Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Beasia pisze:Agatko, zapomniałam spytać jak Rudy zareagował na widok innych kotów i psów w lecznicy? Mam nadzieję, ze nie był to jakiś ogromny strach lub agresja![]()
Masz może jakieś nowe wieści o poczynaniach Rudego? I poproś koleżankę o wygłaskanie go ode mnie
agatka84 pisze:Beasia, masz drapak dla kotów? Rudy uwielbia ostrzyć pazury w pozycji pionowej ( zresztą chyba większość kotów tak robi ) i załatwił koleżance krzesła obite tkaniną w stylu aksamitu.
Beasia pisze:agatka84 pisze:Beasia, masz drapak dla kotów? Rudy uwielbia ostrzyć pazury w pozycji pionowej ( zresztą chyba większość kotów tak robi ) i załatwił koleżance krzesła obite tkaniną w stylu aksamitu.
Ups, to koleżanka musiała być zła na Rudego![]()
Mam dla Trufli tabliczkę drapakową ze sznurka sizalowego przybitą w przedpokoju i ona tam ostrzy pazury.
golla pisze:Zapomiałam napisać, że zamówiłam kuwetę na allegro, taką nieobudowaną, ale dużą. Dla Rudego wystarczy a jak go wydam to tą kuwetę dostanie moja Frezja, bo blachę od ciasta jak ostatnio myłam to trochę zaczęła rdzewieć, chyba plastik w tym przypadku dużo lepiej się sprawdza. W przypadku mojego pedantyzmu to taka blacha długo u mnie nie wytrzyma.
golla pisze:Zapomiałam napisać, że zamówiłam kuwetę na allegro, taką nieobudowaną, ale dużą. Dla Rudego wystarczy a jak go wydam to tą kuwetę dostanie moja Frezja, bo blachę od ciasta jak ostatnio myłam to trochę zaczęła rdzewieć, chyba plastik w tym przypadku dużo lepiej się sprawdza. W przypadku mojego pedantyzmu to taka blacha długo u mnie nie wytrzyma.
justyna p pisze:I jak się kicia Frezja czuje?
becia_73 pisze:justyna p pisze:I jak się kicia Frezja czuje?
zaraz nas obie agatka pogoni![]()
agatka84 pisze:becia_73 pisze:justyna p pisze:I jak się kicia Frezja czuje?
zaraz nas obie agatka pogoni![]()
Nie pogonię, pytajta jak chceta
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot], włóczka i 89 gości