K-ów, "epidemia" FIP ;(( Masza odeszła ;( Hymen też;(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 26, 2011 9:38 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Annazoo pisze:
Gdzie znajduje się to ciuchowisko? W którym miejscu?

Krowoderska 8, YMCA, od 10 do 14.00
Obrazek

miszelina

Od: Nie maja 06, 2007 13:31

Post » Sob lut 26, 2011 9:41 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

miszelina pisze:
Annazoo pisze:
Gdzie znajduje się to ciuchowisko? W którym miejscu?

Krowoderska 8, YMCA, od 10 do 14.00

O, dzięki
To jadę

Annazoo

Od: Nie lis 28, 2010 14:22

Post » Sob lut 26, 2011 10:17 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Nushka
Obrazek

IMHO należy Nushkę ogłasza pomimo tego, że jest jak jest, albowiem Nushka wybitnie się interesowała moim plecakiem, a wrózba plecakowa od pewnego czasu się sprawdza

Obrazek

Obrazek
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Sob lut 26, 2011 11:48 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Fibi od czwartku w swoim nowym domku. Zamieszkała u syna mojej koleżanki z pracy. Młode małżeństwo już sobie owinęła wokół puchatej łapki :lol: Przeprowadzkę zniosła dobrze, pierwszą noc spędziła na tatusiu :D
Dzisiaj zaliczyła wizytę u weta - została odrobaczona, oddała krew. W uszach świerzb, który na 100% przywiozła z poprzedniego domku.
A tak kilka minut po przybyciu pokazywała nowym rodzicom, że została wysterylizowana :wink:

Obrazek
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob lut 26, 2011 12:02 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

mjs pisze:Fibi od czwartku w swoim nowym domku. Zamieszkała u syna mojej koleżanki z pracy. Młode małżeństwo już sobie owinęła wokół puchatej łapki :lol: Przeprowadzkę zniosła dobrze, pierwszą noc spędziła na tatusiu :D
Dzisiaj zaliczyła wizytę u weta - została odrobaczona, oddała krew. W uszach świerzb, który na 100% przywiozła z poprzedniego domku.
A tak kilka minut po przybyciu pokazywała nowym rodzicom, że została wysterylizowana :wink:

Obrazek

i niech mieszka sobie :)

ma ktoś jeszcze coś na bazarki? bo z kasą jesteśmy dzisiaj na zero a kilka nowych faktur do opłacenia czeka już w kolejce :( Ostatnie dzienne wpływy na konto dla kotów można zliczyć z użyciem maksimum trzech palców a czasem jest to ten jeden, środkowy :twisted:

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 26, 2011 12:25 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:
mjs pisze:Fibi od czwartku w swoim nowym domku. Zamieszkała u syna mojej koleżanki z pracy. Młode małżeństwo już sobie owinęła wokół puchatej łapki :lol: Przeprowadzkę zniosła dobrze, pierwszą noc spędziła na tatusiu :D

Obrazek

i niech mieszka sobie :)

ma ktoś jeszcze coś na bazarki? bo z kasą jesteśmy dzisiaj na zero a kilka nowych faktur do opłacenia czeka już w kolejce :( Ostatnie dzienne wpływy na konto dla kotów można zliczyć z użyciem maksimum trzech palców a czasem jest to ten jeden, środkowy :twisted:

Bazarki chętnie zrobię, ale ja też już niestety nie mam nic, co mogłabym wystawić...... :(
Obrazek

mjs

Od: Pon kwi 03, 2006 17:46

Post » Sob lut 26, 2011 12:30 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

ja mam trochę rękodzieła od kółka gospodyń miejskich, znaczy krakowskich spotkań robótkowych, wystawię.
i podsumuję to, co wpłynęło z ametystowych bazarków, prześlę ci zaraz.

na jakieś specjalne konto, czy to ze strony?

Kocuria

Od: Nie kwi 02, 2006 12:47

Post » Sob lut 26, 2011 12:33 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Kocuria pisze:ja mam trochę rękodzieła od kółka gospodyń miejskich, znaczy krakowskich spotkań robótkowych, wystawię.
i podsumuję to, co wpłynęło z ametystowych bazarków, prześlę ci zaraz.

na jakieś specjalne konto, czy to ze strony?

to ze strony, z dopiskiem "koty Kraków"

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Sob lut 26, 2011 12:39 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Tweety pisze:

Ja mam. Nawet wstępnie rozmawiałam już na ten temat z Kingą, jak będę znała swój pracowy grafik na marzec to postaram się podrzucić fanty w nadchodzącym tygodniu :)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Sob lut 26, 2011 13:01 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Ja mogłabym czegoś poszukać, ale z podrzucaniem to niestety będzie kiepsko :cry: Najwyżej jak wreszcie się spotkam z Kocurią i zapłacę jej za ostatni bazarek to jej przekażę, może tak być? [pytam przede wszystkim Kocurię, to ona będzie tragarzowym :roll: :oops: :lol: ]
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Od: Wto paź 03, 2006 11:25

Post » Sob lut 26, 2011 13:27 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

tragarzowym czy bazarkowym? :D
możesz np. wystawić, a ja będę podbijać? czy wolisz całe zostawić mi?
ja w niedzielę wyjeżdżam na tydzień...
możesz wpaść do mnie na kawę, bo ja się z gorączką z domu dzisiaj nie ruszam :P

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 13:31 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Ja wystawię dziś z dwa bazarki - jak tylko się odkopię z pracowych rzeczy "na wczoraj" :oops:

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Sob lut 26, 2011 13:34 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

A właściwie mogę sama wystawić, 8 i 9 marca mam lekarza, to przy okazji podskoczę na pocztę:) jak masz np. 9 czas, to z chęcią wpadnę na kawę z jakim ciachem, bo akurat będę po badaniach [obciążenie glukozą, błe] to i umierająca z głodu:/ na pw poślę Ci mój nr to się dokładnie zgadamy jakby co.
Tak czy siak mam nadzieję, że moje kolejne bazarki będą się cieszyły większym niż ostatnio wzięciem :roll:
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

Post » Sob lut 26, 2011 13:36 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

wildhoney :ok:
podrzuć tutaj na temacie linki, jak już zbazarkujesz bazarki, plz :)

i dzięki :1luvu:

Kocuria

Post » Sob lut 26, 2011 13:39 Re: K-ów, zagłosuj w Krakvecie na AFN, nasi podopieczni czekają!

Nie ma sprawy, jak mogę pomóc to czemu tego nie zrobić?
Obrazek Hexe
Obrazek Obrazek

wildhoney

[poprzednia][następna]