TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 13:43 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

gośka i zwierzyniec :) pisze:mieszkam na zadupiu, chodzę sama po lesie, spaceruje w ciemności , wsiadam na stopa do samochodów....a jak przyjeżdżam do Ciebie to boje się najbardziej.

tak sobie myslę, ze ja sie nie boje otoczenia, boje się ludzi.

Gosiu ,ja też boję się ludzi :oops:
na cmentarzu nie boję się umarłych ,boje się żywych... :cry:

kaja888 pisze:Dorciu, a co z Amandą?

Elu ,Amanda dziwnie pokasłuje ,wygląda to na kaszel z serduszka ,ale póki nie sprawdzę to tylko podejrzenia.
Miałam pieska z chorym serduszkiem ,Kube tz. był to pies mojej mamy ,miał taki sam kaszel tyle że częstszy i ostrzejszy.
Nadia również chorowała na serce ,ale ona nie kaszlała.

Dzwoniłam do administracji.
dzwoniłam do szefa ludzi którzy sprzątali piwnice.
Nic to nie da.
ale sobie ulżyłam.Nie ma ani jednej żarówki ,wkręty do żarówek też znikły ,straszne.
dziś mają się ze mną skontaktować w sprawie wody której nadal brak.
Jest to irytujące .i strasznie nie wygodne :evil:

Na dworzu ślicznie świeci słonko.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pon lut 28, 2011 13:57 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

gośka i zwierzyniec :) pisze:wsiadam na stopa do samochodów....

.

I tego powinnaś bać się najbardziej :strach:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Pon lut 28, 2011 13:59 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

Ja bym tego tak nie zostawiła i zgłosiła na Policję.
Obrazek

muza_51

Od: Pon paź 04, 2010 10:04

Post » Pon lut 28, 2011 14:05 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

muza_1 nie mogę im udowodnić że to oni ,u nas piwnice są takie że wszystko się sypie ,drzwi pchniesz i odlecą :| tu nawet nie ma co zamykać na kłódki ,bo nic się i tak nie trzyma.

Jeżeli nie zrobią remontu to czarno to widzę. :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 28, 2011 14:27 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

hydraulicy dotarli ,oby zrobili :ok:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 28, 2011 15:03 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

mam wodę :dance: :dance2: jeju cieszę się jak by to był cud jakiś :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lut 28, 2011 15:48 Re: TytekWiecznyGilarz ..minęło już 21 Miesięcy :(

welina pisze:

.

yyyy, też nie z wszystkimi ( tu jest hermetyczne środowisko, z większością się znamy- wada i zaleta małych osad)

a dziś mam dzień na złość, pewnie tego Axla odreagowuje. rzucam się na wszystko bez ostrzeżenia

gośka i zwierzyniec :)

Od: Sob cze 28, 2008 19:57

Post » Pon lut 28, 2011 15:59 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

gośka i zwierzyniec :) pisze:
welina pisze:

.

yyyy, też nie z wszystkimi ( tu jest hermetyczne środowisko, z większością się znamy- wada i zaleta małych osad)

a dziś mam dzień na złość, pewnie tego Axla odreagowuje. rzucam się na wszystko bez ostrzeżenia

TO DOBRZE ŻE JA DALEKO :wink:
ale mi się krzyknęło :lol:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 01, 2011 10:48 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorciu super, że masz wodę :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Wto mar 01, 2011 11:28 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Dorotka :1luvu:
W sarence jestem zakochana,ale co zrobić-pełna chata :(
Widać na zdjęciu,że lęki przeszły i jest szczęśliwa u Ciebie :lol:
Niesamowite zdjęcia,a w objęciach z bielaskiem wprost do schrupania -jak twoje faworki. :ryk: :ryk: :ryk:

:love: :love: Rozstanie będzie tragiczne-tam widać miłość :love: :love:

welina

Post » Wto mar 01, 2011 12:18 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

Witam słonecznie .
mieszany mam humorek bo jakiś frędzel dobijał się do mnie od świtu ,ba noc jeszcze ciemna była :twisted: zaczęło się od 4 rano ,kom. odebrałąm o 5 ..bo dotarło do mnie że o tej porze to tylko jakaś zwierzyna potrzebuje pomocy ,taaaaaaaaaaaak zwierzyna :evil:
dzień dobry czy to pani szuka nowego pana 8O zatkało mnie tak bardzo ze powiedziałam nie ,śpię ,dobranoc.
Już nie usnęłam ,a frędzel dzwonił co chwilę chyba nakręcony moim rozespanym głosem :twisted:
napisałam że w tej chwili nr. telefonu wędruje na policję za nękanie ,nagabywanie i molestowanie
dostałam natychmiastową odpowiedź przepraszam ,taką dostałem informację :twisted:
kurcze czy ja o czymś nie wiem :roll:
jestem zmęczona ,zła i teraz to już tylko śmiać mi się chce ,czy wdowa to znaczy chętna :?:

welina ,łzy popłyną jak nie wiem co :oops: :cry:

Tolinka Demolinka :wink: właśnie zwaliła wszystko co u Bartka stało na biurko . :twisted: szatan nie kot :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 01, 2011 12:35 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:Witam słonecznie .
mieszany mam humorek bo jakiś frędzel dobijał się do mnie od świtu ,ba noc jeszcze ciemna była :twisted: zaczęło się od 4 rano ,kom. odebrałąm o 5 ..bo dotarło do mnie że o tej porze to tylko jakaś zwierzyna potrzebuje pomocy ,taaaaaaaaaaaak zwierzyna :evil:
dzień dobry czy to pani szuka nowego pana 8O zatkało mnie tak bardzo ze powiedziałam nie ,śpię ,dobranoc.
Już nie usnęłam ,a frędzel dzwonił co chwilę chyba nakręcony moim rozespanym głosem :twisted:
napisałam że w tej chwili nr. telefonu wędruje na policję za nękanie ,nagabywanie i molestowanie
dostałam natychmiastową odpowiedź przepraszam ,taką dostałem informację :twisted:
kurcze czy ja o czymś nie wiem :roll:
jestem zmęczona ,zła i teraz to już tylko śmiać mi się chce ,czy wdowa to znaczy chętna :?:

welina ,łzy popłyną jak nie wiem co :oops: :cry:

Tolinka Demolinka :wink: właśnie zwaliła wszystko co u Bartka stało na biurko . :twisted: szatan nie kot :mrgreen:

Dorotko może ktoś dla głupiego żartu podał twój nr. Bywają gorsze przypadki.Moja koleżanka mieszka na Ursynowie w bloku na parterze.Do jej mieszkania można wejść przez ogródek.Osoba dość zamożna,często jeździ po Świecie.W domu ogromna ilość pamiątek.Przychodzi do domu po pracy,a tam demolka.Meble poprzewracane,pamiątki potłuczone.A na łóżku śpi nawalony gość.Co się okazało-w pijanym widzie wszedł nie do tego mieszkania.W lokalu obok mieszkała jego była żona. takie bywają przypadki-szokujące(czarna komedia :mrgreen: )Stała patrzyła i nie wiedziała śmiać się ,czy płakać.Najbardziej szkoda jej było tych pamiątek-nie do odkupienia.Teraz po 10 latach się śmieje :lol:

welina

Post » Wto mar 01, 2011 13:13 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

oj to miała minę :roll:
Obrazek

dorcia44

Post » Wto mar 01, 2011 13:31 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

dorcia44 pisze:oj to miała minę :roll:

No to teraz weselej.Druga moja znajoma,też światowa dziewczyna. Mieszka na Conrada na 10 piętrze.Wróciła do domu z wojaży ,zachciało jej się zupki polskiej.Nastawiła, rozebrała się do naga(było ok,40 stopni gorączki) i niechcący zasnęła.Naraz się budzi-stoi nad nią dwu metrowy chłop.Zgadnij kto to był :?: -strażak :lol: -wchodzili drabiną,myśleli,że tragedia,a to rodzima zupka się paliła . Zastanawiam się do tej pory-kto miał ciekawszą minę :ryk: ,bo kto lepszy widok to wiem. :mrgreen:

welina

Post » Wto mar 01, 2011 14:45 Re: TytekWiecznyGilarz .TOLA MINIATURKA KOTA SZUKA DS.

chyba jej wesoło nie było :lol:
mi 4 marca też nie będzie ,będą chodzili kominiarze ,a ja właśnie 3 kafle z pieca wyjęłam w celu znalezienia kanałów do czyszczenia :twisted:
znalazłam tylko jeden ,aż się boje dalszej części rozbierać ,bo rozebrać to pikuś ale złożyć do kupy :strach: :strach: :strach:
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]