Wistra, Bitis, miło było was poznać

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Satyr77 pisze:My też padnięci ale zadowoleni. Natek EX1, CAP, NOM BIS, NOM BIS NEM, BIS NEM kastratów.
Wistra, Bitis, miło było was poznać
erzac pisze:Atka
nic bardziej mylnego, wyniki online niestety nie sa tylko dla ciekawskich. Jesli są zamieszczane na stronie , muszą być zgodne z przepisami FIFe i przez FiFe sa monitorowane, warto więc zapoznac sie z regulaminami i przepisami, jeśli jednak popełni sie błąd co może zdarzyć sie każdemu wystarczy sie do niego przyznać a nie lekceważyc
Atka pisze:
Archiwum wyników na stronie klubu - o to inna sprawa i tu się zgadzam, nie powinno być błędów. Ale on-line to nie mniej i nie więcej niż zdalny podgląd na wystawę. Wystawę, która nadal trwa (tak, wiem, oficjalnie to są dwie odrębne wystawy, ale wszyscy znamy praktykę).
Atka pisze:erzac pisze:Atka
nic bardziej mylnego, wyniki online niestety nie sa tylko dla ciekawskich. Jesli są zamieszczane na stronie , muszą być zgodne z przepisami FIFe i przez FiFe sa monitorowane, warto więc zapoznac sie z regulaminami i przepisami, jeśli jednak popełni sie błąd co może zdarzyć sie każdemu wystarczy sie do niego przyznać a nie lekceważyc
Na litość boską, w trakcie trwania wystawy jest praktycznie niemożliwe, żeby takie wyniki były prawidłowe do ostatniej kropki! On-line oznacza podczas wystawy, na bieżąco. Ile razy na forum się pojawiało "a tu jest źle"?
Wyjaśniłam, co oznacza to Ex5, żeby nie było wątpliwości. Widzę, że lepiej, żebym się w ogóle nie odzywała, po co wyjaśniać? W tzw. mitycznej wolnej chwili, którą w trakcie trwania wystawy można znaleźć praktycznie tylko o północy albo bladym świtem, staram się poprawiać wszystkie takie fajne kwiatki, więc kosztem jakiejś cząstki mojego snu, którego na wystawie i tak niewiele, okropna piątka już zniknęła
Archiwum wyników na stronie klubu - o to inna sprawa i tu się zgadzam, nie powinno być błędów. Ale on-line to nie mniej i nie więcej niż zdalny podgląd na wystawę. Wystawę, która nadal trwa (tak, wiem, oficjalnie to są dwie odrębne wystawy, ale wszyscy znamy praktykę).
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości