Burisia i Titoś moje kicie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 01, 2011 22:33 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Wiosna jest piękna, pachnąca, z ziemi wychodzą kwiatki i dobrze śpi się na działce przy otwartym oknie :P
no i oczywiście jest dużo małych kociastych szkrabów :kotek:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Śro mar 02, 2011 8:41 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Heloł,
wpadam z pierwszą kawką - ale już za pół godzinki wypadam z domu... a mróz trzyma.. :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro mar 02, 2011 12:03 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

i ja się witam :D
Jolu :1luvu:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro mar 02, 2011 21:55 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

witam smarti :1luvu:
witam Marzeniu :1luvu: , pamiętasz o piątku?

a reszta gdzieś sobie poszła?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro mar 02, 2011 22:25 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Jestem i ja, ale ostatnio pochłonęła mnie sprawa wyrzuconych psinek.... i chociaz wchodze tu i czytam to rzadko mam czas na pisanie czegokolwiek.
magdajedral

Post » Śro mar 02, 2011 22:28 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Coś nowego u psinek?
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro mar 02, 2011 22:36 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Są w hoteliku od poniedziałku. Żebyście wiedziały jak z Natalią żeśmy raczały jak musiałyśmy je zostawić w tym boksie......... że nie wspomnę o podróży powrotnej z przygodami i na holu :)

Nadałyśmy im robocze imiona:
Negra-dla czarnej
Louve[luw]-dla wilkowatej
i Tula dla boksiowej

Tula ma zapewniony DT, ale musi pozostac z dwoma malcami do momentu aż znajdziemy i dla nich DT lub DS bo napawdę jest dla nich wsparciem - ogrzewa je swom ciałem, dba o nie. To taka ich mamusia, tyle że wiekiem to tez malizna. Tyle że ciałem wyrośnięta.
magdajedral

Post » Śro mar 02, 2011 23:05 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Biedaki :cry:
nie mam gdzie bo bym zabrała wszystkie :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro mar 02, 2011 23:19 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

To jak jak ja. Marzy mi się zabranie na stałe Tuli, ale TŻ jeszcze się wzbrania niestety. A stworzyłaby z moim Roofim i Filką cudowne TRIO

No przyznajcie sami:

kiedyś
Obrazek

teraz
Obrazek
magdajedral

Post » Śro mar 02, 2011 23:25 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

ale bym wymiziała :mrgreen:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Śro mar 02, 2011 23:29 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Oni też by bardzo chcieli - gdyby mogli to spali by ze mną w łóżku, ale wtedy toja musiałabym się przenieść na podłogę.
magdajedral

Post » Śro mar 02, 2011 23:36 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Buri cwaniurka dziś pierwsza zajęła poduchę koło mnie, a Tito patrzy z niedowierzaniem- co to jest?
Czarna stopa vel Puma nie zamierza się nigdzie ruszać i jest jej chyba wygodnie :mrgreen:
właściwie to każdej nocy jest mi coraz ciaśniej bo kocury rozwalają się jakby mnie tu nie było, czasem nie mogę się w nocy przekręcić bo po obydwu stronach leżą dwa ciężary :kotek: :kotek:
ależ ja mam z nimi radości, Buri nauczyła się już prowadzić mnie do miski z głową zadartą do góry, nawet wtedy gdy nie jest pusta- to jest naśladowanie Titusia
no chyba trzeba iść spać, bo się Państwo niecierpliwi

Madziu, mogę poratować materacem :mrgreen:
dobrej nocki
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw mar 03, 2011 0:47 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

Burunia,mądrutka kochana..
I Tituś też..
dobrej nocki Wam wszystkim :D
ja dziś pożegnałam Bąbelka , ma cudowny domek-pokochałam go bardzo..idę sobie popłakać w podusię.. :roll:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw mar 03, 2011 7:26 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

mój jednorazowy dt zakończył się ds bo ja się do tego interesu nie nadaję
szybko stałabym się zbieraczką :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek: :kotek:

Smartusiu, nie płacz, będą następne do kochania :1luvu:
Obrazek Obrazek

JolaJ

Post » Czw mar 03, 2011 8:40 Re: Cudowny wątek o jeszcze bardziej cudownych-Tito i Buri!!!

przed zjedzeniem małej
psinki
magdajedral pisze:
kiedyś
Obrazek

i po zjedzeniu
magdajedral pisze:teraz
Obrazek

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek Obrazek ObrazekFranek, Tośka, Kredka i LusiObrazek
"Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde
Lalunia [*] zawsze w naszych sercach

EdytaB_a

Od: Śro gru 15, 2010 10:21

[poprzednia][następna]