Annazoo pisze:
Gdzie znajduje się to ciuchowisko? W którym miejscu?
Krowoderska 8, YMCA, od 10 do 14.00
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:
miszelina pisze:Annazoo pisze:
Krowoderska 8, YMCA, od 10 do 14.00
mjs pisze:Fibi od czwartku w swoim nowym domku. Zamieszkała u syna mojej koleżanki z pracy. Młode małżeństwo już sobie owinęła wokół puchatej łapkiPrzeprowadzkę zniosła dobrze, pierwszą noc spędziła na tatusiu
![]()
Dzisiaj zaliczyła wizytę u weta - została odrobaczona, oddała krew. W uszach świerzb, który na 100% przywiozła z poprzedniego domku.
A tak kilka minut po przybyciu pokazywała nowym rodzicom, że została wysterylizowana![]()
Tweety pisze:mjs pisze:Fibi od czwartku w swoim nowym domku. Zamieszkała u syna mojej koleżanki z pracy. Młode małżeństwo już sobie owinęła wokół puchatej łapkiPrzeprowadzkę zniosła dobrze, pierwszą noc spędziła na tatusiu
![]()
Dzisiaj zaliczyła wizytę u weta - została odrobaczona, oddała krew. W uszach świerzb, który na 100% przywiozła z poprzedniego domku.
A tak kilka minut po przybyciu pokazywała nowym rodzicom, że została wysterylizowana![]()
i niech mieszka sobie
ma ktoś jeszcze coś na bazarki? bo z kasą jesteśmy dzisiaj na zero a kilka nowych faktur do opłacenia czeka już w kolejceOstatnie dzienne wpływy na konto dla kotów można zliczyć z użyciem maksimum trzech palców a czasem jest to ten jeden, środkowy
Kocuria pisze:ja mam trochę rękodzieła od kółka gospodyń miejskich, znaczy krakowskich spotkań robótkowych, wystawię.
i podsumuję to, co wpłynęło z ametystowych bazarków, prześlę ci zaraz.
na jakieś specjalne konto, czy to ze strony?
Tweety pisze:
ma ktoś jeszcze coś na bazarki? bo z kasą jesteśmy dzisiaj na zero a kilka nowych faktur do opłacenia czeka już w kolejceOstatnie dzienne wpływy na konto dla kotów można zliczyć z użyciem maksimum trzech palców a czasem jest to ten jeden, środkowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 112 gości