To faktycznie zaczyna się robić dziecinne.
Zwłaszcza, że nagonka (i będę to tak nazywać) przyniosła oczekiwany tutaj skutek.
Osoby pokrzywdzone podbudowały się, mod zrezygnował z funkcji

Mało? Czego jeszcze chcecie?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mrr pisze:wistra pisze:Mnie się marzy tylko, by w kociarni w końcu były koty do adopcji, a w kotach wszystkie inne wątki.
Tyle ode mnie
Podpisuję się pod tym.
Erin pisze:Mało? Czego jeszcze chcecie?![]()
asfodel pisze:Dokładnie.
Precyzyjna, szczegółowa lista co jest, a co nie jest "obraźliwym postem", co wolno a czego nie wolno i konsekwentne stosowanie mogłoby pomóc. Mnie na przykład strasznie drażni ciągłe wbijanie sobie szpil na zasadzie "ja przecież nie użyłam brzydkiego słowa więc jestem w porządku, a to że pani X ma popsuty przeze mnie cały dzień, bo użyła nie tej szczotki do futra którą jej poleciłam, to ma za swoje".
casica pisze:asfodel pisze:Dokładnie.
Precyzyjna, szczegółowa lista co jest, a co nie jest "obraźliwym postem", co wolno a czego nie wolno i konsekwentne stosowanie mogłoby pomóc. Mnie na przykład strasznie drażni ciągłe wbijanie sobie szpil na zasadzie "ja przecież nie użyłam brzydkiego słowa więc jestem w porządku, a to że pani X ma popsuty przeze mnie cały dzień, bo użyła nie tej szczotki do futra którą jej poleciłam, to ma za swoje".
Usłużnie podsunę więc przykłady szczególnie złośliwych pytań psujących świetne samopoczucie oraz estetykę w układzie postów, te powinny byc zakazane:
- jak się czuje kot
- czy wet widział kota
- czy kot jest leczony
- dlaczego został uśpiony
Te i podobne pytania są widziane źle, fatalnie na sampoczucie wpływa też prośba o rozliczenie.
Można natomiast w dowolnej ilości postów wyrażać podziw, zachwyt, deklarować wpłaty oraz wklejać w dużej ilości![]()
![]()
![]()
edit: zasady te w szczególności odnoszą się do wiadomego wątku
Jek pisze:Jak zdrowie Brzydzi? Ponieważ cisza w tym temacie więc rozszerzę zapytanie: czy ona jeszcze żyje?
casica pisze:Czy Brzydzia odwiedziła weta?
Czy Brzydzia żyje?
Amika6 pisze:casica pisze:asfodel pisze:Dokładnie.
Usłużnie podsunę więc przykłady szczególnie złośliwych pytań psujących świetne samopoczucie oraz estetykę w układzie postów, te powinny byc zakazane:
- jak się czuje kot
- czy wet widział kota
- czy kot jest leczony
Te i podobne pytania są widziane źle, fatalnie na sampoczucie wpływa też prośba o rozliczenie.
Można natomiast w dowolnej ilości postów wyrażać podziw, zachwyt, deklarować wpłaty oraz wklejać w dużej ilości![]()
![]()
![]()
Usłużnie przypomnę, bo zapomniałaś dodać jeszcze te:Jek pisze:Jak zdrowie Brzydzi? Ponieważ cisza w tym temacie więc rozszerzę zapytanie: czy ona jeszcze żyje?casica pisze:Czy Brzydzia odwiedziła weta?
Czy Brzydzia żyje?
Jek pisze: A co jest nie tak w tych pytaniach? Pokoloruj i wyjaśnij bo nie łapię.
Amika6 pisze:Jek pisze: A co jest nie tak w tych pytaniach? Pokoloruj i wyjaśnij bo nie łapię.
Wg Was nic niestosownego ....
Ale pewnie od tego czekania w gotowości świeczki parzą Was w paluszki i dlatego tak popędzacie Brzydzię za TM
casica pisze:Usłużnie podsunę więc przykłady szczególnie złośliwych pytań psujących świetne samopoczucie oraz estetykę w układzie postów, te powinny byc zakazane:
- jak się czuje kot
- czy wet widział kota
- czy kot jest leczony
![]()
![]()
Femka pisze:no nie, pytanie o leczenie kota jest spamem?![]()
asfodel pisze:Dokładnie.
Zofia&Sasza pisze: Nota bene zapewniam Cię, że potrafię (i nie ja jedna) ad hoc wymyślać "obraźliwe" posty szybciej niż zdążysz aktualizować swoją czarną listę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości