Kotka Dorotka znalazła dom : )

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lut 25, 2011 19:52 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

To super, BARDZO się cieszę !
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: są!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Pt lut 25, 2011 19:56 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

Uff! dobre wieści! Teraz kciuki za podróż i domki stałe. :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

grajda

Od: Pt mar 13, 2009 9:06

Post » Nie lut 27, 2011 1:17 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

:ok: Zapraszam wszystkich z Poznania i okolic do udziału w spotkaniu informacyjno-organizacyjnym nowo powstającego Stowarzyszenia Ochrony Zwierząt Animal Security dzisiaj (tj. 27.02.2011) o godz 16:00 w C. H. Panorama, ul. Gorecka 30 (pierwsze piętro w kawiarence).
Zapraszam wszystkich którym los zwierząt nie jest obojętny.

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Pon lut 28, 2011 13:32 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

Dziękuję,że kibicujecie kotkom w znalezieniu DS :D Mam nadzieję,że kocurek dobrze zniesie podróż :? . Zdam relację po przyjeździe z Gdyni.
Bambuś całkiem się rozbrykał :ryk: i nabrał do mojego TŻ i do mnie zaufania. Niektórzy sugerowali,że to dzikusek :mrgreen: ,ale okazał się łagodnym i miłym kotkiem. Tak samo z pewnością byłoby z kocurkiem z hoteliku,gdyby tylko znalazł DS z kochającymi i wyrozumiałymi opiekunami.
Obrazek

wikuś66

Od: Śro sty 19, 2011 18:48

Post » Wto mar 01, 2011 19:49 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

wikuś jak tam, kocio ma plecaczek spakowany ? :wink:
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro mar 02, 2011 14:04 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Śro mar 02, 2011 18:13 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

Stało się coś strasznego :!: Rano pojechałam z TŻ po kocia do hoteliku,aby jechać z nim do Gdyni. Kotek siedział w boksie w dużym transporterku. Pomyślałam,że nie będziemy go przenosić do naszego transporterka,bo ten jest o wiele większy. Drzwiczki były trochę źle osadzone,ale zabezpieczyliśmy je dodatkowo sznurkiem. Niestety :!: Będąc już na dworze,kotek wyważył drzwiczki i uciekł przez płot :!: Moje wylane łzy i rozpacz nie sprowadzą go z powrotem. Mam jednak nadzieję,że kocurek wróci do pomieszczenia z boksami,gdy zgłodnieje.
Kocio,kocio gdzie teraz jesteś :?: :cry:
Jeżeli nie dzisiaj,to może jutro lub pojutrze,gdy poczuje głód,to przyjdzie :?: Wie,gdzie szukać jedzonka. A jeżeli nie,to może zamieszka u kogoś na posesji,kto dokarmia kotki :?: Jest to osiedle samych domków.
Czasami przeznaczenie jest silniejsze od naszych starań.
Obrazek

wikuś66

Post » Śro mar 02, 2011 19:05 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

JAK TO????????????????????
Szukaliście go? Może trzeba wywiesić ogłoszenia? Czy ludzie z tego hoteliku wystawiają jakieś jedzenie? Czy mogliby go poszukać?

KICIU WRÓĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Carmen201

Od: Pt maja 07, 2010 7:49

Post » Śro mar 02, 2011 19:19 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

Ostatni w ten sposób uciekł dworcowiak. Dziewczyny 3 dni i noce czatowały na niego rozwieszały masę ogłoszeń i się znalazł. Rozwieście ogłoszenia może ktoś go przyuważy i zadzwoni. A to, że domki jednorodzinne nie znaczy, że przyjazne kotom :!: Może być zupełnie odwrotnie. Ktoś może mu krzywdę zrobić np. jak zacznie mu się w rabacie załatwiać albo drapać drzewka.
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Śro mar 02, 2011 19:23 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Światełko w tunelu DT nadal potrzebn

8O O kurka
To był ten który za wszelka cenę chciał na wolność i udało mu się.
Biedaczek pewnie siedzi gdzieś przerażony i tak szybko się nie zjawi.
Jedyny plus że tam spokojna aczkolwiek nie znana mu okolica,ale martwię się o niego.
Zimno na dworze a on na dodatek przyzwyczajony do karmienia.
" ... wolę zwierzęta bez duszy niż katoli bez serca "

Małgocha Pe

Od: Wto paź 30, 2007 15:30

Post » Śro mar 02, 2011 19:37 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Kiziol uciekł : (

Dziś ma być -9 w nocy :(. Dziewczynom z dworca udało się po 3 dniach czatowania na niego znaleźć kocurka, może tego też się uda, biedak w zimnie i nie na swoim terenie :(.

saggi

Od: Nie wrz 13, 2009 11:55

Post » Śro mar 02, 2011 20:31 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Kiziol uciekł : (

Czy ktoś prowadzi intensywne poszukiwania tego kotka :?:
Obrazek

itaka

Od: Sob maja 29, 2010 14:43

Post » Czw mar 03, 2011 14:36 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Kiziol uciekł : (

Kotek na pewno sam nie wróci do hoteliku.
Może nawet pojawi się w okolicy, ale do pomieszczenia nie wejdzie.
Najlepiej byłoby porozwieszać ogłoszenia - dużo i porozmawiać z mieszkańcami, a później, gdyby ktoś go zauważył i mógł zatrzymać w danym miejscu, łapać kotka do klatki-łapki.

kasia_5000

Od: Czw mar 23, 2006 21:51

Post » Czw mar 03, 2011 18:58 Re: P-Ń Koty z Przemysłowej.Kiziol uciekł : (

I dobre wiadomości i złe. Dzwoniłam do hoteliku. Już wczoraj po południu pojawił się na terenie hoteliku. Cały czas jest w pobliżu. Karma jest porozstawiana,okienka do piwnic pootwierane. Jeżeli nie trafi do pomieszczenia,w którym mógłby być zamknięty i złapany,nastawię klatkę-łapkę. Miejmy nadzieję,że jednak wszystko dobrze się skończy. Najważniejsze,że ciągle jest w pobliżu lub na terenie hoteliku.
Co do fb,to nie mogę aktualizować tam wątku,bo choć zarejstrowałam się,nie mogę załapać,jak to robić. Naprawdę,internet to jeszcze dla mnie ciągle wiele niewiadomych.
Obrazek

wikuś66

[poprzednia][następna]