PAKT CZAROWNIC XXII

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 27, 2011 14:19 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

villemo5 pisze:Generalnie ludzie śmierdzą :evil:
Koty to się chociaż myją, bo ludzie to niekoniecznie :twisted: :twisted:

Napisał pracownik obsługi tfu-klienta!!

Yhh, współczuję.
Mamy pod blokiem Lewiatana, a w nim pracuje taki szczurek około 20 letni. Kuźwa, koleś tak śmierdzi, że nawet mój średnio wrażliwy węch domaga się natychmiastowej ewakuacji :strach: :? W takich przypadkach zastanawiam się czy wody już u nas zabrakło..
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 27, 2011 14:50 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Tak sobie o smrodkach gadacie :twisted:
Wiem coś o tym :mrgreen: W moim urzędzie dziewczyny na okienkach od klienta odgradza szyba,nie wiem czy można sobie wyobrazic smród :roll: Jeżeli tak ,to spróbujcie wyobrazic sobie smród ,który jest w stanie przebic się przez taką szybę :strach: :strach: :strach:Wrażenia zapachowe bezcenne :strach: :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Tatku-pamiętam :(
Obrazek

kotka doroty

Od: Nie mar 22, 2009 13:56

Post » Nie lut 27, 2011 14:51 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Mnie od tfu-klientów nie odgradza nic.
ObrazekObrazek

villemo5

Od: Sob maja 05, 2007 17:14

Post » Nie lut 27, 2011 14:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

No szyba też nie odgrodzi od tfu-klientów :?
Może zacznijmy używac takich tabliczek:
Obrazek
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lut 27, 2011 15:02 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

kotka doroty pisze:No szyba też nie odgrodzi od tfu-klientów :?
Może zacznijmy używac takich tabliczek:
Obrazek

fakt chyba że masz ospę :mrgreen: podobno szkodzi kąpiel - więc z utęsknieniem będę marzyć o długiej kąpieli w wannie :wink:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Nie lut 27, 2011 15:12 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

HELOŁ OSPOWICZKO jak tam kropki i samopoczucie :roll:
Ty ze swoją ospą siedzisz w domu,tak,a co niektórzy ospy nie mają ale o wodzie i mydle zapominają i wychodzą ze swoich domów i ....aż nos wykręca i w oczy szczypie,nawet oddychanie uszami nie pomaga :x
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lut 27, 2011 16:23 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jak siem ma ospe to siem bierze szybki letni prysznic a potem osusza ręcznikiem jednorazowym delikatnie dotykając co by nie zerwać pęcherza. Bogu dziękuj ze nie dostałaś ospy w ciąży. Wszystkie Siostry które nie chorowały na świnkę różyczkę czy ospę a majom zamiar siem jeszcze rozmnażać- proponuję siem zaszczepić a nie czekać aż siem złapie to paskudztwo.
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Nie lut 27, 2011 16:30 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

majencja pisze:jak siem ma ospe to siem bierze szybki letni prysznic a potem osusza ręcznikiem jednorazowym delikatnie dotykając co by nie zerwać pęcherza. Bogu dziękuj ze nie dostałaś ospy w ciąży. Wszystkie Siostry które nie chorowały na świnkę różyczkę czy ospę a majom zamiar siem jeszcze rozmnażać- proponuję siem zaszczepić a nie czekać aż siem złapie to paskudztwo.

NO! Siostra Prezes słyszała??? (żart :mrgreen: )

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 27, 2011 16:31 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Jakie ja mam szczęście że,odchorowałam to wszystko jeszcze dziecięciem będąc :mrgreen: Uffffff.....
Obrazek

Obrazek

kotka doroty

Post » Nie lut 27, 2011 16:34 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

kotka doroty pisze:Jakie ja mam szczęście że,odchorowałam to wszystko jeszcze dziecięciem będąc :mrgreen: Uffffff.....

No a ja nie pamiętam na co chorowałam...chyba ospę miałam.
Mścisław [']21.10.2010
Konstancja ['] 14.08.2017

ObrazekObrazek
Lecz ja na moim kutrze sam sobie sterem, wędkarzem i rybą. :mrgreen:

AniHili

Od: Pon kwi 30, 2007 22:20

Post » Nie lut 27, 2011 16:38 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

jasdor pisze:Oj Sol, nie oceniaj ludzi po zapachu :mrgreen: Jak wczoraj wracałam od kotów babcinych to musiałam tez tak cuchnąć i jeszcze do sklepu zaszłam po zakupy w tym stroju :oops: Na szczęście było mało klientów .

Bron Boze, nie oceniam - po prostu podnioslo mnie na wymioty... ale smrod koci czy wilgoc to co innego, natomiast mieszanka smrodu kalu, moczu, alkoholu, wymiocin, potu i jakiegos dziwnego zapachu (domyslam sie ze to byl dezodorant...??) odrzuca mnie od razu.

ja generalnie jestem tolerancyjna wzgledem ludzi i ich zapachow. sama majac problem z lazienka i wilgocia wiem ze moje ubrania nie zawsze sa swieze w okresie zimowym choc staram sie zeby tak nie bylo. i mam swiadomosc ze dla kogos to moze tez byc smrod. natomiast dbam o higiene i myje sie codziennie, staram sie uzywac delikatnie pachnacych kosmetykow bo tez uwazam ze nadmiar zapachow bardziej szkodzi niz pomaga.

rok temu kupilam specjalny krem wybielajacy z Maroka, bardzo fajny tylko niestety intensywnie perfumowany... bardzo mocno czuc ode mnie bylo ten krem, takie perfumy namietnie uzywa moja babcia z Walbrzycha :? krem sam w sobie fajny ale wiem juz zeby go uzywac w minimalnych ilosciach jesli juz :)

ospowiczko pozdrawiam Cie! wspolczuje z calego serca ospy, ale tak jak pisze majencja, letni szybki prysznic i delikatnie traktuj swoje kropki :mrgreen:
dziouchyyy u mnie zero stopni jeeeest odwilzaaaa jupiiii :D otworzylam sobie luft w lazience i wietrze do upadlego. kiedy przyjdzie wiosna, wie ktos?
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 27, 2011 16:41 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Różyczke przeszłam w wieku 27, na szczęście już wyczerpaną matką będąc. Ale nie życzę nikomu , taki koszmar :strach: Oczywiście od dziecięcia zostałam zarażona :twisted:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Nie lut 27, 2011 16:48 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Ja tam wszystko przeszłam w podstawówce. Jak miałam świnkę to było niefajnie, ale resztę ledwo pamiętam.
TŻ chory, jak mnie znowu zarazi to utłukę. I jeszcze muszę jutro pamiętać dać kotom tabletkę na odrobaczenie, chyba sobie na czole zapiszę :roll:

Dzyśka

Od: Wto cze 09, 2009 8:39

Post » Nie lut 27, 2011 16:56 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

Nie mowcie mi o swince, przeszlam taka wersje w szkole podstawowej, ze spuchlam az do polowy twarzy... ust otworzyc nie moglam, antybiotyk mi mama wciskala lyzeczka a pic moglam tylko z rurki przez pierwsze kilka dni. MASAKRA. Rozyczki nie mialam, ospe przeszlam bardzo lagodnie (pare kropek z tylu, kilka we wlosach, jedna na czole i to wszystko). Moja siostra natomiast kropki miala wszedzie nawet na powiekach.

dziewczyny zapraszam Was na bazarek dla Etiopii, zrobila go Cammi. Etiopia ma powazne obciazenia finansowe zwiazane z leczeniem zwierzakow.. czas ucieka, licznik bije a pieniadze jakos nie chca przyjsc... zajrzyjcie, oto link: viewtopic.php?f=20&t=124743&start=0
Najpiękniejszą muzyką przed snem jest mruczenie szczęśliwego kota...

solangelica

Od: Wto paź 28, 2008 23:10

Post » Nie lut 27, 2011 17:25 Re: PAKT CZAROWNIC XXII

solangelica pisze:)(...)
dziouchyyy u mnie zero stopni jeeeest odwilzaaaa jupiiii :D otworzylam sobie luft w lazience i wietrze do upadlego. kiedy przyjdzie wiosna, wie ktos?

A nie mówiłam, że wiosna skrobie do drzwi Obrazek :P
ObrazekObrazekObrazek

Nemi

Od: Nie wrz 13, 2009 10:20

[poprzednia][następna]