Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
tamiss pisze:becia_73 pisze:tamiss pisze:nie było mnie kilka dni i miałam nadzieję, że jak dzis zajrzę to będzie cos więcej...![]()
No to się nie poddajemy i domku dlaszukamy!!
ale jest coś więcej.![]()
P.Zosia przyjęła zaproszenie na forum i dzięki temu są nowe bardzo ważne informacje o kocurku ...to już zawsze coś...
Pisząc "coś więcej" miałam na myśli widoki na DS, no ostatecznie na DT...
tamiss pisze:Pisząc "coś więcej" miałam na myśli widoki na DS, no ostatecznie na DT...
morelowa pisze::( , no , to już wiemy, że piesek nie - szkoda, bo pewnie kocurek ma złe doświadczenia. Teraz już za pare dni będziemy wiedzieć, jak jego zdrówko, prawda? A jakby jeszcze dokładnie wiedzieć czy nie zechce np. wyrzucić rezydentów z ich domu... [bo takie mam doświadczenia], czyli czy kocha inne koty...
Swoja drogą, czy ktoś wie, dlaczego kocia wściekłość, czy objaw strachu ,czyli furia głośna i sycząca , przenosi się na lubianego ludzia? Bo się mojej zdarzało - jak burczała na kocura i się darła w panice, to potem i na mnie jakiś czas machała łapą i syczała. P. Zosia też o tym pisze. Nie da sie wtedy wziąc i przytulić, albo pogłaskać zeby uspokoić. Chociaż... nie próbowałam na siłę... dałam sie zastraszyć
dolabra pisze:tamiss
dołożę do Szarotka 10 kg odpowiedniego RC
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954, Talka i 140 gości