Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 18:48 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

bardzo dojrzala postawa pana z Poznania :ok:
jestem pod wrazeniem :ok:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Nie lut 27, 2011 19:55 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Bardzo fajnie się wszystko ułożyło, cieszę się :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Nie lut 27, 2011 20:58 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Ten domek z Poznania tez był naprawdę fajny, ale widać Pinki było pisane zostać w Łodzi :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lut 27, 2011 21:03 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Tak, ten domek z Poznania był super, chociaż nie miałam przyjemności poznać na żywo.
Ale mam nadzieję, że znajdą jakiegoś innego kota dla siebie, bo na pewno będzie mieć tam dobrze :)

Dziewczyny, komu mam dać umowę Pinki tą do czipa? Wiem, że najlepiej do CC zawieźć, ale mam tam kawałek i może któraś z Was mieszka blisko i często widzi się z CC? To podrzuciłabym.

Tęsknie za małą. A Borubar jakiś taki spokojny..
Obrazek

Afra666

Od: Śro wrz 01, 2010 11:50

Post » Nie lut 27, 2011 21:09 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

to co Afra czas odpiac banerek Pinki :cry: ..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 27, 2011 21:13 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Afra, możesz podrzucić mi umowę do pracy, przekażę CC. Pracuję na Piotrkowskiej przy Empiku.

gosiaa

Post » Nie lut 27, 2011 21:22 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Ok, tylko napisz mi na PW gdzie dokładnie i w jakich godzinach pracujesz. Bo mam na uczelni zajęcia teoretycznie do 17, a środę mam teoretycznie całą wolną.

Ciepła pisze:to co Afra czas odpiac banerek Pinki :cry: ..

Tak, odpinamy banerki, ale chyba raczej z radością, hmm? No bo w końcu ma super domek :wink:
Tylko mi jest tak pusto bez niej..
I Borubar chodzi po mieszkaniu taki cichy jakiś i się rozgląda wszędzie...
Obrazek

Afra666

Post » Nie lut 27, 2011 21:26 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Afra666 pisze:Ok, tylko napisz mi na PW gdzie dokładnie i w jakich godzinach pracujesz. Bo mam na uczelni zajęcia teoretycznie do 17, a środę mam teoretycznie całą wolną.

Ciepła pisze:to co Afra czas odpiac banerek Pinki :cry: ..

Tak, odpinamy banerki, ale chyba raczej z radością, hmm? No bo w końcu ma super domek :wink:
Tylko mi jest tak pusto bez niej..
I Borubar chodzi po mieszkaniu taki cichy jakiś i się rozgląda wszędzie...

ja wiem,ze powinnismy sie cieszyc..
kociaki zdrowe,wyprowadzone,dobre domki..
ale mimo to serce krwawi i zostaje pustka..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 27, 2011 21:32 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Szkoda, że to takie ciężkie jest.
I Borubara mi szkoda bardzo, bo chłopak nie bardzo wie o co chodzi. I jeszcze jutro pół dnia sam będzie siedzieć..
I ciągle się zastanawiam co teraz Pinki robi, czy zwiedza mieszkanie, czy śpi sobie, czy już pojadła, czy już daje się głaskać..
Ale pociesza mnie to, że dobrze będzie tam mieć.. No i jeszcze będzie wizyta po adopcyjna, żeby ten balkon sprawdzić, czy zabezpieczony, więc wtedy ją zobaczę i może wtedy będzie mi jakoś tak lepiej..?
Obrazek

Afra666

Post » Nie lut 27, 2011 21:39 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Afra666 pisze:Szkoda, że to takie ciężkie jest.
I Borubara mi szkoda bardzo, bo chłopak nie bardzo wie o co chodzi. I jeszcze jutro pół dnia sam będzie siedzieć..
I ciągle się zastanawiam co teraz Pinki robi, czy zwiedza mieszkanie, czy śpi sobie, czy już pojadła, czy już daje się głaskać..
Ale pociesza mnie to, że dobrze będzie tam mieć.. No i jeszcze będzie wizyta po adopcyjna, żeby ten balkon sprawdzić, czy zabezpieczony, więc wtedy ją zobaczę i może wtedy będzie mi jakoś tak lepiej..?

poprostu przyzwyczailas sie do niej Afra i to normalne,ze sie o nia troszczysz..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 27, 2011 21:40 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Aha, przyjdziesz a mała zdrajczyni Cie nie pozna i będzie Cie miała w nosie :)

gosiaa

Post » Nie lut 27, 2011 21:40 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Ciepła pisze:ja wiem,ze powinnismy sie cieszyc..

Nie płczcie :) trzeba cieszyć się ,że kociaki resztę swojego życia spędzą kochane :)
A na pocieszenie i pustkę to są kolejne :kotek:
Obrazek
Idź zawsze do przodu,nie oglądaj się wstecz,nie holuj smutku za sobą....,,Dżem"

Annaa

Od: Sob lis 28, 2009 20:25

Post » Nie lut 27, 2011 21:43 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Naprawdę Afra jesteś dzielna
bo nie dość, że malutką uratowałaś
odchowałaś, wyleczyłaś, udomowiłaś
to jeszcze potrafiłaś nie zachować dla siebie, a komuś innemu
dać nią radość, no a wiem/wiemy jakie to jest
rozdzierające
ale czas leczy i świadomość, że malutka ma wspaniały domek
i masz z nim kontakt i wszystko jest ok.
a Borubar może przez troszkę pobyć sobie jedynaczkiem :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Nie lut 27, 2011 21:43 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

Annaa pisze:

Nie płczcie :) trzeba cieszyć się ,że kociaki resztę swojego życia spędzą kochane :)

i kolejne kociaste zlamie srece..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 27, 2011 21:59 Re: Młoda, stalowa PINKI ze złamaną łapką 27.02.11 już w DS :)

gosiaa pisze:Aha, przyjdziesz a mała zdrajczyni Cie nie pozna i będzie Cie miała w nosie :)

Nawet jeśli tak będzie, to będę spokojna, że jest jej tak na prawdę tam dobrze. Bo teraz na pewno nie wie co się dzieje i się boi..
No bo co z tego, że wiem, że to super domek, ale chyba tak na 100% spokojna będę jak ją zobaczę jak się bawi i w ogóle.

Ciepła pisze:
Annaa pisze:

i kolejne kociaste zlamie srece..

Złamie serce, ale wole moje serce połamane przez kota, przez to, że ma dobry domek i ze świadomością że mu pomogłam, niż miałabym mieć połamane serce przez to, że nie pomogłam.
Sama się pocieszam :D

Ruru, oddać ją musiałam, w końcu wzięłam ją tylko na DT... Chociaż nie raz myślałam, żeby ją zatrzymać.. Ale teraz nie mogę..

I w ogóle bardzo mi pomagałyście w tym wszystkim, sama nie dałabym sobie rady
Obrazek

Afra666

[poprzednia][następna]