Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:sky_fifi pisze:mirka_t pisze:Bardzo proszę o nieodpisywanie na posty casica.
A casica ma już nastukane ponad 17460 postów od 30.03.2007.
Forumowy STACHANOWIEC
A to zabronione, naganne?![]()
Śmieszy mnie wyłącznie, że ktoś włazi w mój profil i zadaje sobie trud sprawdzania
casica pisze:sky_fifi pisze: A casica ma już nastukane ponad 17460 postów od 30.03.2007.
Forumowy STACHANOWIEC
A to zabronione, naganne?![]()
Śmieszy mnie wyłącznie, że ktoś włazi w mój profil i zadaje sobie trud sprawdzania
casica pisze:Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów?![]()
casica pisze:Ale to w zasadzie pytanie retoryczne
magaaaa pisze:casica pisze:Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów?![]()
O jakość chodzi, nie o ilość.
magaaaa pisze:casica pisze:O, tu jestem dziwnie spokojna
No właśnie
casica pisze:magaaaa pisze:casica pisze:Nadal nie otrzymałam odpowiedzi na pytanie - co jest nagannego w dużej ilości postów?![]()
O jakość chodzi, nie o ilość.
O, tu jestem dziwnie spokojna
casica pisze:mirka_t pisze:Jek właściwie mam do Ciebie pytanie. Czy powtórzyłaś Pusi i Lordzie tetsy na FeLV i FIV? Zrobiłaś je Śliwce? Jeśli tak to jakie były wyniki?
Nie stać mnie na testowanie kotów, więc informacja o tym czy moje adoptusie są wolne od tych wirusów jest dla mnie cenna.
A gdybyś miała kotów mniej, prawdopodobnie było by Cię stać.
I to już w ogóle śmieszne - jeśli kot X nie jest nosicielem wirusa to automatycznie oznacza, że pozostałe koty też nie są?
casica pisze:Ach to wiele wyjaśnia. Wczoraj bowiem pojawił się w tym wątku post magaaa, nawet jak na jej styl pisania wyjątkowo chamski. Pełen odniesień do prywatnych spraw Jek. Do spraw w żaden sposób nie związanych z kotami i adopcją kotów od mirka_t. Jak widać miałam zupełnie słuszne obiekcje co do wizyt przedadopcyjnych zarządzanych przez mirka_t.
Post zniknął, a wielka szkoda. Był pouczający w kwestii tego, na co naraża się ktoś, kto w dobrej wierze wpuszcza do swojego domu osoby związane z mirka_t.
casica pisze:alfabia pisze:Zapłaciłaś - dostałaś.
Gdybyś nie zapłaciła, twoja ciekawość nie została by zaspokojona.
Nie ma co się użalać i czuć się naciągniętą.
Niemniej cieszę się że dotrzymałaś słowa
A były jakies przesłanki, że Zofia&Sasza nie dotrzyma słowa?![]()
To chyba zbyt daleko idąca i obraźliwa sugestia.
edit: a naciagactwo, naciągactwem pozostanie, w jakie słowa by tego nie ubrać.
Agn pisze:...ciach...
magaaaa pisze:Casica - zacytuj mój post, ten chamski, w którym zdradzam tak strasznie dużo szczegółów z życia prywatnego Jek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 101 gości