Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Bardzo dziękuję.Avian pisze:Alusal chyba jeszcze mam, mogę podesłać. Zamiast ipakitiny (po której moje miały srake) dawałam rubenal. Wg mnie to własnie rubenal najlepiej u moich zadziałał.
Wyślę Ci to co mam.
DziękiBeata pisze:Aniu, poniewaz dzisiaj odpada, a w tygodniu to Ty masz duzo biegania do weta, to wymyslilamzostawie Ci w lecznicy co tam mam, tylko pamietaj, zeby sie upomniec, oni moganie pamietac
![]()
planuje jutro siooo Muczaczy zlapac, wiec i tak musze tam podjechac - a przynajmniej na Ciebie nie nakicham
Avian mi obiecała przysłać. Jesteście bardzo kochane! Aż słów mi brak...Beata pisze:tylko Ipakitine sie nie podziele, bo mam juz malo, wlasnie sprawdzilam
moge dac Alusal - ale D. mowila, ze on cos wyplukuje (nie pamietam, wapn?) i trzeba przy jego podawaniu dodatkowo suplementowac...
Nie ma sprawy. I tak latam codziennieBeata pisze:lapanie siooo przelozone na jutro rano, zle sie jeszcze dzisiaj czulam... wiec jutro zostawie w lecznicy
tym razem na pewno, bo koty juz marudza, ze malo zwirku w kuwecie(malo zwirku i dosypanie calej nowej piaskownicy rano to najpewniejszy sposob lapania kocich siuskow, jaki znam
)
jak tam u Was?
DziękiAvian pisze:Żarełko wysłane priorytetem
Zdróweczka dla koteczki !
dorcia44 pisze:a jak się czuje Kaśka ?
Kasiulek dziś znowu słabiej.ASK@ pisze:Aniu jak dziś sie czujecie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości