Dzis po rannym dyzurze:
Dzieki Szanownemu Piotrowi poszlo sprawniej, Piotrus zrobil ta brudna robote a ja tylko medyczna
Wszystkie co trzeba bylo wysmarowane tym i tamtym oraz lizynka podana jest
Nie pisze co komu bo wiadomo, Wiesiu spisal mi na karteczce i w/g karteczki po kolei, na kwarantannie i na zdrowych moze nie wszystko zakrzyzykowane bo brak nowych kart a nie wiem gdzie sa, ale mozna smialo X wstawic na 28.02.
W miedzyczasie bylismy z nowa kotka Mery w Lupusie na ogolne ogledziny, wiec zaczne od tego ze kotka jak tak to nawet lagodna natomiast co do jakichkolwiek badan cos okropnego, drze sie sprasznie i rzuca sie, ale wszystko zrobione obadana,goraczka zmierzona, brzuszek wygolony celem sprawdzenia czy sterylizowana ale jednak nie.
Osluchowo ok. goraczki nie ma, lecz ma straszny kamien nazebny rowniez wskazuje na to ze nie mloda ok.5-6 lat.
Przy sterylizacji p.dr.powiedziala ze zrobi porzadek z zabkami.
Usg narazie nie robionio dopiero ew.co wyniki wskarza.
Zrobila duzo siku i kupe na stole przy badaniach, ale to i dobrze bo wczesnie sie nie wyprozniala.
Pobrana krew na morfologie, mocznik, kreat. i watrobe.
Po wynikach mozna juz cos wiecej okreslic - beda dzisiaj, dowiem sie tel.i napisze wieczorkiem.
Musi zaczac jesc i wzmocnic sie aby ja poddac zabiegowi stereylizacji no i jakie beda wyniki.
Dr okreslila ze jest w glebokim stresie.
Po przywiezieniu do KCh dalam jej jesc nie chwicila sie tylko pila, dyzurna wieczorna nich zwroci uwage na jedzenie.
A jeszcze ten bandzior

Apasz ja stresuje bo jej zaglada pod zaslonke a ona sie denerwuje.
Jest przygotowany wymyty i poslany boks Nr 3 dla kotki sterylkowej.
Wiesiu zostawil wlaczone radio kotom specjalnie zeby sie nie czuly takie samotne podobno to dziala, moje muzyke bardzo lubia nawet tancza
Przydalo by sie drugie dla tych zdrowych to dopiero by tanczyly.
Udalo mi sie dzis zlapac mocz Belmonda to jutro zawioze, i po drodze odbiore jej wyniki.
Labol.jest obok Lupusa.
Acha zabralam flegamine poniewaz jest mi potrzeba dla Kapselka, a narazie nikt nie bierze, jak bedzie potrzebna to odkupie i oddam ok?
To tyle jak mi sie cos przypomni to jeszce napisze