[WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Wystawy i pokazy kotów. Ogłoszenia, informacje, zdjęcia

Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 23:49 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

My też padnięci ale zadowoleni. Natek EX1, CAP, NOM BIS, NOM BIS NEM, BIS NEM kastratów.
Wistra, Bitis, miło było was poznać :D
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lut 27, 2011 0:06 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Atka
nic bardziej mylnego, wyniki online niestety nie sa tylko dla ciekawskich. Jesli są zamieszczane na stronie , muszą być zgodne z przepisami FIFe i przez FiFe sa monitorowane, warto więc zapoznac sie z regulaminami i przepisami, jeśli jednak popełni sie błąd co może zdarzyć sie każdemu wystarczy sie do niego przyznać a nie lekceważyc

erzac

Od: Czw sie 04, 2005 20:47

Post » Nie lut 27, 2011 0:17 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Zapraszam na fotki http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

miłego oglądania :)

magaa

Od: Czw kwi 30, 2009 15:50

Post » Nie lut 27, 2011 0:40 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Satyr77 pisze:My też padnięci ale zadowoleni. Natek EX1, CAP, NOM BIS, NOM BIS NEM, BIS NEM kastratów.
Wistra, Bitis, miło było was poznać :D

Pewnie, mnie rowniez milo ogromnie :P
ObrazekObrazek
Obrazek

Przepis na sok z buraków dla kociąt - http://blog.augustynska.eu/sok-z-burakow-dla-kociat/

bitis

Od: Śro paź 15, 2008 11:04

Post » Nie lut 27, 2011 6:49 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

erzac pisze:Atka
nic bardziej mylnego, wyniki online niestety nie sa tylko dla ciekawskich. Jesli są zamieszczane na stronie , muszą być zgodne z przepisami FIFe i przez FiFe sa monitorowane, warto więc zapoznac sie z regulaminami i przepisami, jeśli jednak popełni sie błąd co może zdarzyć sie każdemu wystarczy sie do niego przyznać a nie lekceważyc

Na litość boską, w trakcie trwania wystawy jest praktycznie niemożliwe, żeby takie wyniki były prawidłowe do ostatniej kropki! On-line oznacza podczas wystawy, na bieżąco. Ile razy na forum się pojawiało "a tu jest źle"?

Wyjaśniłam, co oznacza to Ex5, żeby nie było wątpliwości. Widzę, że lepiej, żebym się w ogóle nie odzywała, po co wyjaśniać? W tzw. mitycznej wolnej chwili, którą w trakcie trwania wystawy można znaleźć praktycznie tylko o północy albo bladym świtem, staram się poprawiać wszystkie takie fajne kwiatki, więc kosztem jakiejś cząstki mojego snu, którego na wystawie i tak niewiele, okropna piątka już zniknęła ;)

Archiwum wyników na stronie klubu - o to inna sprawa i tu się zgadzam, nie powinno być błędów. Ale on-line to nie mniej i nie więcej niż zdalny podgląd na wystawę. Wystawę, która nadal trwa (tak, wiem, oficjalnie to są dwie odrębne wystawy, ale wszyscy znamy praktykę).
Permanentny brak czasu...

Atka

Od: Wto maja 20, 2003 11:31

Post » Nie lut 27, 2011 8:43 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

magaa pisze:Zapraszam na fotki http://www.krabrika.pl/aktualnosci.html

miłego oglądania :)

Piękne zdjęcia! Obejrzałam z przyjemnością :ok:
Obrazek

kociolubka

Od: Śro paź 08, 2008 13:50

Post » Nie lut 27, 2011 10:11 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Widać poirytowanie tych kotów w oczach, oczywiście nie wszystkich :wink:
Spory tłok, ja dzisiaj skoczę na wystawę, ciekawa jestem kogo zobaczę :)

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Nie lut 27, 2011 14:39 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Wpadłam dosłownie na chwileczkę :D koty przepiękne, a te stoiska... :1luvu:

Cameo

Od: Pt cze 20, 2008 23:44

Post » Nie lut 27, 2011 15:24 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

niedawno wróciłam z wystawy, bardzo dziękuję wszystkim, którzy pozwolili wymacać swoje futra i nie futra (sfinksy) :)

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Nie lut 27, 2011 18:44 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Materiał Domowych Tygrysów z wystawy (filmik + link do galerii zdjęć):

http://www.domowe-tygrysy.info/nowosci,wystawy_kotow_rasowych,1,1,26_27_02_2011_myslowice_zaprasza,151.html

:kotek:

eju

Od: Pt cze 19, 2009 19:04

Post » Nie lut 27, 2011 20:52 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Wróciłam z wystawy w Mysłowicach..
Dla mnie było super! Może jakieś małe wpadki były, ale z tego, co czytuję na forum, zawsze się takowe zdarzają: mniejsze lub większe..:) Pierwsza wystawa jest zawsze pilotową i Klub wyciągnie wnioski, i z pewnością poprawi, to co było złe...
Gratulacje dla organizatorów! Piękne dyplomy, innowacja statuetkowa, eleganckie stoliki sędziowskie, prezencik na dzień dobry, ciepła hala -w sobotę :)
super towarzystwo! I mało tego.. W sobotę wystawę odwiedził perkusita z zespołu Myslowitz.. Hahaha marzenia się spełniają :)))
Tego, co złe nie pamiętam :))
A, nie! Jednak przypomniałam sobie: moja Najjaśniejsza Pani i dwa wypaśne bengale w porównaniu dzisiaj... :ryk:
Obrazek

Kicimiau

Od: Pt kwi 03, 2009 19:31

Post » Nie lut 27, 2011 20:57 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

105. IC Amor Agafar*PL MCO w 5 M EX1, CAGCIB, BIV, NOM BIS Alfred Wittich

AMORE już ma tytuł Grand International Champion a że nam się nie śpieszy więc powleczemy się z EC/SC i damy powód co niektórym do poobrabiania 4 liter, czego przykład był dziś

105. GIC Amor Agafar*PL MCO w 3 M EX1, CACS Kai Ruonala (przegraliśmy z porównaniach z NFO)

maleństwo :mrgreen:
Obrazek

Obrazek
Ostatnio edytowano Pon lut 28, 2011 12:17 przez sunshain, łącznie edytowano 2 razy
http://www.kocieforum.pl (MCO i nie tylko ...)
Obrazek
"Tajemnica sukcesu: mieć pod ręką jakiegoś Smoka" ze Shrek'a http://mco-kocury.manifo.com/
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=84343&hilit=Smok+i+amor

sunshain

Od: Nie lis 16, 2008 17:36

Post » Nie lut 27, 2011 21:55 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

PODZIEKOWANIA dla WSZYSTKICH którzy w najdrobniejszą pomocą/pracą przyczynili się do odbycia się dwóch pierwszych wystaw DCC !!!
macie prawo być zmęczeni, bo wykonaliście kawał ciężkiej, dobrej roboty, która dała radość wystawcom, sukcesy kotom, a gościom - miłe wrażenia

nie mnie oceniać ''regulaminowość'' procedur zastosowanych ...

ale - swoimi odczuciami mogę się podzielić :wink:
pamiętam jakie sarkanie wzbudziło zrezygnowanie z wołania przez mikrofon kotów do oceny w grudniu 2005r. na pierwszej wystawie świeżo zaistniałego klubu PFA ...
wydaje mi się, że po kilku latach ta formuła stała się ''normą'' i gdyby teraz ktoś odważył się wrócić do ''starego'' sposobu pohukiwania i straszenia kotów mikrofonem przechodzącym z rąk do rąk ... to baaardzo by się naraził zestresowanym kotom i wystawcom z obolałą głową 8)

podobnie myślę o <<nowościach>> zastosowanych w czasie tych dwóch wystaw ...

formuła przeprowadzenia finału była szalenie widowiskowa, dawała okazję do prawdziwej parady najpiękniejszych kotów wystawy, angażowała bardzo sędziów ...
/ i mam ogromne uznanie za pracę jaką musieli wykonać Stewardzi, jak sprawnie musiała nadzorować ich poczynania Szefowa - kontrolując jednocześnie ''zaplecze'' i ''scenę'' !!! /

Atka pisze:
Archiwum wyników na stronie klubu - o to inna sprawa i tu się zgadzam, nie powinno być błędów. Ale on-line to nie mniej i nie więcej niż zdalny podgląd na wystawę. Wystawę, która nadal trwa (tak, wiem, oficjalnie to są dwie odrębne wystawy, ale wszyscy znamy praktykę).

co bardziej krytycznie nastawionych może odeślę na stronkę FPL, gdzie jest podstronka <<wyniki wystaw>>
o dziwo !!! mimo obsługi sekretariatu i wystawy przez ten sam zespół, są kluby i ich wystawy, których się nie poczyta ... choć ''cały rocznik'' wydaje się być zamieszczony ...
nie ma wyników wystawy ani na stornie FPL, ani na stronie klubu ... bo ''se znikło'', albo <amba> zjadła ...
więc może bądźmy wdzięczni, że tu ich dla :wink: ''obserwatorów'' on-line :wink: nie utajniono ... i była możliwość śledzenia ...

DZIĘKUJĘ za możliwość uczestniczenia w tej wystawie !
I am a real witch, which is all the love and magic gave my cats!

ObrazekObrazek

Go!Go!

Od: Czw wrz 08, 2005 17:35

Post » Nie lut 27, 2011 22:12 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Jak dla mnie wystawa super. Na wielki plus dla klubu dyplomy i puchary, może inne kluby wezmą z DCC przykład, minus słabo słyszany wczoraj BIS.
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lut 27, 2011 22:54 Re: [WYSTAWA]26/7 II 2011 Mysłowice, DCC (zgłoszenia zakończone)

Atka pisze:
erzac pisze:Atka

Na litość boską, w trakcie trwania wystawy jest praktycznie niemożliwe, żeby takie wyniki były prawidłowe do ostatniej kropki! On-line oznacza podczas wystawy, na bieżąco. Ile razy na forum się pojawiało "a tu jest źle"?

Wyjaśniłam, co oznacza to Ex5, żeby nie było wątpliwości. Widzę, że lepiej, żebym się w ogóle nie odzywała, po co wyjaśniać? W tzw. mitycznej wolnej chwili, którą w trakcie trwania wystawy można znaleźć praktycznie tylko o północy albo bladym świtem, staram się poprawiać wszystkie takie fajne kwiatki, więc kosztem jakiejś cząstki mojego snu, którego na wystawie i tak niewiele, okropna piątka już zniknęła ;)

Atko , mam więc prośbę gdy już wszystkie cząstki snu twojego wypoczętymi się poczują zechciej poprawić wynik kotki z nr.94 ( Abeloya Svalbard Gost , MCO ) otrzymała ocenę EX1 , BIV , NOM BIS a na stronie z wynikami BIV -a już nie ma , a szkoda bo to jej debiut i trochę jej przykro , tak więc prosimy o sprostowanie , pozdrawiamy

wanderer

Od: Śro sty 19, 2011 13:39

[poprzednia][następna]