Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 02, 2011 14:31 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Niech Moc będzie z Tobą :mrgreen:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro mar 02, 2011 14:56 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

A już pakowałam prowiant dla Wielbłądzia na najbliższe tygodnie :wink: .Bo Draństwo to i tak od niej wysępi.
Kamień z serca - niech pracuje :D .
:ok: :ok: :ok:
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Śro mar 02, 2011 15:32 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Tak patrze na tytul Twojego wata, Wielbladku, i wyjsc z podziwu nie umiem jak Ty sobie cukrujesz... :roll:
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro mar 02, 2011 16:39 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

A to się porobiło :roll: , mam nadzieję że dziś jest już :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro mar 02, 2011 18:45 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

kinga w. pisze:Tak patrze na tytul Twojego wata, Wielbladku, i wyjsc z podziwu nie umiem jak Ty sobie cukrujesz... :roll:

:oops: :twisted:
Mój ukochany Forrest tak mawiał. Forrest Gump 8)
A że ja prawie na każdym kroku czuję się inna niż ogół, out, spadnięta z kosmosu, niedopasowana, pechowa itp. - to przecież chyba nie ci wszyscy dookoła mnie są jacyś nie tacy, tylko właśnie ja :roll:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro mar 02, 2011 18:54 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

A nie przyszlo ci do glowy, ze ten ogol, to co sie uznaje za norme, to jest nudne, konwencjonalne i nijakie? Tylko "jacys" sa interesujacy - reszta jest tylko tlem. A Ty zdecydowanie jestes "jakas".
Obrazek

kinga w.

Od: Sob sty 31, 2009 17:41

Post » Śro mar 02, 2011 18:56 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Ale tak w ogólne: w moim mniemaniu "wariat" to wcale niekoniecznie obelga :wink:
Taki Johnny Lennon na przykład pierwszy lepszy z brzegu 8)
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro mar 02, 2011 20:27 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Wielblady poooooooszly!
W kartonie.
Poczta.
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Śro mar 02, 2011 20:45 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Dziękuję bardzo.
U mnie każdy w. znajdzie ciepły kąt :mrgreen:

Nadal nie podałaś mi numeru konta i sumy z przesyłką :twisted:

Wielbłądzio

Post » Czw mar 03, 2011 10:59 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Jestem.
W pracy znaczy jestem.
Jest dostęp do netu i nie ma żadnych blokad np. na Allegro itp. :dance: :dance2:
Czyli... zamierzam "pracować" na miarę mojego wynagrodzenia :smokin: :mrgreen:

Wielbłądzio

Post » Czw mar 03, 2011 11:06 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Wielbłądzio pisze:Jestem.
W pracy znaczy jestem.
Jest dostęp do netu i nie ma żadnych blokad np. na Allegro itp. :dance: :dance2:
Czyli... zamierzam "pracować" na miarę mojego wynagrodzenia :smokin: :mrgreen:

Razem pracujemy :twisted:
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Czw mar 03, 2011 11:12 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Dobrze, że pracujesz :ok: Trzymaj się.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 03, 2011 11:33 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Git Malina :piwa: A jak atmosfera :?:

joanina

Od: Nie paź 25, 2009 8:26

Post » Czw mar 03, 2011 11:35 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

:dance: :dance2: :dance:

:ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw mar 03, 2011 11:40 Re: Jedyne takie Dranie. Życie wariata to nie bułka z masłem ;)

Na pierwsze wrażenie: fajni ludzie. Młodzi, wyglądający na inteligentnych, w dużej mierze faceci (na stałe będę siedziała w pokoju właśnie z facetem, tylko on i ja :mrgreen: przystojny, w wieku na oko mniej niż czterdziestka (czyli w sam raz dla mnie, lubię nieco starszych od siebie)... no ale żonaty :( ...), dziewczyny chyba wszystkie na szczęście jeszcze bezdzietne :twisted: ...
Zobaczymy.
Aha. Poznałam się już z jedną kociarą :mrgreen: Od razu zauważyła, że mam na torbie czarnego kota (torba made by nasza forumowa Happy), a ona sama ma dziś w uszach kocie kolczyki. I kota ma. W domu. Ale tylko jednego, więc na razie na wszelki wypadek nie ujawniłam jeszcze, ile sztuk posiadam ja :oops:
Właściwie to może szkoda, że zamiast tego faceta nie siedzę w pokoju z nią...

:!: Dziś w nocy przeczytałam bardzo fajny i podbudowujący wywiad w nowym numerze "Kocich Spraw" - wywiad z Dorotą Warakomską. Na początku czytania miałam trochę mieszane uczucia, bo powiedziała m.in. że jej pierwszy pies umarł po zadławieniu się piłeczką - no ale kiedy chwilę pomyślałam... W końcu moja Nunu też przecież kiedyś zeżarła własnopyszcznie sprutą gumkę frotkę i gdyby nie natychmiastowa reakcja i celna diagnoza doktora M. - od prawie 4 lat mojej króweczki nie byłoby już na tym padole :(
Jakoś cieplej na sercu mi się zrobiło po tej lekturze, dlatego i Wam serdecznie ten wywiad polecam :wink:
Ostatnio edytowano Czw mar 03, 2011 11:46 przez Wielbłądzio, łącznie edytowano 1 raz

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]