem zwiedziła cały dom, weszła do toalety i wlazła do klozetu :mrgreen: więc od razu nalałyśmy wodę, wypiła całą miseczkę. W transporterze trzy razy się załatwiała podczas podróży, w domu skorzystała z kuwety 5 razy, bo ona posikuje - i nie wiem, czy to ze stresu, czy tak ma? Czy to tylko dziś, czy już tak było?
Jest przekochana, dzielnie zniosła rozanielone gruchanie trzech studentek, wyturlała się, przysnęła przytulona, zwiedziła wszystkie kochana, mruczała, łapała łapkami, dała szurać po brzuchu... Wymyła się też i zwymiotowała kłaczkami (pewnie też za dużo wody naraz wzięła) - więc będzie dostawać jakąś karmę na nietworzenie się kul włosowych.
I co z tym posikiwaniem?

dostawała oprócz oleju z pestek winogron- wiskasowe przysmaki antyhair te w fioletowych kotkach-uwielbia je,sierśc ma nieciekawą z łupieżem a nie chciałam jej kąpac żeby się nie przeziębiła,bo u mnie dosc chłodno
pije dośc duzo w porównaniu z moimi i sporo sika,pierwsze dwa dni u mnie też latała co chwilę siknąc potem jej przeszło więc raczej ze stresu(mi się od razu po wpakowaniu do koszyczka posikała i zaczęła płakac,więc transport jej się żle kojarzy i może byc stresem)
lubi dobre suche i trzeba pilnowac ludzkie jedzenie bo ukradnie a na jej sierśc na pewno to dobrze nie robi
cieszę się że już pokazała jaka jest proludzka i kochana
Tigusia za dom :ok:
Obrazek

gayae

Od: Sob sty 13, 2007 15:10

Post » Pt mar 04, 2011 17:24 Re: )( TIGA MA DT!! Maluszki na dworzu w Warszawie!!!!!!!!!

gayae pisze:
Szalony Kot pisze:Dwie rzeczy:
I co z tym posikiwaniem?

dostawała oprócz oleju z pestek winogron- wiskasowe przysmaki antyhair te w fioletowych kotkach-uwielbia je,sierśc ma nieciekawą z łupieżem a nie chciałam jej kąpac żeby się nie przeziębiła,bo u mnie dosc chłodno
pije dośc duzo w porównaniu z moimi i sporo sika,pierwsze dwa dni u mnie też latała co chwilę siknąc potem jej przeszło więc raczej ze stresu(mi się od razu po wpakowaniu do koszyczka posikała i zaczęła płakac,więc transport jej się żle kojarzy i może byc stresem)
lubi dobre suche i trzeba pilnowac ludzkie jedzenie bo ukradnie a na jej sierśc na pewno to dobrze nie robi
cieszę się że już pokazała jaka jest proludzka i kochana
Tigusia za dom :ok:

Tigunia wierzę w Ciebie kotecku :kotek: :piwa: :piwa: :piwa: :ok: :ok: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

[poprzednia][następna]