Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mirka_t pisze:Mrr jakie to były te niepokojące objawy?
mirka_t pisze:Twoich postach czy Twoich urojeniach?
mirka_t pisze:Konkrety były w PW. Ty opublikowałaś malutką ich część, choć zgodę dałam wyłącznie na publikację całości. Po raz otatni piszę - wstaw wszystkie PW łącznie z Twoimi.
Angel_ pisze:Jek pisze:A jak czuje się Brzydzia? To jej stan chcesz ukryć w "chmurze dymu"?
Tylko kto tu właśnie robi ów dym przez kolejne naście stron wątku..
Jek pisze:mirka_t pisze:Konkrety były w PW. Ty opublikowałaś malutką ich część, choć zgodę dałam wyłącznie na publikację całości. Po raz otatni piszę - wstaw wszystkie PW łącznie z Twoimi.
Moje PW są u ciebie - nie widzę przeszkód żebyś je wstawiła, oczywiście bez cenzury.![]()
Co do publikacji całości - już pisałam o tym w zdaniach kierowanych do Agn. Dlaciebie jednak mogę się potrudzić - jeśli choć raz odpowiesz merytorycznie na moje pytania. Nawet ci je wszystkie wyszukam - tak w gratisie
Angel_ pisze:Jek pisze:A jak czuje się Brzydzia? To jej stan chcesz ukryć w "chmurze dymu"?
Tylko kto tu właśnie robi ów dym przez kolejne naście stron wątku..
OOOO! Kawaleria powraca? Ciekawe jak liczna i czy znów zbyt "zapalczywe" posty będą usuwane?
Angel_ pisze:(...)Weź Ty się kobieto ogarnij.
Twój atak na oślep na każdego kto pojawi się w wątku jest już zastanawiający.
Jakaś obsesja?
To, że ktoś wpada do wątku poczytać o kotach, a widzi tylko ów 'dym' odrazu oznacza jakąś ekhm 'kawalerię' ?
To jak nazwiesz siebie z tym tabunem koleżanek które namiętnie piszą w tym wątku w chwili obecnej? Chórek to już chyba mało powiedziane.
I odbij w inną stronę bo nie mam zamiaru wdawać się z Tobą w tą dziecinadę którą tutaj odstawiasz.
Mirka, jak Chudy?
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, MruczkiRządzą i 61 gości