Ja wtedy byłam niemal pewna, że mu się poprawi. A było odwrotnie, posypał się w ciągu kilku dni Chociaż jeszcze przedwczoraj mył się i przyszedł do nas żebrać o ludzkie jedzenie... Ale już się słaniał. Ech
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie Nunku[`] krowinko najpiękniejsza Plupluniu głupiąteczko[`] 07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`] 16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`] Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]
Mój Tigerek jak odszedł przyszedł do mnie rano i jak zwykle połozył się na mnie. Nawet w pół śnie wyciągnęłam reke i czułam go pod palcami. Ja wiem,ze to głupie.Ale chcę wierzyć,że był i to ciepło było prawdziwe. Przychodza pożegnac sie z nami.Musimy pozwolić im odejść.
Dopiero teraz weszłam na miau i od razu taka smutna wiadomość.
Szczurusiu (*) moja Iva tam Cię na pewno powitała, też chorowała na tą samą chorobę i też niedawno za szybko odeszła ...............
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu 26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko 14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami 26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie 31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła