Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
najpierw przyrównuje kotkę do kobiety,...
jest sam w sobie wystarczający.Nie bardzo istotne jest, czy dla suk, czy dla samic krokodyla - istotna jest tolerancja dawki
ErykAF pisze:No, tylko bez inwektyw, "osobniczko" PcimOlki (nie bierz sobie tego do serca).
...
uderz w stoł a nożyce się odezwą, a propososchle-protekcjonalmy sposób pisania wyraźnie wskazuje na niecelowość takich działań.
Taką właśnie protekcjonalność zachowaj dla siebie.Daj spokój Jano - to egzemplarz dobrze poinformowany i nieomylny.
...sądząc po czasie twojego bujania się z zagadnieniem po internecie, szukanie i analityczne myślenie nie jest twoją najmocniejszą stroną.
I nie mógł być, co zostało wskazane w pierwszym pościeodnośnie sposobu ważenia twojej kotki przez weta, który to sposób dokładny być nie mógł.
Tu zaznaczam, że wagi spożywczej podlegającej kontroli Izby Handlowej nie mam i ważenie kotki w sklepie nie mogło odbyć się w trybie natychmiastowym.(wet.) zważył siebie z Szarlotką, a później sam siebie i określił Jej wagę na 4 kg - co mnie zdziwiło
Niestety. Tutaj, z opisu wynika że też lek został podany w trakcie rui.
Nie wiadomo jak długo ruja może trwać, widziałem jak kotka siostry męczyła się ponad 3 miesiące.Ktoś nie chce swojej kotki sterylizować.
Zgoda, wolno mu.
Ale jednocześnie nie chce też zaakceptować zachowań typowych dla niesterylizowanej kotki...rui, sikania w rui. Nie chce nawet odczekać tych kilku dni z podaniem zastrzyku żeby kotka spokojnie tę ruję skończyła
Jana pisze:Kotki mi szkoda...
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 188 gości