Miłka, młoda kotka bez łapkiw DT czeka na DS!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 03, 2011 8:56 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

dostałam smsa o 3 od Kituni że Kociaki są już u Niej w domu :) nie będe dzwoniła jeszcze bo niech się wyśpi Dziewczyna:P ale też jestem strasznie ciekawa jak tam:)
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

mj_liberian_girl

Od: Wto gru 28, 2010 22:04

Post » Czw mar 03, 2011 11:01 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

No właśnie chciałam napisać, że dostałam nocny cynk, że akcja zakończyła się powodzeniem 8) :smokin: ;)
Obrazek
Obrazek Obrazek

Catnaperka

Od: Wto paź 12, 2010 10:28

Post » Czw mar 03, 2011 14:34 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Miłeczka/Cytrynka już przychodzi po głaski i czeka przy miseczce na bankiet (a propos - musze lecieć do sklepu po zapas puszek :mrgreen: )

Pufcio jest totalnie bezstresowy, mizia się od początku, strasznie fajny kocio:) Ma jednak paskudny katarek, wiec oczywiście lecznica welcome to i antybiotyk :)
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Czw mar 03, 2011 14:59 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

:1luvu: :1luvu: :1luvu:
Pufcio- zdrówka!!
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt mar 04, 2011 8:12 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Co z guzem, który miała Miłka?
Czy ona też była u weta?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt mar 04, 2011 8:17 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Miłka nei miała guza miała ropien na głowie była w szpitalu przez 2 tyg dlatego nei mialam z nia kontktu obecnie Miłka jest u Kituni na DT tzn jak ja ze schronu zabierałam miała juz tylko strupa..

mj_liberian_girl

Post » Pt mar 04, 2011 8:20 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

mj_liberian_girl pisze:Miłka nei miała guza miała ropien na głowie była w szpitalu przez 2 tyg dlatego nei mialam z nia kontktu obecnie Miłka jest u Kituni na DT tzn jak ja ze schronu zabierałam miała juz tylko strupa..

To super, że jest już po strachu, bo różne rzeczy "na głowie" zawsze budzą strach.
A w jakiej Miłka jest kondycji? Jak sie porusza?

honda11

Od: Wto maja 27, 2008 10:43

Post » Pt mar 04, 2011 9:27 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

wkleje zdjęcie później które zrobiłam Miłce na dzień przed wyjazdem do DT, co do poruszania to wczoraj Kitumni powiedziała, ze Miłka jak widzi że Pufcio do Niej biegnie to też podchodzi do głaskania:) więc zaczyna się przyzwyczajać:) Ona prawie od urodzenia w schornie była...

mj_liberian_girl

Post » Pt mar 04, 2011 9:30 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Kituni pisze:Miłeczka/Cytrynka już przychodzi po głaski i czeka przy miseczce na bankiet (a propos - musze lecieć do sklepu po zapas puszek :mrgreen: )

Pufcio jest totalnie bezstresowy, mizia się od początku, strasznie fajny kocio:) Ma jednak paskudny katarek, wiec oczywiście lecznica welcome to i antybiotyk :)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
Anna Kubica

Post » Pt mar 04, 2011 10:21 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Obrazek
to zdjęcie Cytrynki dzień przed zabraniem do domku zrobione

mj_liberian_girl

Post » Pt mar 04, 2011 10:26 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

Jaka ma nieśmiałą minkę :1luvu: :1luvu: Maleństwo :1luvu:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Pt mar 04, 2011 16:34 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

No więc tak:

Cytrynka czuje się dobrze, ropień na główce zagojony, w poniedziałek zrobimy testy na Felv/Fiv i odrobaczymy. Apetyt ma dobry, jest nieśmiała, ale coraz chętniej podchodzi się tulić i włącza motorek :)

Pufcio ma antybiotyk na tydzień, kropelki do oczu, i przykazanie, że za tydzień ma być już zdrowy! ;)
W poniedziałek jedzie już do mojego znajomego na ds!
"Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." Mark Twain

"Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta." G.B.Shaw
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Kituni

Od: Sob lut 05, 2011 16:55

Post » Pt mar 04, 2011 18:06 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

:piwa:
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pt mar 04, 2011 20:10 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob mar 05, 2011 11:51 Re: Miłka, młoda kotka bez łappki czeka w schronisku na dom..

mj_liberian_girl pisze:Obrazek
to zdjęcie Cytrynki dzień przed zabraniem do domku zrobione

Asiu zdecydowanie pasuje do Ciebie drugi kotek :mrgreen:
Anna Kubica

[poprzednia][następna]