Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Niestety nie przeczytasz o tym, jak koleżanka Tinka07 nasyłała do mojego domu (sic!) ludzi z hasłem - skonsultuj się z Tinka07, ona czeka na Twoją prośbę o pomoc. Szczytem wszystkiego było przesłanie wypowiedziane histerycznym tonem - nie pozwól CoolCaty uśpić Dracula (że niby ktoś chciał uśpić kota tylko z tego względu, że zapadł na cukrzycę), co uważam za szczyt chamstwa i szczytowy brak taktu. Szczególnie bolesny i obraźliwy bo sugerujący, że mogłabym sobie ułatwić życie i nie leczyć swojego kota. Tak bezczelna i chamska potrafi być wyłącznie Tinka07. I tego akurat nigdy Ci Tinka07 nie zapomnę w negatywnym sensie. Niestety nie można tego przeczytać bo to było załatwiane poza forum. Tinka07 tak własnie działa. Ale w archiwum gg może i coś by się znalazło.
Weci - juz pojawia się liczba mnoga, chociaż Tinka07 nie zna osobiście nikogo z moich wetów. Owszem, do CoolCaty żywi patologiczną nienawiść (stąd ataki na mnie są w istocie atakami na CC), ale już o dr Charmasie nie wie nic. Ale i tak uważa, że jej wiedza jest lepsza, zapewne ma rację przeciez jest germanistką![]()
Jesteś chora, a swoje głębokie kompleksy leczysz na forum, współczuję.
Agn pisze:Wiem, że to nie ten wątek i bardzo przepraszam smarti, ale połajanki casicy są kompletnie puste i oparte jedynie na przekonaniu, że tylko ona wie, co jest słuszne i właściwe, a inni nawet jak postępują tak samo jak ona, z założenia, nie mają racji.
smarti pisze:i co??jakoś dyskutantów niet?
smarti pisze:Moja Mama zawsze mówi "psy szczekają - karawana idzie dalej"![]()
![]()
casica pisze:Agn pisze:Wiem, że to nie ten wątek i bardzo przepraszam smarti, ale połajanki casicy są kompletnie puste i oparte jedynie na przekonaniu, że tylko ona wie, co jest słuszne i właściwe, a inni nawet jak postępują tak samo jak ona, z założenia, nie mają racji.
Widać nie takie puste skoro mnie tropisz po wszystkich wątkachI nie puste, bo Io umarła w bólu i cierpieniu na które ją skazałaś wiedząc, że inaczej nie może to się skończyć, a wyleczyć tego nie można.
EOT
Agn pisze:...
smarti pisze:-natomiast wiem na pewno-brałam koty z róznych schronisk z całej Polski i jeśli są przekłamania to tylko przy kotach z jednego schroniska.
andorka pisze:smarti pisze:-natomiast wiem na pewno-brałam koty z róznych schronisk z całej Polski i jeśli są przekłamania to tylko przy kotach z jednego schroniska.
Tak?
To przeczytaj choćby początek tego wątku:
viewtopic.php?f=13&t=117806
casica pisze:smarti pisze:i co??jakoś dyskutantów niet?
Smarti, ale o czym teraz dyskutować?
Teraz Carlito dostaje kroplówki, trzeba czekać na kolejną kontrolę.
Nie wiem czy umówiłaś się z dr Neską?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Magda_lena, natka123 i 103 gości