Jesteśmy z powrotem. Powrót bez zakłóceń, natomiast miła niespodzianką była dla mnie podróż PKP. Wygodnie, czysto, miło i na czas Pewnie dlatego, ze jechałam InterCity.
Przepraszam, ale na wątki zajrzę jutro. Czuję się średnio i to nie z powodu zmęczenia, a raczej mikrobów, które próbują dobrać się do mego jestestwa
Do Wawy jechałam pociągiem, bo musiałam odebrać TŻ i samochód, a wracałam już za kółkiem. Na szczęście ruch nie był duży, pogoda idealna na podróż, no i nie dałam stróżom prawa powodów do rozmów ze mną
Grzebałam dziś w kompie i natknęłam się na archiwalne zdjęcia. I powiem Wam, że Zojka UROSŁA! (ot, baba się zdziwiła ). Dowód?
Miałaś farta z tym pociągiem, a niedawno jechałam IC i w Wars'ie, zaczął zaczepiać mnie jakiś menel, do którego nie docierał fakt, iż nie dam mu ani złamanego grosza. Coraz częściej marzy mi się pociąg bez pasażerów.
Dzisiaj mamy dzień rocznic. Właśnie mija rok od mojego zalogowania na miau. Sukcesów w ratowaniu kotów nie odnotowałam , ale poznałam mnóstwo wspaniałych osób. Dziękuję Wam za wszystkie rady, ciepłe słowa i rozmowy
Jest to też oficjalnie ostatni dzień mojego zatrudnienia. Od jutra wolność
A 3 lata temu, tysz 28-go lutego, Tygrysica została ciachnięta.
To właśnie wtedy zobaczyłaś Zoe? Niech ten dzień będzie kolejna radosną rocznicą-dzień wolności!!! Będzie dobrze kochanie,tylko trzeba wpaść w rytm,potem to juz leci....... Zoe wiela baba się zrobiła,a takie to było małe! Kotusia z łazienki jest do niej podobna,tylko,że dorosła,ale tez taka puchata sierść,te rude przebłyski i uszka na szczycie łebka(no i te skarpetusie!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
kropkaXL pisze:To właśnie wtedy zobaczyłaś Zoe? (...) Kotusia z łazienki jest do niej podobna,tylko,że dorosła,ale tez taka puchata sierść,te rude przebłyski i uszka na szczycie łebka(no i te skarpetusie!
Tak Kasiu, mój pierwszy forumowy wpis był na wątku Zoe. Właśnie o tym podobieństwie napisałam na Twoim wątku! Telepatia, czy cóś?