Na pierwsze wrażenie: fajni ludzie. Młodzi, wyglądający na inteligentnych, w dużej mierze faceci
(na stałe będę siedziała w pokoju właśnie z facetem, tylko on i ja
przystojny, w wieku na oko mniej niż czterdziestka (czyli w sam raz dla mnie, lubię nieco starszych od siebie)... no ale żonaty
...), dziewczyny chyba wszystkie na szczęście jeszcze bezdzietne

...
Zobaczymy.
Aha. Poznałam się już z jedną kociarą

Od razu zauważyła, że mam na torbie czarnego kota
(torba made by nasza forumowa Happy), a ona sama ma dziś w uszach kocie kolczyki. I kota ma. W domu. Ale tylko jednego, więc na razie na wszelki wypadek nie ujawniłam jeszcze, ile sztuk posiadam ja
Właściwie to może szkoda, że zamiast tego faceta nie siedzę w pokoju z nią...

Dziś w nocy przeczytałam bardzo fajny i podbudowujący wywiad w nowym numerze "Kocich Spraw" - wywiad z Dorotą Warakomską.
Na początku czytania miałam trochę mieszane uczucia, bo powiedziała m.in. że jej pierwszy pies umarł po zadławieniu się piłeczką - no ale kiedy chwilę pomyślałam... W końcu moja Nunu też przecież kiedyś zeżarła własnopyszcznie sprutą gumkę frotkę i gdyby nie natychmiastowa reakcja i celna diagnoza doktora M. - od prawie 4 lat mojej króweczki nie byłoby już na tym padole 
Jakoś cieplej na sercu mi się zrobiło po tej lekturze, dlatego i Wam serdecznie ten wywiad polecam

Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie

Nunku[`] krowinko najpiękniejsza

Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]