Moderator: Estraven
Hauras pisze:Dlaczego mój czarnuch nie zwraca uwagi na siebie normalnie - czyli spacerami po klawiaturze, zasłanianiem monitora itp..

kocurzyca41 pisze:Dlaczego moja pierwokocia Dzideczka śpi w wannie,jak chce się wykąpać?Na propozycje opuszczenia tejże wanny reaguje fochem.
Charakterna bestiaHauras pisze:kocurzyca41 pisze:Dlaczego moja pierwokocia Dzideczka śpi w wannie,jak chce się wykąpać?Na propozycje opuszczenia tejże wanny reaguje fochem.
Ty to masz szczęście jak my musieliśmy wykąpać naszego sierściucha (zalecenie weta) to walczył o suche futro jak o niepodległość - rozkładał się jak parasolka (każda łapa w inną stronę) i nie dał się wsadzić ani do wanny ani do 2 razy większej miski od niegoo wspinaczce na plecy nie wspomne (dopiero w 3 osoby daliśmy radę go wsadzić do wody)

Hauras pisze:kocurzyca41 pisze:Dlaczego moja pierwokocia Dzideczka śpi w wannie,jak chce się wykąpać?Na propozycje opuszczenia tejże wanny reaguje fochem.
Ty to masz szczęście jak my musieliśmy wykąpać naszego sierściucha (zalecenie weta) to walczył o suche futro jak o niepodległość - rozkładał się jak parasolka (każda łapa w inną stronę) i nie dał się wsadzić ani do wanny ani do 2 razy większej miski od niegoo wspinaczce na plecy nie wspomne (dopiero w 3 osoby daliśmy radę go wsadzić do wody)
Hauras pisze:A dlaczego ta bezjajeczna czarna zgaga pieczą-ca dziś przejadł się i zamiast kulturalnie puścić pawia w kuchni gdzie są kafelki to poszedł do mojego pokoju i panoramicznie obrzygał mi nowe panele...

behemotka pisze:Dlaczego czarna szujowata kocica, która w zwykłych okolicznościach ledwie tyka brata, a pozostałe koty obchodzi wyniosłym łukiem (albo leje po pyskach, żeby przegonić z drogi Jej Wysokości), teraz, kiedy ma grzyba, najchętniej sypia przytulona do innego futra?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], bea3, pvpm, sebans i 50 gości