casica pisze:Delikatność, to coś co zobowiązuje wszystkie strony, nie tylko jedną
No właśnie - więc dlaczego wymaga się jej tylko od moda?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Delikatność, to coś co zobowiązuje wszystkie strony, nie tylko jedną
ruru pisze:cieszę się, że nie będzie wycinania z kontekstu
"niesłusznych" wypowiedzi
wolność to ważna rzecz
Erin pisze:casica pisze:Delikatność, to coś co zobowiązuje wszystkie strony, nie tylko jedną
No właśnie - więc dlaczego wymaga się jej tylko od moda?
Erin pisze:ruru pisze:cieszę się, że nie będzie wycinania z kontekstu
wolność to ważna rzecz
Poczekamy, aż Ciebie ktoś zaatakuje.
Na pewno będziesz nadal trwała w tym przekonaniu
Erin pisze:ruru pisze:cieszę się, że nie będzie wycinania z kontekstu
wolność to ważna rzecz
Sis pisze:
Może mniej dawać powodów modom do działania, Erin, Marzeniu, Justinek?
To nie będzie trzeba załamywać rąk, że biedny mod zaszczuty.
Liwia_ pisze:Erin - Ty atakowałaś mnie bardzo nieprzyjemnie, zresztą - z tego powodu wymoderowano jeden z Twoich obraźliwych postów. Dlaczego uwagi o delikatności nie odnosisz do siebie? Dlaczego wymaga się delikatności tylko wobec osób, które ośmielają się smarti krytykować, podczas gdy nieprzyjemne posty jej, Marzeni czy Twoje są najzupełniej w porządku?
Sis - w pełni zgadzam się z Twoim postem.
ruru pisze:Erin pisze:ruru pisze:cieszę się, że nie będzie wycinania z kontekstu
wolność to ważna rzecz
na pewno tak,
bo to jest ponad moje ja
casica pisze: Erin i Marcelibu, dałybyście już sobie spokój. Nie macie racji w tym przypadku bo chodzi o coś więcej niż przepychanki w tym akurat jednym, konkretnym wątku. I nie są w tym momencie ważne sympatie i antypatie tylko zasada. A nie filozofia Kalego.
Liwia_ pisze:Tak przez ścisłość - Graszka poinformowała mnie, że nie znalazła w moich postach niczego do moderacji. I - nie, nie atakowałam, wyrażałam swoje wątpliwości co do działalności dt, bez argumentów ad personam. Szkoda, że Ty nie starasz się pisać właśnie w ten sposób, zamiast obrażać dyskutantówAle to dywagacje nie na temat.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości