Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sliver_87 pisze:Xelmo znów kupala na rzadko razy 3 nam zrobił.
tylko bez tych wszystkich przepisów korzystnych dla małżeństw,z prawa rodzinnego, cywilnego i finansowegoshalom pisze:Kohabitacja to związek bez małżenstwa wspólnie mieszkający i żyjący w zasadzie jak małżenstwo
Moje jedzą suche tylko jako smakołyki albo awaryjnie i jednak nie zapominają, że to służy do jedzeniasliver_87 pisze:Wkurza mnie to, bo to na stówe ma po suchym żarciu. A nie moge kompletnie im go odciąc, bo muszą znać to. Ale denerwuje mnie to w BARFie, ze tak to ma super kupki a to jest dla niego chyba podrażniające i od razu rzadko leci:(
sunshine pisze:Nasze Dziewczyny strasznie szarpały drzwiami od pokoju, gdy wskakiwały na szafę. HSB zrobił haczyk, który trzymał drzwi i szafę razem, bo drzwi potrafiły się zamknąć z kotem na górze. I haczyk strasznie hałasował- uderzenia metalu o metal. HSB owinął to jakąś taśmą i wygłuszył. A koty nadal wskakują na szafę ze stolika nocnego. Głównie Helga.
jozefina1970 pisze:Uwielbiam witraże![]()
Pilnujcie ich, to znaczy kotecków i witraży
Erin pisze:Bombi cudna
I cyrkowiec jak mój Ptysiek
Weihaiwej pisze:Moje jedzą suche tylko jako smakołyki albo awaryjnie i jednak nie zapominają, że to służy do jedzeniaPowiem więcej - ja się wysilam, żeby kotom dać to co najlepsze, a one na dźwięk suszu wszystkie skaczą na mnie i rzucają się na miski - Cookie nawet buczy na wszelki wypadek, żeby mu nikt nie zjadł
![]()
![]()
A jakie suche one jedzą? Po każdym Xelmo tak ma? A Bombi nic?
Weihaiwej pisze:Jaka ona piękna! Robi się coraz dojrzalsza, widać, że to już kocicaMa tyle wdzięku
jozefina1970 pisze:[Nie mogę się na nią napatrzeć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 28 gości