Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-część 15.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 28, 2011 14:32 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Jek nadal kłamiesz. Mimo upublicznienia mojego PW do Ciebie kłamiesz. Nie wynika z niego, że obawiam się problemów z wyadoptowaniem kotek. Obawiałam się tego co pocznę z tymi kotkami, tego że będą musiały trafić do klatki tak jak było z Kropką lub trzeba będzie je uśpić. W dodatku ostrzegałam Ciebie, że jeden test ujemny nie daje gwarancji. Dobrze o tym wiem i tłumaczę to ludziom, którzy obawiają się dokocić nosicielem.

Aneksu do umowy nie otrzymałam do dnia dzisiejszego.

Teraz nikt zapewne nie ma wątpliwości, że chodziło Ci o nagonkę.
Obrazek<=klik
Obrazek

mirka_t

Od: Pon gru 20, 2004 18:21

Post » Pon lut 28, 2011 14:33 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
sky_fifi pisze:
mirka_t pisze:Bardzo proszę o nieodpisywanie na posty casica.

A casica ma już nastukane ponad 17460 postów od 30.03.2007.
Forumowy STACHANOWIEC :lol:

A to zabronione, naganne? 8O

Śmieszy mnie wyłącznie, że ktoś włazi w mój profil i zadaje sobie trud sprawdzania :ryk:

wcale tego nie musi robić :lol:

casica już nastukała 17467 postów od 30.03.2007. :piwa: :ryk:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon lut 28, 2011 14:48 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Aktualna ilość postów i data dołączenia jest po nickiem przy każdym poście - nie trzeba wchodzić w profil.
Jest już 17469 :ryk:

sky_fifi

Od: Czw gru 09, 2010 10:19

Post » Pon lut 28, 2011 14:49 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
sky_fifi pisze: A casica ma już nastukane ponad 17460 postów od 30.03.2007.
Forumowy STACHANOWIEC :lol:

A to zabronione, naganne? 8O

Śmieszy mnie wyłącznie, że ktoś włazi w mój profil i zadaje sobie trud sprawdzania :ryk:

http://img42.imageshack.us/i/casicaa.jpg/ :mrgreen: :mrgreen:

Edi: sky_fifi mnie ubiegła :twisted:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Pon lut 28, 2011 14:52 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Amika6 :ok: :mrgreen:

Fredziolina

Od: Śro kwi 13, 2005 19:24

Post » Pon lut 28, 2011 14:54 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów? 8O
Ale to w zasadzie pytanie retoryczne.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pon lut 28, 2011 14:56 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów? 8O

O jakość chodzi, nie o ilość.

casica pisze:Ale to w zasadzie pytanie retoryczne

No nie - w tym konkretnym przypadku (beznadziejnym zresztą) retoryczne to są odpowiedzi, a zasad nie ma żadnych.

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Pon lut 28, 2011 14:59 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:
casica pisze:Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów? 8O

O, tu jestem dziwnie spokojna :ok:

casica

Post » Pon lut 28, 2011 15:03 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:O, tu jestem dziwnie spokojna :ok:

No właśnie :ryk:

magaaaa

Post » Pon lut 28, 2011 15:07 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:
casica pisze:O, tu jestem dziwnie spokojna :ok:

No właśnie :ryk:

Przeprosiłaś Jek za swojego posta?
Uważam, że powinno to być publiczne, tak jak publicznym było pisanie o informacjach uzyskanych prywatnie podczas wizyty przedadopcyjnej.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon lut 28, 2011 15:08 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
magaaaa pisze:

O, tu jestem dziwnie spokojna :ok:

O taka jakość? :arrow:
casica pisze:
mirka_t pisze:Jek właściwie mam do Ciebie pytanie. Czy powtórzyłaś Pusi i Lordzie tetsy na FeLV i FIV? Zrobiłaś je Śliwce? Jeśli tak to jakie były wyniki?
Nie stać mnie na testowanie kotów, więc informacja o tym czy moje adoptusie są wolne od tych wirusów jest dla mnie cenna.

A gdybyś miała kotów mniej, prawdopodobnie było by Cię stać.
I to już w ogóle śmieszne - jeśli kot X nie jest nosicielem wirusa to automatycznie oznacza, że pozostałe koty też nie są? 8O

Bo to, że kot, który wyszedł z domu Mirki nie jest nosicielem wirusa oznacza tylko tyle, ze nie zaraził się do tej pory - ani `gdzieś`, ani u Mirki.
A nie świadczy o tym, co próbujesz przemycić.
Taka wiedza też jest cenna, tak na marginesie.

casica pisze:Ach to wiele wyjaśnia. Wczoraj bowiem pojawił się w tym wątku post magaaa, nawet jak na jej styl pisania wyjątkowo chamski. Pełen odniesień do prywatnych spraw Jek. Do spraw w żaden sposób nie związanych z kotami i adopcją kotów od mirka_t. Jak widać miałam zupełnie słuszne obiekcje co do wizyt przedadopcyjnych zarządzanych przez mirka_t.
Post zniknął, a wielka szkoda. Był pouczający w kwestii tego, na co naraża się ktoś, kto w dobrej wierze wpuszcza do swojego domu osoby związane z mirka_t.

Mogłabym zacytować kilka Twoich równie pouczających postów, w kwestii tego, na co naraża się ktoś, kto w dobrej wierze wpuszcza do swojego domu osoby związane... hmmm... jak by to nazwać - `obozem przeciwnym`?
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Pon lut 28, 2011 15:09 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

casica pisze:
alfabia pisze:Zapłaciłaś - dostałaś.
Gdybyś nie zapłaciła, twoja ciekawość nie została by zaspokojona.
Nie ma co się użalać i czuć się naciągniętą.

Niemniej cieszę się że dotrzymałaś słowa :ok:

A były jakies przesłanki, że Zofia&Sasza nie dotrzyma słowa? 8O
To chyba zbyt daleko idąca i obraźliwa sugestia.

edit: a naciagactwo, naciągactwem pozostanie, w jakie słowa by tego nie ubrać.

W obraźliwych sugestiach to ty jesteś specjalistką.
Zapłaciła za zaspokojenie swojej ciekawości i tyle.

alfabia

Od: Pon lis 24, 2008 20:31

Post » Pon lut 28, 2011 15:12 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Casica - zacytuj mój post, ten chamski, w którym zdradzam tak strasznie dużo szczegółów z życia prywatnego Jek.
Nie zacytujesz, bo nie ma nic ponad stwierdzenie, ze Jek jest prawniczką.
Bo jest.
Nie wiem czy się tego wstydzi, czy może pracuje na czarno - to już nie moja sprawa.
Ostatnio edytowano Pon lut 28, 2011 15:15 przez magaaaa, łącznie edytowano 1 raz

magaaaa

Post » Pon lut 28, 2011 15:14 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

Agn pisze:...ciach...

Kolejny post bez treści, więc nie odpowiadam, zgodnie z przyjętym założeniem :)

casica

Post » Pon lut 28, 2011 15:15 Re: Moje koty-moje szczęścia i nieszczęścia-44 koty-Bydgoszcz.

magaaaa pisze:Casica - zacytuj mój post, ten chamski, w którym zdradzam tak strasznie dużo szczegółów z życia prywatnego Jek.

Niestety nie mogę, został usunięty. Nie wiem przez kogo. Ale przecież niewatpliwie nie wstydzisz się tego co piszesz.
Możesz więc:
- napisać powtórnie
- zwrócić się do moda o jego przywrócenie.

casica

[poprzednia][następna]