Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Carmen201 pisze:Ja o tym Gibuciu nie słyszałam.
Ale o rytualnym mordowaniu czarnych już tak - od szefowej Fundacji, z wieloletnim doświadczeniem. Dlatego nie ma odstępstw od przedadopcyjnych.
Ja - Bo fajnie, że wpadłaś! O piśmie pamiętam - będzie dziś!
Carmen201 pisze:No więc tak:
1. po wskazówkach ze strony Mamuta poprawiłam rozliczenia w 2 poście - jestem niedorozwinięta matematycznie, za pomyłki W DODAWANIU (bez komentarza..) przepraszam, Mamut - dziękuję! poprosiłam Sabinkę również o podanie jaka kasa została ze sterylek dziewczyn, które nie zostały zrobione a Fundacja przejęła ich finansowanie; wówczas dodam (i jeśli bym zrobiła to źle - poproszę o wskazanie byka, nie obrażę się, jestem świadoma swoich braków wiedzy w tej dziedzinie,
2. wobec powyższego wygląda na to, że sytuacja finansowa pozwoli nam założyć i nabić Pani Basi licznik oraz zapłacić wetowi za dojazd zostawiając sobie jakąś kwotę na transport (w razie konieczności będziemy jeszcze kombinować) - stąd popieram pomysł Krufki, żeby dochody z bazarku przeznaczyć na jakieś potrzebujące Kicie/inne Zwierza; co Wy na to?,
3. trwają procedury adopcyjne odnośnie: Arabelci, Rysia, Championa, Kruszynki, Czułka, Dixi, Kubusia, Milusia, Misi, Manola i Karolci (mniej lub bardziej zaawansowane; plus awaryjnie Milord ma ds we Wrocławiu ale - tak się umówiłam z Panią - awaryjnie) - będziemy prosić o rozmowy przedadopcyjne (jutro podsumuję sytuację przy czym warszawskie i okoliczne oczywiście robię ja no chyba, że ktoś będzie tak miły i będzie chciał pomóc,
4. jutro wpada tam wet i odrobacza towarzystwo plus zgarnia dziewczyny na sterylki, w tym tygodniu wpadną tam również dziewczyny z Fundacji zachipować towarzystwo,
5. w temacie prądu - już wszystko jasne, muszę tylko umówić Panią Basię na konkretny dzień i godzinę na podpisanie umowy,
6. w temacie Psów - być może dziewczyny postarają się przytargać na miejsce behawiorystę co by zapoznał się z Psami żebyśmy mogły COKOLWIEK o nich powiedzieć (bo- nie lubi mężczyzn/kobiet, innych Psów i Kotów to, przysięgam, nie brzmi zbyt fajnie),
7. moja propozycja jest taka, żeby może teraz wziąć na "tapetę" ogłoszeniową Hobbiciów oraz Czarne - Madzianka, Siostrzyczkę i Dziewczynkę (Dziewczynka już chyba ma ogłoszenia robione przez Gosię??? To wtedy nie) - czarne trudniej chodliwe.. żebyśmy nie zostali z 4, 5 czarnymi Kotami w finalePsotka ma ogłoszenia? też prawie czarna, młodziutka a jeszcze amatora nie znalazła; caly tydzień pracuje w domu więc mogę wisieć na kompie i odpisywać bez problemu,
8. Kinia - dziękuję!
Carmen201 pisze:Ja o tym Gibuciu nie słyszałam.
Ale o rytualnym mordowaniu czarnych już tak - od szefowej Fundacji, z wieloletnim doświadczeniem. Dlatego nie ma odstępstw od przedadopcyjnych.
Ja - Bo fajnie, że wpadłaś! O piśmie pamiętam - będzie dziś!
KrufkaMała pisze:Madzianek, Siostrzyczka i Dziewczynka są na krakowskim gumtree. Niestety Hobbit i Hobbitka nie chciałay się dodać bo były już na gumtree warszawa, może wiecie jak to obejść żeby znów je dodać? Może spróbuję dodać je razem jako jedno ogłoszenie?
KrufkaMała pisze:Madzianek, Siostrzyczka i Dziewczynka są na krakowskim gumtree. Niestety Hobbit i Hobbitka nie chciałay się dodać bo były już na gumtree warszawa, może wiecie jak to obejść żeby znów je dodać? Może spróbuję dodać je razem jako jedno ogłoszenie?
Carmen201 pisze:Ale one na białaczkę będą szczepione - po testach.
Carmen201 pisze:Ale one na białaczkę będą szczepione - po testach.
Noi przecie nie wszystko na raz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot], nfd, uga i 114 gości