Carlito szuka nerkowego puebla. Proszę ZAMKNĄĆ wątek...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 22, 2011 14:05 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Zostaly przeniesione do specjaknie utworzonego watku czyli tu a nie usuniete-to zdecydowana roznica.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Wto lut 22, 2011 14:12 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:Zostaly przeniesione do specjaknie utworzonego watku czyli tu a nie usuniete-to zdecydowana roznica.

Po wielu monitach do moderatora i admina.
Obrazek

andorka

Od: Wto kwi 25, 2006 22:33

Post » Wto lut 22, 2011 14:13 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Ale sa.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 14:15 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Po interwencjach pojawiły się tuta, początkowo zniknęły.
Jak ustalasz jakieś zasady, to przede wszystkim sama powinnaś się ich trzymać.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Wto lut 22, 2011 14:17 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Nie wiem jakie ustalilam zasady.

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 14:23 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:Nie wiem jakie ustalilam zasady.

a takie: nie życzę sobie wypowiedzi które nic nie wnoszą do wątku. Zapomniałaś?

dla mnie EOT

gosiaa

Post » Wto lut 22, 2011 14:26 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Raportuj moje posty jako níe na temat.

Marzenia11

Post » Wto lut 22, 2011 14:28 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Marzenia11 pisze:Raportuj moje posty jako níe na temat.

Aż tak to jeszcze nie zwariowałam :mrgreen:
i teraz naprawdę EOT.

gosiaa

Post » Wto lut 22, 2011 14:58 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

:ryk: :ryk:
nudzicie się co? :D

a Pani Neska powiedziała że bardzo dobrze zrobić Carlito posiew właśnie jak bierze ten antybiotyk i bez żadnego nakłuwania a dzisiaj, normalnie przy okazji dobowej zbiórki.
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 23, 2011 14:32 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

a jakie ma ciśnienie Carlito? bo doczytałam w innym wątku, że miał mierzone

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

Post » Śro lut 23, 2011 15:44 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

ze słów lecznicy wynika że
ciśnienie ma prawie w normie czyli nie jest żle,
dobowo tez,nawet uwzględniajac kroplówki, oddaje dużo więcej moczu niz kot u którego nerki przestają pracować (4xponad ten krytyczny poziom czyli podobno bez kroplówek byłoby to 2x.)
poniewaz jest to młody kot a ma tak bardzo zniszczone zęby i nerki ( o wiele za bardzo jak na skutek żywienia go złą karmą) to istnieje uzasadnione przypuszczenie ze może być chory na którąś z wirusówek.

dzisiejsze badania i leki-
krew 80zł,
mocz posiew 75zł,
mocz-bad 30zł,
testy na wirusówki 100zł
kroplówka 20zł
Rubenol 60 tabl.55zł-(do podawania już na zawsze 2xdz/1 tabl.)
efaoil 35zł

razem 395 zł -
i jest to na krechę w lecznicy,(nie zapłaciłam bo biorac pod uwage wczorajsze i poprzednie wydatki na Carlita w samej tylko nowej lecznicy wynoszace dotąd 182zł-nie mam już kasy.)

w zw.z powyzszym nie wiem czy pojadę do dr.Neski w pon czy dopiero pózniej bo raczej priorytetem jest wyrwanie mu ząbka a to też biorąc pod uwage wszystkie srodki bezpieczenstwa jakie trzeba mu zapewnić,będzie też pewnie nietanie.

skany będą najwcześniej we wtorek,ale kiedy dokł.to zalezy od możliwości i uprzejmosci Chatte :D )
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lut 23, 2011 16:16 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

smarti pisze:poniewaz jest to młody kot a ma tak bardzo zniszczone zęby i nerki ( o wiele za bardzo jak na skutek żywienia go złą karmą) to istnieje uzasadnione przypuszczenie ze może być chory na którąś z wirusówek.

testy na wirusówki 100zł

Testy zostały wykonane, tak? Jaki więc jest ich wynik?

Co do wieku kota - moim zdaniem nie ma pewności czy to młody kot. Bo skąd?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Śro lut 23, 2011 16:17 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

moze był czymś podtruty?
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Śro lut 23, 2011 16:22 Re: Carlito szuka nerkowego puebla. DT Smarti, jak leczyć?

Smarti zrobila testy z krwi a nie paskowe wiec czekamy na wynik.

Marzenia11

[poprzednia][następna]