mirka_t pisze:Jek nadal kłamiesz. Mimo upublicznienia mojego PW do Ciebie kłamiesz. Nie wynika z niego, że obawiam się problemów z wyadoptowaniem kotek. Obawiałam się tego co pocznę z tymi kotkami, tego że będą musiały trafić do klatki tak jak było z Kropką lub trzeba będzie je uśpić. W dodatku ostrzegałam Ciebie, że jeden test ujemny nie daje gwarancji. Dobrze o tym wiem i tłumaczę to ludziom, którzy obawiają się dokocić nosicielem.
Aneksu do umowy nie otrzymałam do dnia dzisiejszego.
Teraz nikt zapewne nie ma wątpliwości, że chodziło Ci o nagonkę.
Mirka, zastanów się zanim zaczniesz kogoś pomawiać. PW wymieniłyśmy kilkadziesiąt, mam wkleić wszystkie? To znów zgłosisz modowi że nie na temat. W tresci tych które wkleiłam nie zmieniłam nic - możesz poprosić moda o sprawdzenie. A z usypianiem kotów nie masz przecież problemów?
PW co do treści aneksu też pewnie mam, mam wkleić? Miałaś przecież podać mi co chcesz żebym w nim napisała, a najlepiej przygotować swój a ja podpiszę. Zrobiłaś to?
Nagonka na ciebie - a po co mi to? Prosiłam tylko abyś ty i twoja "rącza kawaleria" nie wycierała sobie mną twarzy. Nie umiałaś się/ich powstrzymać a teraz ci nie pasuje? To zacznij się zastanawiać zanim zaczniesz, w celu odwrócenia od siebie uwagi, obrzucać błotem.
Pamiejt/cie: kto wiatr sieje, burzę zbiera.