w kolejce... Zwierzęta w szkole w stanie agonalnym s. 35

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 10:59 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Tragiczne jest to co czytam, przecież tą starszą panią ktoś odwiedzał z rodziny, ślepy był, tez uważał że kotku wystarczy tylko mleko, przerażające to wszystko jest :(

elik246

Od: Śro gru 29, 2010 18:07

Post » Pon lut 28, 2011 18:01 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Poproszę o nr konta na PW. I jak się kotki czują obecnie?

pozdrawiam
Marcin
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Pon lut 28, 2011 20:10 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Mialam dzisiaj dzisiaj isc do moich siostrzencow i siostrzenic ale jestem wykonczona po pracy :/ bylam u nich wczoraj, mamusia je jak najeta a coreczki strasznie duza pija
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Śro mar 02, 2011 11:39 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Wreszcie znalazłam chwilę, żeby wejść na forum :roll: Wreszcie, bo ostatnio na nic nie mam czasu...

Tak więc kocie mają się lepiej. Były bardzo zarobaczone, dlatego była ta krew w kale i nawracająca biegunka, ale myślę, że powoli wychodzimy z tego impasu...
Kicie nie mają jeszcze imion, jakoś tak nic mi do nich nie pasuje... Może macie jakieś pomysły?
Tylko mama ma imię, jako, że ciągle tak wszyscy na nią wołają zostaje Mamuśką:)
No to na dzień dobry pochwalę się zdjęciem mamuśki z wczoraj:
Obrazek
Dziewczyna ładnie nabiera ciałka. Widocznie przytyła, boki nie są już wklęsłe. Co prawda przy głaskaniu jeszcze czuć kosteczki, ale już nie tak, jak na początku:)

Pozostałe dwie kicie są bez imion... Cały czas są takie maleńkie, choć także widocznie przytyły i troszkę chyba nawet urosły. Trikolorka dużo szybciej nabiera masy ciała niż burasia. Być może dlatego, że jej organizm był mniej wyniszczony...
Oto dziewczynki:
Nieśmiała burasia, która nieśmiała jest tylko jak widzi aparat:
Obrazek
Obrazek
Kicia jest cudowna, bardzo rozmowna i towarzyska. A przede wszystkim piękna!

No i trikolorka, dużo bardziej żywiołowa i zaczepialska. Zadziorna, ale zarazem mizialska i kochana. Ogólnie bardzo towarzyska kicia:)
Jej cudna plamka na bródce, doprawdy mnie rozczula... :
Obrazek
Ummm, spodnie i nogi to najlepsiejszy drapaczek! :
Obrazek
Aaaaaaaaaaaaale masz pysznego palucha:
Obrazek

No i jeszcze dziewuszki razem:
Obrazek

sunicram już ślę pw.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro mar 02, 2011 11:56 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Ależ wypiękniały kicie u Ciebie :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Cieszę się bardzo, że mają się lepiej :D Jak widzę, dużo lepiej :D :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro mar 02, 2011 12:04 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Super, że Kociaste czują się lepiej. Zresztą bez porównania LEPIEJ wygądają!
Tri mnie zachwyca nie tylko plamką na brodzie. :1luvu: Jest po prostu przepiękna!
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Śro mar 02, 2011 14:42 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Dzięki za nr konta, już zrobiłem przelew.

Kotki są po prostu śliczne! :) Szczególnie maluchy. Ostatnie zdjęcie razem - rewelacja :)) Tylko minki takie smutne jeszcze... Bardzo mocno trzymam za wszystkie trzy kciuki, a Tobie dziękuję, że im pomagasz.
Obrazek

sunicram

Od: Sob lut 26, 2011 17:35

Post » Śro mar 02, 2011 17:07 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

One są po prostu śliczne!!!!! Lati, Demi, Mimi.Tak mi przyszło do głowy.Moja siostra ma talent do wymyślania różnych, powiem jej, aby jutro tu zajrzała, coś wymyśli.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro mar 02, 2011 17:21 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

tri ma kropke pod bródka,wiec moze kropka lub kropcia,jest przepiekna :1luvu: a buraska kojarzy mi sie z myszką wiec moze minnie lub po prostu mysza,cudna jest :1luvu: ,koty wygladaja na szczesliwe :ok:
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Śro mar 02, 2011 17:44 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

A może buraska to Momo a tricolorka Rikka? Swoją drogą możesz wystawić bazarek - chrzestni mogą wtedy dołożyć się do utrzymania kiciów :wink:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro mar 02, 2011 18:56 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Alienor pisze:A może buraska to Momo a tricolorka Rikka? Swoją drogą możesz wystawić bazarek - chrzestni mogą wtedy dołożyć się do utrzymania kiciów :wink:

:ok: :ok: :ok:
Obrazek

czaya

Od: Nie lut 20, 2011 10:25

Post » Śro mar 02, 2011 19:04 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Imię dla tri - Rózia. Dla burasi Emilka. Pozdrawiają Rózia i Emil. :kotek: i :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Terra50

Od: Nie sty 31, 2010 18:18

Post » Śro mar 02, 2011 20:47 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Imienny bazarek to świetny pomysł :)
Ładnie dziewczyny wyglądają, dla mniejszych fajny byłby wspólny dom, nie? :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

Post » Śro mar 02, 2011 21:37 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

Burasia ma cudne oczy. Kociste pięknieją dzięki Tobie!

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Czw mar 03, 2011 10:52 Re: W kolejce po miłość. ŻYWE TRUPY!!! BŁAGAM POMOCY!!! s.7

ifciastu pisze:No i jeszcze dziewuszki razem:
Obrazek

Cudne są :1luvu:
Dla mnie to Gwiazdeczka i Plamusia :P

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

[poprzednia][następna]